Swinrrr Δημοσ. 4 Μαΐου 2012 Δημοσ. 4 Μαΐου 2012 Υπολογιστής με (windows xp) , μπαίνω ως απλός χρήστης με πολύ περιορισμένα δικαιώματα , με τι τρόπο η με τι πρόγραμμα γίνετε να αποκτήσω τα δικαιώματα του Administrator ώστε τουλάχιστον να μπορώ να χρησιμοποιήσω το Command Line όπως Θέλω; Το cmd :>net user Administrator δεν ισχύει εδώ ...
micos000 Δημοσ. 4 Μαΐου 2012 Δημοσ. 4 Μαΐου 2012 Ζητάς από τον διαχειριστή να σου δώσει περισσότερα δικαιώματα ή να σε αναβαθμίσει σε power user. Αν είναι δικός σου ο υπολογιστής και έχασες τους κωδικούς πας για φορμάτ. Οτιδήποτε άλλο είναι παράνομο και αν το συνεχίσεις μάλλον θα κλειδώσει το θέμα.
isay Δημοσ. 4 Μαΐου 2012 Δημοσ. 4 Μαΐου 2012 edit: ειναι δικος σου υπολογιστης, ετσι; Πρεπει να μπεις σαν admin και να κανεις τον λογαριασμό σου admin. Ολίγον έγκυος δεν υφίσταται. τροπος Α: Αν ο κωδικός του κανονικου admin είναι εύκολος, τον ανακτάς με το ophcrack ( http://ophcrack.sourceforge.net/ ) τρόπος Β: Αν ο κωδικός είναι δύσκολος τον κάνεις reset με το hirens boot cd και αφου το κατεβάσεις, τογραφεις σε cd, κάνει boot και κάνεις τα παρακατω >http://www.youtube.com/watch?v=JIx46zQlKCk
Swinrrr Δημοσ. 4 Μαΐου 2012 Μέλος Δημοσ. 4 Μαΐου 2012 Δεν έχει ανάγκη για format, τους κωδικούς αλλάζεις αν χάνεις με την βοήθεια ενός προγράμματος πριν κάνεις boot ...
isay Δημοσ. 4 Μαΐου 2012 Δημοσ. 4 Μαΐου 2012 Δεν έχει ανάγκη για format, τους κωδικούς αλλάζεις αν χάνεις με την βοήθεια ενός προγράμματος πριν κάνεις boot ...
Swinrrr Δημοσ. 4 Μαΐου 2012 Μέλος Δημοσ. 4 Μαΐου 2012 Όμως, υπάρχει κάποιος ποιο καλός τρόπος ώστε να μην αλλάζω καθόλου κωδικούς του administrator , να μου πείτε με αποκωδικοποίηση του SAM αλλά αποκωδικοποιητές κοστίζουν ... [ΤΟ ΘΈΜΑ έχει ειρηνικό σκοπό χωρίς απόπειρα εγκλήματος (διότι οι μέθοδοι είχαν ανακαλύψει εδώ και χρόνια για αυτό γίνετε αναβάθμιση των windows ) ] Οραιο animation ...
isay Δημοσ. 4 Μαΐου 2012 Δημοσ. 4 Μαΐου 2012 Όμως, υπάρχει κάποιος ποιο καλός τρόπος ώστε να μην αλλάζω καθόλου κωδικούς του administrator , να μου πείτε με αποκωδικοποίηση του SAM αλλά αποκωδικοποιητές κοστίζουν ... το ophcrack ειναι δωρεάν
Swinrrr Δημοσ. 4 Μαΐου 2012 Μέλος Δημοσ. 4 Μαΐου 2012 Ναι αλλά δεν που επιτρέπει να το εγκαταστήσω πρέπει να το τρέξω απο το stick ...
micos000 Δημοσ. 4 Μαΐου 2012 Δημοσ. 4 Μαΐου 2012 Αν γίνει reset του κωδικού του admin, κάποια στιγμή θα το αντιληφθεί και μετά κάποιος θα πρέπει να λογοδοτήσει. Μιλάω αόριστα βέβαια.
subdee Δημοσ. 4 Μαΐου 2012 Δημοσ. 4 Μαΐου 2012 Τι σχέση έχει αυτό το topic όμως με web design - development;
Swinrrr Δημοσ. 7 Μαΐου 2012 Μέλος Δημοσ. 7 Μαΐου 2012 Φίλε isay το ophcrack απέτυχε , λόγου τον δικαιωμάτων προσπέλασης στο SAM αρχείο . Γίνετε ενδιαφέρον το πως μπορεί κανείς να αλλάξει μόνο τα δικαιώματα, αλλά ας και δεν νομίζω ότι γίνετε ... .
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα