Oblivi0n7 Δημοσ. 4 Μαΐου 2012 Δημοσ. 4 Μαΐου 2012 απλά να πω ότι οθόνη έχω LG Flatron L19175 και κουτί Thermaltake Tsunami(Link) .Στην ουσία κάνω αναβάθμιση στο pc που έφτιαξα το 2006 και που μου στοίχισε τότε σχεδόν 2000 ευρώ.Έχω 2 βασικά ερωτήματα 1ον αν θα χω πρόβλημα με το κουτί ως προς τον χώρο 2ον αν θα πρεπε να διαλέξω ένα φθηνότερο επεξεργαστή για να βάλω περισσότερα λεφτά για κάρτα γραφικών. σας ευχαριστώ προκαταβολικά για την βοήθειά σας
Lost1 Δημοσ. 4 Μαΐου 2012 Δημοσ. 4 Μαΐου 2012 1.Δεν θα εχεις προβλημα ... 2.Αναλογως ποσα λεφτα θα διαθεσεις , αναλογως τα Games που παιζεις , αν κρατησεις την οθονη εχει μικρη αναλυση και δεν θα ζοριζεται η καρτα γραφικων (1440 x 900) ...
MoviemakerGr Δημοσ. 4 Μαΐου 2012 Δημοσ. 4 Μαΐου 2012 (επεξεργασμένο) Πόσα χρήματα θέλεις να διαθέσεις κατ'αρχην είναι το ένα,το δεύτερο τι κομμάτια έχεις αναλυτικά για να δούμε πως θα τα αξιοποιήσουμε. Μόνιτορ πάντως εν έτη 2012 κ Gamer θέλεις σίγουρα.Το κουτί αν ασχοληθείς εσύ η κάποιος με μεράκι περνάει. Και άλλος ένας προβληματισμός μιας και δεν ξέρω από τι αποτελείται τώρα το pc σου μήπως πρέπει να το αντιμετωπίσεις διαφορετικά ? Να δώσεις αυτό πακέτο και να φτιάξεις ένα από την αρχή ? Άπλα στο βάζω σαν σκέψη αλλά θα το δούμε μόλις μας πεις τι έχεις. Επεξ/σία 4 Μαΐου 2012 από MoviemakerGr
Oblivi0n7 Δημοσ. 4 Μαΐου 2012 Μέλος Δημοσ. 4 Μαΐου 2012 Ήμουν σίγουρος πως έκανα επισύναψη την φωτογραφία με την σύνθεση μου αλλά μάλλον δεν το έκανα σωστά. Σίγουρα χρειάζομαι κάποια στιγμή οθόνη αλλά δεν μου φτάνει το μπάτζετ αυτή τη στιγμή.Από όλο το σύστημά μου θα κρατήσω μόνο το κουτί,την οθόνη,πληκτρολόγιο-ποντίκι καθώς και το dvd r, τα υπόλοιπα θα τα δώσω στον πατέρα μου για να φτιάξει ένα δικό του σύστημα. Αυτή τη στιγμή έχω Athlon 64 X2 2,01Ghz με 6800GS Nvidia 256mb κάρτα και ASUS A8N-SLI μητρική καθώς και 1 gb RAM
Δεινόσαυρος Δημοσ. 4 Μαΐου 2012 Δημοσ. 4 Μαΐου 2012 Τροφοδοτικό πήγαινε έιτε στο 500αρι είτε στο 600αρι (αν σκέφτεσαι να βάλεις και δεύτερη) της corsair. Κάρτα γραφικών στην 6850 με τα 109 ευρώ. Είναι καλύτερη από αυτή που έβαλες. ΥΓ. Δεν είναι gaming μια σύνθεση όπου ο επεξεργαστής κοστίζει τα διπλά από την κάρτα γραφικών. ΕΝΤΙΤ: Πρόταση πολύ καλύτερη για gaming:
Oblivi0n7 Δημοσ. 4 Μαΐου 2012 Μέλος Δημοσ. 4 Μαΐου 2012 Βασικά σκεφτόμουν μήπως θα ήταν προτιμότερο να βάλω κάποιο φθηνότερο επεξεργαστή για να βάλω την διαφορά σε μια καλύτερη κάρτα γραφικών ή να βάλω 2 τέτοιες Sapphire.Δεκτή η συμβουλή σου Δεινόσαυρε
Δεινόσαυρος Δημοσ. 4 Μαΐου 2012 Δημοσ. 4 Μαΐου 2012 Βασικά σκεφτόμουν μήπως θα ήταν προτιμότερο να βάλω κάποιο φθηνότερο επεξεργαστή για να βάλω την διαφορά σε μια καλύτερη κάρτα γραφικών ή να βάλω 2 τέτοιες Sapphire.Δεκτή η συμβουλή σου Δεινόσαυρε Εφόσον βγαίνεις στο μπάτζετ, γιατί να βάλεις χειρότερο επεξεργαστή? Η κάρτα που σου έβαλα είναι πολύ καλύτερη χωρίς το pc να χάνει πουθενά από την δική σου σύνθεση.
