Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Φτανει ομως τώρα γτ σε ολο το θεμα εχει πεσει μονο η δικη μου προταση και πολλα off topic!

Δημοσ.

Εγω πηγα με ενα λευκο DVD και μου δωσανε ενα με τα Windows 7.Μπορεις νομιζω και μεσω internet και σου δινουν και και τον κωδικο ενεργοποιησης μετα.

Τους πηγες δηλαδη ενα αδειο DVD-R Και σου δωσανε εαν αλλο cd με τα παραθυρια????

Οικονομικο και εσυ?

Δημοσ.

Τους πηγες δηλαδη ενα αδειο DVD-R Και σου δωσανε εαν αλλο cd με τα παραθυρια????

Οικονομικο και εσυ?

Nice post count :P

Αντε πείτε τα με pm τωρα όμως! Φτανει εδώ!!

Δημοσ.

Ναι εγώ φοιτητής είμαι.Αλήθεια;;; Πάω τώρα σχολή να ρωτήσω!

Παιδιά ευχαριστώ για τις απαντήσεις αλλά θα ήθελα και κάποιες προτάσεις ακόμα και να γίνει λίγο συζήτηση όσον αφορά τη σύνθεση του pc.

Δημοσ.

Μπορεί να προτείνει και κάποιος άλλος μια σύνθεση κατα προτίμηση με intel επεξεργαστη με βάση αυτά που αναφέρω στην 1η σελίδα;

Δημοσ.

Μαλιστα να παει σε μικροτερη και παλιοτερη οθονη... στην μιση μνημη.. για να μεταβει σε μια πλατφορμα που δεν εχει να του προ φερει ουσιαστικά κατι παραπανω...

Οκ ειναι μια αποψη και αυτη!

Ας κρινει οπως θελει αυτος!

Δημοσ.

Μα δεν είναι η άποψή μου stm. Είναι η intel πρόταση που ζήτησε. Μην βλεπεις παντού συνωμοσίες.

Εγώ θα έβαζα άλλα 60 ευρώ να πάω σε i5 και να τελειώνω. Και αν δεν τα είχα, θα περιμενα.

Δημοσ.

Τι λέτε για αυτό;

2lvbc5j.png

Αυτη η lg οθόνη δεν μου αρέσει,το design της κυρίως στα ίδια λεφτά υπάρχει κάποια παρόμοια;

Επίσης η κάρτα γραφικών είναι καλή;

Δημοσ.

Τι λέτε για αυτό;

Αυτη η lg οθόνη δεν μου αρέσει,το design της κυρίως στα ίδια λεφτά υπάρχει κάποια παρόμοια;

Επίσης η κάρτα γραφικών είναι καλή;

Με 30Ε επιπλέον πας σε 3550. Η κάρτα γραφικών είναι μια χαρά.

Δημοσ.

Γιατί αυτός ο i5 που έβαλα εγώ ειναι αρκετά πιο υποδιαίστερος;

Για την κάρτα γραφικών ήθελα κάποιες πληροφορίες αλλά αφου είναι ντάξει οκ.

Η οθόνη δεν μου αρέσει...

Επίσης η σύνθεση που έβαλα εγώ είναι αρκετα πάνω (880) απο τα λεφτά που σκόπευα να δώσω,μπορώ να μειώσω κάτι απο όλα αυτά;

Δημοσ.

Δες την πρόταση που σου έκανα παραπάνω. Στα 860 βγαινει περίπου με καλύτερη κάρτα γραφικών.

Γιατί αυτός ο i5 που έβαλα εγώ ειναι αρκετά πιο υποδιαίστερος;

Για την κάρτα γραφικών ήθελα κάποιες πληροφορίες αλλά αφου είναι ντάξει οκ.

Η οθόνη δεν μου αρέσει...

Επίσης η σύνθεση που έβαλα εγώ είναι αρκετα πάνω (880) απο τα λεφτά που σκόπευα να δώσω,μπορώ να μειώσω κάτι απο όλα αυτά;

όχι, μια χαρά είναι ο i5.

Αν δεν σου αρέσει η οθόνη πάρε όποια σου αρέσει αλλά να ξέρεις ότι δεν θα είναι της ίδιας ποιότητας.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...