JimxxZe Δημοσ. 4 Μαΐου 2012 Δημοσ. 4 Μαΐου 2012 Γειά σας θα ήθελα λίγο τη βοηθειά σας για ένα καινούργιο pc που θέλω για τον αδερφό μου.Είχε ένα λάπτοπ ~4 χρόνια και το είχε λιώσει τα Games ε και όπως καταλαβαίνεται η κάρτα δεν άντεξε και την είχαμε ψιλο φτιαξει μια φορά (ψησιμο) αλλά πλεον ανοιγει το λαπτοπ και δειχνει μαύρη οθόνη. Τέλος πάντων θέλω λίγο τις προτάσεις για έναν σταθερο η/υ κατά προτίμηση απο ίδιο site να είναι τα περιφερειακά του και να τον στήνουν οι ίδιοι γιατί θα πάει στον αδερφό μου και δεν γνωρίζει και πολλά απο αυτά,θα προτιμούσα e-shop γιατί είναι και στην επαρχία ή και κάποιο άλλο site δεν υπάρχει πρόβλημα. Χρήματα ~750-850 ευρώ για όλοκληρο pc με οθόνη κτλπ,και λειτουργικό! Ευχαριστώ
stm00192 Δημοσ. 4 Μαΐου 2012 Δημοσ. 4 Μαΐου 2012 Δεν γινεται να του περασει καποιος αλλος λειτουργικο?? Κριμα είναι να παει χαμενο το κατοσταρικακι διοτι θα αναγκαστουμε να κοψουμε πολυ απο αλλου!
JimxxZe Δημοσ. 4 Μαΐου 2012 Μέλος Δημοσ. 4 Μαΐου 2012 Μπορώ εγω να του τα βάλω αλλά δεν θα είναι τα αυθεντικά...
stm00192 Δημοσ. 4 Μαΐου 2012 Δημοσ. 4 Μαΐου 2012 Μπορώ εγω να του τα βάλω αλλά δεν θα είναι τα αυθεντικά... Και γιατι πρεπει να είναι αυθεντικα σε home pc?
JimxxZe Δημοσ. 4 Μαΐου 2012 Μέλος Δημοσ. 4 Μαΐου 2012 Και γιατι πρεπει να είναι αυθεντικα σε home pc? Για τα updates κυρίως.... ντάξει δεν γνωρίζω αρκετά αλλά καινούργιο pc θα'θελα να ήταν όλα εντάξει. Αλλά αν δεν υπάρχει σοβαρός λόγος για αυτό,προχωράμε χωρίς λειτουργικό τότε στην τιμή!
stm00192 Δημοσ. 4 Μαΐου 2012 Δημοσ. 4 Μαΐου 2012 Μια σύσνθεση απο εμένα προσανατολισμένη κυρίως στο gaming. κατάστημα visionstudio.gr
thanospr Δημοσ. 4 Μαΐου 2012 Δημοσ. 4 Μαΐου 2012 Εισαι φοιτητης η οχι?Γιατι ειδα οτι εισαι 20 χρονων...
stm00192 Δημοσ. 4 Μαΐου 2012 Δημοσ. 4 Μαΐου 2012 Εισαι φοιτητης η οχι?Γιατι ειδα οτι εισαι 20 χρονων... Πολυ σωστη ερωτηση.. διοτι αν εισαι δικαιουσε δωρεαν γνησια windows 7 μεσω του πανεπιστημίου σου η του ΤΕΙ σου!
κοκολινος Δημοσ. 4 Μαΐου 2012 Δημοσ. 4 Μαΐου 2012 Πολυ σωστη ερωτηση.. διοτι αν εισαι δικαιουσε δωρεαν γνησια windows 7 μεσω του πανεπιστημίου σου η του ΤΕΙ σου! ΣΟΒΑΡΑΑΑ????Δηλαδη εγω που ειμαι φοιτητης δικαιουμαι γνησια windows????
stm00192 Δημοσ. 4 Μαΐου 2012 Δημοσ. 4 Μαΐου 2012 ΣΟΒΑΡΑΑΑ????Δηλαδη εγω που ειμαι φοιτητης δικαιουμαι γνησια windows???? Ναι εννοειται .. πανε στην γραμματεια του τμηματος σου και ζήτα κωδικό για το msdna alliance!
κοκολινος Δημοσ. 4 Μαΐου 2012 Δημοσ. 4 Μαΐου 2012 Ρε συ σιγουρα???Οικονομικα σπουδαζω,μηπως ισχυει σε τμηματα που αφορουν την Πληροφορικη μονο?
stm00192 Δημοσ. 4 Μαΐου 2012 Δημοσ. 4 Μαΐου 2012 Ρε συ σιγουρα???Οικονομικα σπουδαζω,μηπως ισχυει σε τμηματα που αφορουν την Πληροφορικη μονο? Οχι για όλους είναι... ισχύει για όλα μα όλα τα πανεπιστημια που βρισκονται εντος ΕU και USA. Βλεπω σαν ενημερωνουν τρελα εκει στο Ελλαδιστάν. Εγώ έχω παρει απο το παν. μου εδώ στην Σουηδια free 10διαφορετικές ηλεκτρονικές κοπιες των win7 pro και XP pro (32 kai 64). English και Swedish versions. Στην Ελλάδα φαντάζομαι θα είναι τα Ελληνικα προφανώς.
thanospr Δημοσ. 4 Μαΐου 2012 Δημοσ. 4 Μαΐου 2012 Που σπουδαζεις οικονομικα?Αν και φυγαμε απο το θεμα.Εγω πηρα τα Windows 7 Proffesional...
κοκολινος Δημοσ. 4 Μαΐου 2012 Δημοσ. 4 Μαΐου 2012 Που σπουδαζεις οικονομικα?Αν και φυγαμε απο το θεμα.Εγω πηρα τα Windows 7 Proffesional... Ρεθυμνο Κρητης..!!Και σου δινουν cd???Ή καποιο κωδικο ενεργοποιησης μονο??? Οχι για όλους είναι... ισχύει για όλα μα όλα τα πανεπιστημια που βρισκονται εντος ΕU και USA. Βλεπω σαν ενημερωνουν τρελα εκει στο Ελλαδιστάν. Εγώ έχω παρει απο το παν. μου εδώ στην Σουηδια free 10διαφορετικές ηλεκτρονικές κοπιες των win7 pro και XP pro (32 kai 64). English και Swedish versions. Στην Ελλάδα φαντάζομαι θα είναι τα Ελληνικα προφανώς. Ναιι ασεεε.!!!!
thanospr Δημοσ. 4 Μαΐου 2012 Δημοσ. 4 Μαΐου 2012 Εγω πηγα με ενα λευκο DVD και μου δωσανε ενα με τα Windows 7.Μπορεις νομιζω και μεσω internet και σου δινουν και και τον κωδικο ενεργοποιησης μετα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα