Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Όχι vapor-x κτλ. Αντι να πάρεις τέτοιες εκδόσεις παίρνεις καλύτερη κάρτα, δεν έχει νόημα. Οι 2 Χ 6870 είναι πολύ καλύτερες από 7850 σε επιδόσεις αλλά γιατί να μπλέξεις με το cf? Mια χαρά θα παίζεις με την 7850 και όταν δεν θα φτάνει τότε σκέφτεσαι για cf.

Δημοσ.

Τελικά το μπάτζετ ανέβηκε.Η σύνθεση βγαίνει 950.θα θελα να κόψω το 50αρικο αλλά πραγματικά δεν ξέρω από που, καθώς το pc μου φαίνεται ότι "φυσάει".Δεν ξέρω κύριοι πείτε και σεις τίποτα που ξέρετε και κάτι παραπάνω από μένα.Περιμένω με αυτό να κρατηθώ μάχιμος στο gaming για αρκετό καιρό πάντως.Α και κάτι άλλο, ακόμα έχω τις επιφυλάξεις μου για το αν χωράνε όλα αυτά στο Thermaltake Tsunami case που έχω. (έχω παραθέσει link στην πρώτη ανάρτησή μου)

May the 4rth be with you.

post-130287-0-54321300-1336224566_thumb.jpg

Δημοσ.

Μιας και ανεβηκε το budget γτ δεν πας σε 3770 και Ζ77... που είναι και πιο φρεσκο...???

Και επισης γτ επιμενεις στο πλαισιο που ειναι πιο ακριβο σε καποια πραγματα.

Δημοσ.

Έκανα την ίδια σύνθεση στο msystems και μου βγήκε 30 ευρώ πιο πάνω συν τοις άλλοις έχω και ένα φιλαράκι στο Πλάισιο που δουλέυει στο service.Α έχω διαβάσει παντού και εδώ ότι γίνεται o/c στον 2500k πανεύκολα οπότε είναι ενδιαφέρουσα προοπτική.Παρόλαυτα θα με ενδιέφερε να κοβα κανα 50αρικο :-D

Δημοσ.

Τι να σου πω.. απο πλαίσιο καλή είναι η σύνθεση..

Το τροφοδοτικό το θεωρώ αρκετά μεγάλη υπερβολή και μπορεις να κόψεις λίγο απο εκέι βάζοντας αυτό..

http://www.plaisio.gr/Computers/Hardware/PSU/Corsair-Builder-Series-600W-V2-80-CMPSU-600CXV2EU.htm

Δημοσ.

Καλή ιδέα stm.Το κουτί θα τα χωρέσει λες ή θα φάω κανένα άκυρο και ότι σώσω θα τα βάλω σε κουτί?

Δημοσ.

Καλή ιδέα stm.Το κουτί θα τα χωρέσει λες ή θα φάω κανένα άκυρο και ότι σώσω θα τα βάλω σε κουτί?

Ελα μωρέ κουτσά στραβά θα τα χωρέσει!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...