Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα, θα ήθελα την γνώμη σας για το στήσιμο ενός υπολογιστή που σκοπεύω να δώσω γύρω στα 700 ευρώ έχω είδει ψάξει και διαλέξει κάποια parts απλά θα θελα και μια δεύτερη γνώμη

~Cooler Master SGC-2000-KKN1-GP Black ATX Mid-Tower Case (75)

~MSI B75A-G43 ( s 1155, B75 , DDR3 ) (100)

~Intel Core i5 3550 (s 1155 , 3.3 GHz , 6 MB) (220)

~GoldKey 4GB Dimm 1333MHz( Bulk edition) x2 (50)

~Sapphire 6850 (PCI-Express, GDDR5, 1GB, Full Retail) (110)

~Western Digital RE4 WD2503ABYX 250GB HDD 3.5" (64MB Cache, 7200RPM, Sata 3Gb/s) (100)

~Corsair CPU Cooler Air Series A50 (Intel 775,1156,1366 & AMD AM2/AM3) (25)

~~~680~~~

• Απαντ. 34
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Τα κομμάτια είναι πολύ καλά. Σου λείπει όμως τροφοδοτικό, εκτός εάν έχεις.

Επίσης πάρε κάποιον μικρό SSD(πχ Corsair agility 3 60GB στα ~80€) και κόψε € από κουτί και την κάρτα γραφικών (αν δεν παίζεις παιχνίδια).

[εδιτ]

ο δίσκος είναι μικρός, παλιός και ακριβός

πάρε αυτόν http://www.skroutz.g...6GB-s-16MB.html

και τον ssd και είσαι στα ~700€ χωρίς να αλλάξεις κάρτα γραφικών

Δημοσ.

λοιπον φιλε μου ακου... γνωμη μου ειναι

αρχικα μην παρεισ ψυκτρα ασε την μαμα εφοσον δν παιρνεισ τον 3550κ και δεν εχεισ σκοπο για υπερσυγχρονισμο.

μνημεσ kingston 2x4 gb 1600mhz και οχι 1333 στα ιδια λεφτα

τροφοδοτικο corsair 500αρι

τα λεφτα του σκληρου που δινεις παιρνεισ ενα 1τβ

καρτα γραφικων για τα λεφτα της ειναι must αν εχεισ σκοπο ναι παιζεισ παιχνιδια.

παρε ssd

και μητρικη Ζ77 στα ιδια λεφτα

Δημοσ.

Γιατί B75 chipset κ όχι Z77 ?

Εχεις φάει ένα κολληματακι εσυ με το Ζ77!

Αν και στη συγκεκριμενη περιπτωση έχεις δικιο διοτι το Β75 που διαλεξε είναι πανακριβο!

Δημοσ.

Νομίζω είναι το πληρέστερο chipset από τα καινούρια.. το κόλλημα υπάρχει αλλά με την συγκεκριμένη Asus z77 που ξέρεις btw..

Δημοσ.

δηλαδή προτείνετε αυτό το στήσιμο?

Cooler Master SGC-2000-KKN1-GP Black ATX Mid-Tower Case (75)

Gigabyte Z77M-D3H (s 1155 , Z77 , DDR3 , HDMI) (100)

Intel Core i5 3550 (s 1155 , 3.3 GHz , 6 MB) (200)

Kingston 8GB 1600MHz DDR3 Non-ECC CL9 DIMM (Kit of 2) XMP (50)

Sapphire 6850 (PCI-Express, GDDR5, 1GB, Full Retail) (110)

Seagate 1TB Barracuda 7200.12 ST1000DM003 SATA III 7200rpm 64MB(100)

Corsair Builder Series CX500 V2 500W PSU 80 + (CMPSU-500CXV2EU) (60)

~~~ 695 ~~~~

και ναι με ενδιαφέρει το gaming βασικά είναι ο κύριος λόγος

και γιατί να πάρω SSD τι θα μου προσφέρει?

Δημοσ.

Σε αυτά τα χρήματα μια χαρά είσαι πάντα υπάρχει το λίγο παραπάνω και μερικές ενστάσεις π.χ που έχεις βρει την saphire 110 ευρώ ? γιατί αν είναι από γνωστό κατάστημα έχουν επιστρέψει 10 κάρτες για μη καλή λειτουργία..

Δημοσ.

και γιατί να πάρω SSD τι θα μου προσφέρει?

Σπιρτλαδα σε ότι και αν κανεις με το pc...

Δημοσ.

Σε αυτά τα χρήματα μια χαρά είσαι πάντα υπάρχει το λίγο παραπάνω και μερικές ενστάσεις π.χ που έχεις βρει την saphire 110 ευρώ ? γιατί αν είναι από γνωστό κατάστημα έχουν επιστρέψει 10 κάρτες για μη καλή λειτουργία..

από το πλαίσιο την βρήκα αλλά αν έχεις να μου πρωτινής μια όμοια και σε επιδώσεις και σε τιμή θα ήταν κομπλέ

Σπιρτλαδα σε ότι και αν κανεις με το pc...

Δηλαδή τα 60GB τι μπορούν να παρέχουν στον υπολογιστή συγνώμη αν ακούγετε κάπως ... αλλά δεν ξέρω από SSD

Δημοσ.

Εκει θα βαλεις τα Windows η οποιο λογισμικο θελεις και τα προγραμματα που χρισημοποιεις συχνοτερα και θα ειναι αστραπη.Ξερω πως ακουγεται καπως να δωσεις 80 ευρω για 60 GB αλλα αξιζουν για τις καθημερινες εργασιες

Δημοσ.

θέλω επίσης να μου πείτε και κάνα κουτή άλλο γιατί όντως είναι ακριβό το MasterCooler αλλα μ' αρέσει πολύ γιατί θέλω να βάλω και LEDακια μέσα B)

Εκει θα βαλεις τα Windows η οποιο λογισμικο θελεις και τα προγραμματα που χρισημοποιεις συχνοτερα και θα ειναι αστραπη.Ξερω πως ακουγεται καπως να δωσεις 80 ευρω για 60 GB αλλα αξιζουν για τις καθημερινες εργασιες

φιλέ μου κάτι σαν αυτό? http://www.plaisio.gr/Computers/Hardware/Solid-State-Drives-(SSD)/OCZ-Octane-Series-64GB-SSD-2-5-Sata-3Gb-s-OCT1-25SAT2-64G-OCT1-25SAT2-64G.htm

Δημοσ.

από το πλαίσιο την βρήκα αλλά αν έχεις να μου πρωτινής μια όμοια και σε επιδώσεις και σε τιμή θα ήταν κομπλέ

Δηλαδή τα 60GB τι μπορούν να παρέχουν στον υπολογιστή συγνώμη αν ακούγετε κάπως ... αλλά δεν ξέρω από SSD

Όχι δεν έχω μια χαρά είναι η καρτουλα αν δεν θέλεις να ρισκάρεις θα δώσεις +20 περίπου.

Φυσικά και αν έχεις να διαθέσεις για SSD έχεις άλλο μηχάνημα.

θέλω επίσης να μου πείτε και κάνα κουτή άλλο γιατί όντως είναι ακριβό το MasterCooler αλλα μ' αρέσει πολύ γιατί θέλω να βάλω και LEDακια μέσα B)

φιλέ μου κάτι σαν αυτό? http://www.info-world.gr/pegasus/products01/show00.php?code=39077&pcode=SHOW_PROD39077

Κουτί όποιο και να πάρεις από 30-60 θα πρέπει να το προσέξεις λίγο στο airflow του.. από 83 ευρώ τα "καλά"

Τα λεδακια ειναι παρτ 2. :P

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...