Προς το περιεχόμενο

Administrator Account Hacking

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Υπολογιστής με (windows xp) , μπαίνω ως απλός χρήστης με πολύ περιορισμένα δικαιώματα , με τι τρόπο η με τι πρόγραμμα

γίνετε να αποκτήσω τα δικαιώματα του Administrator ώστε τουλάχιστον να μπορώ να χρησιμοποιήσω το Command Line όπως Θέλω;

Το cmd :>net user Administrator δεν ισχύει εδώ ...

Δημοσ.

Ζητάς από τον διαχειριστή να σου δώσει περισσότερα δικαιώματα ή να σε αναβαθμίσει σε power user.

Αν είναι δικός σου ο υπολογιστής και έχασες τους κωδικούς πας για φορμάτ.

Οτιδήποτε άλλο είναι παράνομο και αν το συνεχίσεις μάλλον θα κλειδώσει το θέμα.

Δημοσ.

edit: ειναι δικος σου υπολογιστης, ετσι;

Πρεπει να μπεις σαν admin και να κανεις τον λογαριασμό σου admin. Ολίγον έγκυος δεν υφίσταται.

τροπος Α: Αν ο κωδικός του κανονικου admin είναι εύκολος, τον ανακτάς με το ophcrack ( http://ophcrack.sourceforge.net/ )

τρόπος Β: Αν ο κωδικός είναι δύσκολος τον κάνεις reset με το hirens boot cd και αφου το κατεβάσεις, τογραφεις σε cd, κάνει boot και κάνεις τα παρακατω

>http://www.youtube.com/watch?v=JIx46zQlKCk

Δημοσ.

Δεν έχει ανάγκη για format, τους κωδικούς αλλάζεις αν χάνεις με την βοήθεια ενός προγράμματος πριν κάνεις boot ...

Δημοσ.

Δεν έχει ανάγκη για format, τους κωδικούς αλλάζεις αν χάνεις με την βοήθεια ενός προγράμματος πριν κάνεις boot ...

9fqlut.gif

Δημοσ.

Όμως, υπάρχει κάποιος ποιο καλός τρόπος ώστε να μην αλλάζω καθόλου κωδικούς του administrator ,

να μου πείτε με αποκωδικοποίηση του SAM αλλά αποκωδικοποιητές κοστίζουν ...

[ΤΟ ΘΈΜΑ έχει ειρηνικό σκοπό χωρίς απόπειρα εγκλήματος (διότι οι μέθοδοι είχαν ανακαλύψει εδώ και χρόνια για αυτό γίνετε αναβάθμιση των windows ) ]

Οραιο animation ...

Δημοσ.

Όμως, υπάρχει κάποιος ποιο καλός τρόπος ώστε να μην αλλάζω καθόλου κωδικούς του administrator ,

να μου πείτε με αποκωδικοποίηση του SAM αλλά αποκωδικοποιητές κοστίζουν ...

το ophcrack ειναι δωρεάν

Δημοσ.

Ναι αλλά δεν που επιτρέπει να το εγκαταστήσω πρέπει να το τρέξω απο το stick ...

Δημοσ.

Αν γίνει reset του κωδικού του admin, κάποια στιγμή θα το αντιληφθεί και μετά κάποιος θα πρέπει να λογοδοτήσει. :fear:

Μιλάω αόριστα βέβαια. :rolleyes:

Δημοσ.

Φίλε isay το ophcrack απέτυχε , λόγου τον δικαιωμάτων προσπέλασης στο SAM αρχείο . Γίνετε ενδιαφέρον το πως

μπορεί κανείς να αλλάξει μόνο τα δικαιώματα, αλλά ας και δεν νομίζω ότι γίνετε ... .

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...