paofc1908 Δημοσ. 4 Μαΐου 2012 Δημοσ. 4 Μαΐου 2012 γεια σας καταρχας...θελω να ρωτησω εγω που ειμαι απο κυπρο μπορω να πουλησω στο ebay???
forgotten Δημοσ. 4 Μαΐου 2012 Δημοσ. 4 Μαΐου 2012 ναι φυσικα στο ebay uk μπορεις αλλα υπαρχουν και ιστοσελιδες κυπρο που κανουν αυτη τη δουλεια και δεν πληρωνεις και τα fees που αρκετες φορες ειναι ακριβα.
forgotten Δημοσ. 4 Μαΐου 2012 Δημοσ. 4 Μαΐου 2012 Γιατι να μην μπορεις? προφανως δεν το ψαξε και ρωτα να μαθει
paofc1908 Δημοσ. 4 Μαΐου 2012 Μέλος Δημοσ. 4 Μαΐου 2012 ναι κατι ακουσα παλια οτι δεν μπορω να εισπράξω λεφτα απο paypal ..τεσπα..θελω να πουλησω ενα iphone 4s πουειναι δεσμευμενο στην at&t και λογικα θα πουληθει στην αμερικη...προσπαθω αλλα δεν τα καταφερνω μπορειτε να με βοηθεισεται
NikosKallithea Δημοσ. 4 Μαΐου 2012 Δημοσ. 4 Μαΐου 2012 Αν δεν μας πεισ που ακριβως αντιμετοπιζεις προβλημα δεν μπορουμε να βοηθησουμε. Παντως για να παρεις τα χρηματα απο το παυπαλ πρεπει να συνδεσεις το παυπαλ με τραπεζικο λογαριασμο και οχι με καρτα.
forgotten Δημοσ. 4 Μαΐου 2012 Δημοσ. 4 Μαΐου 2012 ναι κατι ακουσα παλια οτι δεν μπορω να εισπράξω λεφτα απο paypal ..τεσπα..θελω να πουλησω ενα iphone 4s πουειναι δεσμευμενο στην at&t και λογικα θα πουληθει στην αμερικη...προσπαθω αλλα δεν τα καταφερνω μπορειτε να με βοηθεισεται μπορεις να το ξεκλειδωσεις και για κυπρο με την καταλληλη καρτουλα και να το πουλησεις κυπρο ,μια που ειναι τσιμπημενες και οι τιμες της στα ηλεκτρονικα
paofc1908 Δημοσ. 4 Μαΐου 2012 Μέλος Δημοσ. 4 Μαΐου 2012 δοκιμασα με καρτουλα αλλα κλειδωνει παλι και μου κανει προβλημα....επειδη δεν ξαναπουλησα θελω απο την αρχη βημα προς βημα να μου πειτε
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα