TheELF Δημοσ. 5 Μαΐου 2012 Δημοσ. 5 Μαΐου 2012 Το ότι στην απόδειξη γράφει ΔΙΑΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΑΝΤΙΚΑΤΑΒΟΛΗ 60.89 και ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΠΑΡΑΔΟΣΗΣ ΙΝΤΕΡΝΕΤ πάντως είναι αρνητικά στοιχεία,δεν είμαι ιδικός αλλά μπορεί αν είναι επιμέρους απόδειξη και να φαίνεται τελικά ότι χρωστάει στον λογαριασμό του που έχει στην σελίδα, οπότε όντως μπορεί αν του βάλουν και επιβάρυνση.
takjar Δημοσ. 5 Μαΐου 2012 Μέλος Δημοσ. 5 Μαΐου 2012 Το ότι στην απόδειξη γράφει ΔΙΑΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΑΝΤΙΚΑΤΑΒΟΛΗ 60.89 και ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΠΑΡΑΔΟΣΗΣ ΙΝΤΕΡΝΕΤ πάντως είναι αρνητικά στοιχεία,δεν είμαι ιδικός αλλά μπορεί αν είναι επιμέρους απόδειξη και να φαίνεται τελικά ότι χρωστάει στον λογαριασμό του που έχει στην σελίδα, οπότε όντως μπορεί αν του βάλουν και επιβάρυνση. στην σελίδα μου στο site, λέει ότι έχει παραδοθεί και εξοφληθεί το πλήρες ποσό!
Giorgos09 Δημοσ. 5 Μαΐου 2012 Δημοσ. 5 Μαΐου 2012 Απο τη στιγμη που εχεις αποδειξη δε μπορουν να εχουν δικιο πουθενα. Γιατι εναλλακτικα μπορουν να πουλαν πραγματα σε προσφορες και στη συνεχεια να λενε στους πελατες λαθος ηταν η προσφορα πληρωστε παραπανω τωρα. Δε νομιζω οτι εχεις κατι να φοβηθεις. Κανε κι ενα printscreen το site που λεει εξοφληθηκε. Αν δε σου φαινεται διασκεδαστικη η ιστορια παρε τηλ και ξεκαθαρισε οτι δε θα πληρωσεις. Πες οτι εκανες ειδικη συμφωνια με καποιον ανωτερο να στο δωσει τσαμπα. To ηθικα σωστο ειναι να πληρωσεις οταν μαλλιστα ειναι πιθανο αυτα τα λεφτα να βγουν απο τη τσεπη καποιου υπαλληλου αλλα απο τη στιγμη που το θεμα και η electroworld το βλεπει νομικα μπορεις να επιλεξεις.
p.chris Δημοσ. 6 Μαΐου 2012 Δημοσ. 6 Μαΐου 2012 Φίλε πλήρωσε το προϊόν που έχεις στην κατοχή σου, ή επέστρεψε το να τελειώνουμε. Μην εξεφτελίζεσαι για τόσο ασήμαντα πράγματα. Έλεος.
Aias Δημοσ. 6 Μαΐου 2012 Δημοσ. 6 Μαΐου 2012 πολυ απλα παρε τηλεφωνο και ζητα υπευθυνο (η καλυτερα πηγαινε σε καταστημα και μιλα με διευθυντη απο κοντα) και πες του οτι το λαθος ειναι δικο σας και σιγουρα θα πληρωσω οσο ομως το παρήγγειλα οταν ειχατε την προσφορα.Πες του και για καταγγελια. Πιθανον και αυτοι απο πλευρα τους κοιτανε να σε χρεωσουν σαν να το αγορασες την μερα της πληρωμης (αν πληρωσεις ολο το ποσο τελικα) για να κρυψουν τον κ... απο τους απο πανω τους. Αν τελικα δεν βγαλεις ακρη παρε στο 1520 Γραμμη καταναλωτη και πες τι εχει γινει.Τους εχω χρειαστει 2 φορες και ηταν εξυπηρετικοτατοι.Ο,τι σου πουν απο εκει κανεις. Μην ακουω για μηνυσεις κτλ γιατι απλα γελαω Σε τροχαιο που πηγα δικαστικα πηρα τα λεφτα μετα απο 4 χρονια αφου η δικη και η εφεση εγινε μετα απο τα 3.Με δικαστικα εξοδα 2300 που βεβαια τα πληρωνεις εσυ και τα περνεις στο τελος μαζι με την αποζημειωση. Αυτο το κανεις για ενα ποσο στα 10+ χιλιαρικα και οχι για 100 ευρω ,μην ακουω ο,τι νανε.
johnbond Δημοσ. 6 Μαΐου 2012 Δημοσ. 6 Μαΐου 2012 Σε τροχαιο που πηγα δικαστικα πηρα τα λεφτα μετα απο 4 χρονια αφου η δικη και η εφεση εγινε μετα απο τα 3.Με δικαστικα εξοδα 2300 που βεβαια τα πληρωνεις εσυ και τα περνεις στο τελος μαζι με την αποζημειωση. Εντελώς offtopic ... Αν είχες νομική προστασία στην ασφάλεια σου δε θα πλήρωνες τίποτα.
tigergreg Δημοσ. 6 Μαΐου 2012 Δημοσ. 6 Μαΐου 2012 Δηλαδη λες οτι χρειαζεται νομικη προστασια οταν ψωνιζη απ το πλαισιο?
alex89 Δημοσ. 6 Μαΐου 2012 Δημοσ. 6 Μαΐου 2012 Μπορεί ο υπάλληλος που έκανε το λάθος να επικοινώνησε μαζί σου και να ήτανε αγχωμένος και για αυτό να επέμενε να τον πληρώσεις. Εντάξει δώσε τόπο στην οργή. Τι θα κερδίσεις αν τον εκδικηθείς;
takjar Δημοσ. 6 Μαΐου 2012 Μέλος Δημοσ. 6 Μαΐου 2012 Πρώτον το αποκλείω να ήταν ο υπάλληλος που έκανε το λάθος, για την ακρίβεια δεν νομίζω να ήταν καν λάθος υπαλλήλου. Δεύτερον αυτή που με πήρε δεν είχε καμία σχέση με το συμβάν, ήταν απλώς επικοινωνιακός υπάλληλος, ήταν υπάλληλος ο οποίος εξέφραζε καθαρά την θέση της εταιρείας. Τρίτον, θα τα πληρώσω τα χρήματα αλλά όχι επειδή θεωρώ ότι εξευτελίζομαι, αλλά επειδή θα το έκανα στην τελική έτσι κι αλλιώς. Ούτε είχα διάθεση να εκδικηθώ κανέναν υπαλληλίσκο. Και γω θα μπορούσα να ήμουν στην θέση του. (παρόλο που κανένας υπάλληλος δεν επικοινώνησε μαζί μου, που υπήρχε περίπτωση να είχε μετάσχει στο λάθος) Για την ακρίβεια μου έχει συμβεί από πρακτική άσκηση να βάλουν τα λεφτά μου στον λογαριασμό ενός άλλου (πληρώθηκε δηλαδή δις) και ενώ μου είπαν ότι θέλει να μου τα δώσει, αυτός μου είπε ότι μπορεί να μου δώσει μέρος του ποσού όταν μαζέψει μερικά. Το θέμα το δημιούργησα για να διερευνήσουμε το νομικό της υπόθεσης κυρίως! και στην τελική να μάθω εάν μπορώ να διευκολυνθώ να το πληρώσω σε ένα μήνα και όχι τώρα, χωρίς να μου πλασάρουν άλλη τιμή. Το από που έβγαλαν κάποιοι ότι εξευτελίζεται η κατάσταση ή ότι έχω τάση εκδίκησις για κάποιον απλό υπάλληλο που δουλεύει πίσω από υπολογιστή δεν ξέρω. Οι υπάλληλοι επικοινωνίας είναι άλλο θέμα, και δασκαλεμένοι να προβάλουν την πολιτική της εταιρείας, και αυτή η πολιτική είναι που μου την δίνει, αλλά δεν μπορώ να κάνω τίποτα για αυτό. Εάν θέλει κάποιος νομικός να απαντήσει ορθολογικά επί του θέματος, για να υπάρχει ιστορικό και δυνατότητα επαναχρησιμοποιήσης του θέματος ας απαντήσει. Καλό είναι να μην γεμίσουμε το topic offtopic post
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα