Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημέρα.πριν 1-2 μέρες είδες κάτι κουλό και ενώ αρχικά φαίνεται να έχει πρόβλημα ο chrome παρατήρησα πως το κάνει και με τον internet explorer.

Δεν έχω πουθενα add ons και ο chrome έγινε reinstall εχθές χωρίς να αλλάξει κάτι.

Το πρόβλημα είναι όταν δέχομαι κανούργιο pm στο facebook.Μου εμφανίζει το χρώμα παραθύρου πράσινο και μόλις πατήσω πάνω του επιστρέφει στο κλασικό μπλε.

post-44542-0-69546500-1336122852_thumb.png

έχουμε καμιά ιδέα τι μπορεί να παίζει? :D

Υπόψιάζομαι κάρτα γραφικών αλλά σε benchmark δε μου βγάζει κάτι(ati 6850 non oc)

Γενικά ο υπολογιστής πάει μια χαρά μόνο αυτό και καμιά φορά δε κλείνει όταν κάνω shutdown(μένει στην εικόνα που λέει ότι θα κλείσει για πάντα και θέλει reset :P )

Δημοσ.

Και εγω εχω το ιδιο προβλημα στο facebook πιθανον να διορθωνεται με το καινουργιο

catalyst και εγω αυτο θα δοκιμασω αν και δεν νομιζω να εχει καμια σχεση γιατι τοσο καιρο

δεν μου το εκανε.

Δημοσ.

Και εγω εχω το ιδιο προβλημα στο facebook πιθανον να διορθωνεται με το καινουργιο

catalyst και εγω αυτο θα δοκιμασω αν και δεν νομιζω να εχει καμια σχεση γιατι τοσο καιρο

δεν μου το εκανε.

Μόλις μου το έκανε και σεένα άλλο pc με nvidia κάρτα γραφικών οπότε ούτε τα windows πρέπει να φταίνε ούτε η κάρτα.

ίσως το facebook??

Δημοσ.

Ναι λογικα καποιο καινουργιο feature του facebook θα ειναι.

Αφου δεν μας δημιουργει προβλημα δεν μας πειραζει!

Δημοσ.

ερώτηση κρίσεως.έχεις ενεργοποιημένο το https?(secure connection when its available που λέει?)

Νομιζω οχι δεν ειμαι σιγουρος κιολας, πως το κοιταω αυτο;

Αλλαζει κατι με αυτο;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...