Oblivi0n7 Δημοσ. 4 Μαΐου 2012 Μέλος Δημοσ. 4 Μαΐου 2012 1ον από ποιο μαγαζί έκανες την σύνθεση? 2ον νομίζω ότι θα ξεφύγω στο μπάτζετ γιατί στην σύνθεση που προτείνεις δεν έχεις μέσα τον SSD που θέλω ούτε και ψύκτρα για τον επεξεργαστή.αν τα προσθέσω πάω πάνω απο 900 ευρώ θα πρέπει να το κρατήσω μέχρι 800 (αν αναλογιστείς πως στην αρχή πήγαινα για "βαριά" 700 ευρώ χαχαχαχ)
Δεινόσαυρος Δημοσ. 4 Μαΐου 2012 Δημοσ. 4 Μαΐου 2012 1. msystems.gr 2. Δεν είχα δει τον sdd. θα επανέλθω με άλλη πρόταση.
MoviemakerGr Δημοσ. 4 Μαΐου 2012 Δημοσ. 4 Μαΐου 2012 Εγώ εδώ είμαι αλλιώς πες στον Δεινο να σου πουλήσει το δικό του Used σε καλή τιμή
Oblivi0n7 Δημοσ. 4 Μαΐου 2012 Μέλος Δημοσ. 4 Μαΐου 2012 Καταρχάς σας ευχαριστώ πολύ κύριοι για τις προτάσεις σας.Παρ'ολα αυτά έχω μια ερώτηση.Αν κάνω crossfire με 2 Sapphire 6870 Vapor X ή κάποια κάρτα σε αυτά τα "κυβικά" και λεφτά, θα χω καλύτερο αποτέλεσμα από μια μόνο ανώτερη κάρτα όπως Radeon 7850 ας πούμε.Και η αλήθεια είναι πως το Πλαίσιο μου φαίνεται ασφαλής επιλογή σαν μαγαζί (το αναφέρω επειδή βλέπω οτι γενικά τα παιδιά του forum δεν το προτιμούν)
stm00192 Δημοσ. 4 Μαΐου 2012 Δημοσ. 4 Μαΐου 2012 Καταρχάς σας ευχαριστώ πολύ κύριοι για τις προτάσεις σας.Παρ'ολα αυτά έχω μια ερώτηση.Αν κάνω crossfire με 2 Sapphire 6870 Vapor X ή κάποια κάρτα σε αυτά τα "κυβικά" και λεφτά' date=' θα χω καλύτερο αποτέλεσμα από μια μόνο ανώτερη κάρτα όπως Radeon 7850 ας πούμε.Και η αλήθεια είναι πως το Πλαίσιο μου φαίνεται ασφαλής επιλογή σαν μαγαζί (το αναφέρω επειδή βλέπω οτι γενικά τα παιδιά του forum δεν το προτιμούν)[/quote'] Οσο και να σου φενεται ασφαλης επιλογη το πλαισιο δεν ειναι. Κανε μια αναζητηση στο φορουμ και θα βρεις πολλα παραπονα!
Oblivi0n7 Δημοσ. 4 Μαΐου 2012 Μέλος Δημοσ. 4 Μαΐου 2012 Δεκτόν stm000192 για να το λέτε οι περισσότεροι εδώ μέσα θα χετε καλό λόγο δεν αμφιβάλλω περί τούτου.Ίσως το μαγαζί στο Νέο Κόσμο να ναι καλύτερη επιλογή.Όσον αφορά το crossfire ή όχι?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα