MarlboroRed Δημοσ. 7 Μαΐου 2012 Μέλος Δημοσ. 7 Μαΐου 2012 Ξέρεις φαντάζομαι ότι αυτό το pc δεν μπορεί να παίξει παιχνίδια, έτσι? πλακa κανείς έτσι? xD
Δεινόσαυρος Δημοσ. 7 Μαΐου 2012 Δημοσ. 7 Μαΐου 2012 Όχι, δεν κάνω καθόλου πλάκα. Η κάρτα γραφικών που έβαλες δεν κάνει για παιχνίδια. Και γενικά το μηχάνημα είναι αρκετά κακό για τα λεφτά του.
MarlboroRed Δημοσ. 8 Μαΐου 2012 Μέλος Δημοσ. 8 Μαΐου 2012 παίδες! ερώτησης βρήκα σε αγγελία αυτήν εδώ GIGABYTE X58A-OC και μου χατε προτείνει αυτή εδώ Gigabyte Z77M-D3H αν μου την δώσει 100 ευρώ αξίζει ( δηλαδή όσο κάνει η δεύτερη καινούρια )? αα άκυρο τώρα είδα ότι υποστηρίζει άλλο socket...
MoviemakerGr Δημοσ. 9 Μαΐου 2012 Δημοσ. 9 Μαΐου 2012 παίδες! ερώτησης βρήκα σε αγγελία αυτήν εδώ GIGABYTE X58A-OC και μου χατε προτείνει αυτή εδώ Gigabyte Z77M-D3H αν μου την δώσει 100 ευρώ αξίζει ( δηλαδή όσο κάνει η δεύτερη καινούρια )? αα άκυρο τώρα είδα ότι υποστηρίζει άλλο socket... Ε ναι γι'αυτο μάλλον την πουλάει και αυτός για να πάρει μια σαν την δική σου..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα