Haldol Δημοσ. 4 Μαΐου 2012 Δημοσ. 4 Μαΐου 2012 Νομίζω είναι καιρός να αρχίσουμε να ψαχνόμαστε για το τι θα δούμε στο νέο iPhone. Παραδοσιακά η Apple παρουσιάζει το μηλοτηλέφωνο στο WWDC, το οποίο για φέτος έχει ορισθεί στις 11-15 του Ιούνη. Τι στοιχεία έχουμε; - Πολύ πιθανό να μη λέγεται iPhone 5/6, αλλά σκέτο "iPhone" (στα πρότυπα του νέου iPad). - Το 3,5" form factor μάλλον πάει για end of life. Πολύ πιθανό να πάμε στις 4" με σμίκρυνση του bezel, ώστε να μη γίνει γκουμούτσα η συσκευή. Άρα και re-design. - Η Apple έχει κατοχυρώσει μια πατέντα για πραγματική unibody κατασκευή- όλο το κινητό θα μπορεί να είναι από ένα και μόνο κομμάτι μετάλλου. Ίσως να δούμε κάτι τέτοιο στο νέο iPhone; - Το πιθανότερο είναι ότι θα δούμε 4-core SoC (Apple A6) και αναβαθμισμένη RAM. Επίσης, ο βασικότερος ανταγωνιστής του νέου iPhone, κυκλοφόρησε σήμερα. Galaxy S III, από το οποίο πολλοί περίμεναν αρκετά περισσότερα, δεδομένου ότι είχε υποσχεθεί πολλά η Samsung. Θεωρώ ότι θα πιαστεί από αυτό η Apple για να βγάλει κάτι που θα μηδενίσει τον ανταγωνισμό και δε θα κάνει το καθιερωμένο upgrade. Άλλωστε της δίνεται και αβαντάζ κάποιων μηνών που γνωρίζει τι έχει ο ανταγωνισμός, οπότε δε πιστεύω να αφήσει μια τέτοια ευκαιρία να πάει χαμένη. Ίσως λοιπόν να δούμε κάτι εντυπωσιακό... ή λέτε να μη νοιαστεί ούτε τώρα, αφού και πάλι είναι η Apple ο κυρίαρχος;
panos2000gr Δημοσ. 4 Μαΐου 2012 Δημοσ. 4 Μαΐου 2012 - Πολύ πιθανό να μη λέγεται iPhone 5/6, αλλά σκέτο "iPhone" (στα πρότυπα του νέου iPad). Όπως και να λέγεται ελάχιστα μας ενδιαφέρει...σκοπός είναι να κάνουν κάτι πρωτοποριακό και να αξίζει τα 700 ευρώ που θα δαπανήσει ο καταναλωτής. - Το πιθανότερο είναι ότι θα δούμε 4-core SoC (Apple A6) και αναβαθμισμένη RAM. Πριν από 3-4 μέρες δεν ήξερες ούτε από τεχνικά χαρακτηριστικά, ούτε από RAM, ούτε και έδινες σημασία σε τέτοιες "μικρολεπτομέρειες". Άλλαξε κάτι? Να σου θυμίσω τι έλεγες: Στην Apple μιλάνε για εμπειρία χρήσης, απολαυστική-«μαγική» συσκευή και άλλα παρόμοια. Οι άλλοι λένε για 1GB RAM, για ARM A15, για, για... Έχεις γνωρίσει εσύ κανέναν που να έχει πραγματικό πρόβλημα από τη λίγη RAM του iPhone; Οι περισσότεροι δε ξέρουν καν πόση έχει (γιατί να ξέρουν κιόλας, που χρειάζεται κάτι τέτοιο...) και όσοι τσινάνε είναι άτομα κολλημένα συνήθως, που θα διαμαρτυρηθούν απλά για να διαμαρτυρηθούν, ακόμα κι αν δεν έχουν πρόβλημα[. Επίσης, ο βασικότερος ανταγωνιστής του νέου iPhone, κυκλοφόρησε σήμερα. Galaxy S III, από το οποίο πολλοί περίμεναν αρκετά περισσότερα, δεδομένου ότι είχε υποσχεθεί πολλά η Samsung. Θεωρώ ότι θα πιαστεί από αυτό η Apple για να βγάλει κάτι που θα μηδενίσει τον ανταγωνισμό και δε θα κάνει το καθιερωμένο upgrade. Άλλωστε της δίνεται και αβαντάζ κάποιων μηνών που γνωρίζει τι έχει ο ανταγωνισμός, οπότε δε πιστεύω να αφήσει μια τέτοια ευκαιρία να πάει χαμένη. Μην περιμένεις το παιχνίδι του ανταγωνισμού να σταματήσει ποτέ. Είναι πιθανό το iphone που θα κυκλοφορήσει να είναι καλύτερο από το Galaxy 3, η SAMSUNG θα απαντήσει με την σειρά της με κάτι ακόμη πιο πρωτοποριακό κ.ο.κ. Αν πάλι η APPLE κρίνει ότι πρέπει να περιμένει ακόμη περισσότερο, μπορεί να σου βγάλει το Ιphone με Siri Next Generation. Μην ξεχνάμε και τις προσδοκίες που υπήρχαν από το 4s. Ίσως λοιπόν να δούμε κάτι εντυπωσιακό... ή λέτε να μη νοιαστεί ούτε τώρα, αφού και πάλι είναι η Apple ο κυρίαρχος; Την Apple και την κάθε εταιρεία τη νοιάζει το κέρδος και τίποτα άλλο. Σε τέτοιο επίπεδο εταιρειών δεν υπάρχει εφησυχασμός....πάντα προσπαθούν να είναι ένα βήμα μπροστά από τον ανταγωνισμό.
Haldol Δημοσ. 4 Μαΐου 2012 Μέλος Δημοσ. 4 Μαΐου 2012 Ακόμα δε με νοιάζει τι θα έχει μέσα, όπως δε με νοιάζει το πως θα λέγεται. Το thread αφορά διάφορες φήμες που έχουν ακουστεί και οφείλω να συμπεριλάβω και αυτά, ανεξαρτήτως του αν με ενδιαφέρουν εμένα προσωπικά ή όχι. Είμαι κάπου λάθος; By the way, γιατί αυτή η επίθεση; Εγώ ελπίζω σε μεγαλύτερη οθόνη (αν- και ξαναλέω, αν δε μεγαλώσει και η ίδια η συσκευή) και σε ένα καλό redesign, διότι το iPhone 4/4S τα βαρέθηκα η αλήθεια είναι.
panos2000gr Δημοσ. 4 Μαΐου 2012 Δημοσ. 4 Μαΐου 2012 Ακόμα δε με νοιάζει τι θα έχει μέσα, όπως δε με νοιάζει το πως θα λέγεται. Το thread αφορά διάφορες φήμες που έχουν ακουστεί και οφείλω να συμπεριλάβω και αυτά, ανεξαρτήτως του αν με ενδιαφέρουν εμένα προσωπικά ή όχι. Είμαι κάπου λάθος; By the way, γιατί αυτή η επίθεση; Δεν είναι επίθεση προσωπική προς τα εσένα, αλλά προς την υποκρισία των fanzzz. Αν ξαναδιαβάσεις τα όσα έγραψες πριν λίγες ημέρες, χαρακτηρίζεις κολλημένα άτομα όσους ασχολούνται με τα τεχνικά χαρακτηριστικά και υποστηρίζεις πόσο υπεράνω όλων αυτών είναι οι Apple και οι χρήστες της. Πριν καν προλάβει να στεγνώσει το μελάνι που λένε, μου ανοίγεις thread που το 50% των όσων γράφεις ισχυρίζεσαι ότι δεν σε ενδιαφέρουν και πάλι. Εγώ ελπίζω σε μεγαλύτερη οθόνη (αν- και ξαναλέω, αν δε μεγαλώσει και η ίδια η συσκευή) και σε ένα καλό redesign, διότι το iPhone 4/4S τα βαρέθηκα η αλήθεια είναι. Η οθόνη θα μεγαλώσει 100%...δεν υπάρχουν περιθώρια για κάτι λιγότερα από τις 4 ίντσες.
sobi1984 Δημοσ. 4 Μαΐου 2012 Δημοσ. 4 Μαΐου 2012 ti πρεμουρα ειναι τωρα αυτη δν την καταλαβαινω ουτε εγω.εκτος αν ανοιχτηκε αυτο το θεμα με την αφορμη της και καλα αποτυχημενης παρουσιασης της samsung για να γραφουμε εδω μεσα οτι η apple εκεινο η apple to αλλο... το βλεπω πολυ ακυρο σαν θεμα γενικα γιατι οτι κ να πουμε παλι το πολυ πολυ μετα να κραζουμε την ιδια την εταιρεια γιατι εχουμε μπει στο τρυπακι να ζηταμε υπολογιστη με τρελες δυνατοτητες σε συσκευη 4 ιντσων...
Haldol Δημοσ. 4 Μαΐου 2012 Μέλος Δημοσ. 4 Μαΐου 2012 Δεν είναι επίθεση προσωπική προς τα εσένα, αλλά προς την υποκρισία των fanzzz. Αν ξαναδιαβάσεις τα όσα έγραψες πριν λίγες ημέρες, χαρακτηρίζεις κολλημένα άτομα όσους ασχολούνται με τα τεχνικά χαρακτηριστικά και υποστηρίζεις πόσο υπεράνω όλων αυτών είναι οι Apple και οι χρήστες της. Πριν καν προλάβει να στεγνώσει το μελάνι που λένε, μου ανοίγεις thread που το 50% των όσων γράφεις ισχυρίζεσαι ότι δεν σε ενδιαφέρουν και πάλι. Δεν είπα κολλημένο κανέναν, ούτε χαρακτήρισα ποτέ μου υπεράνω του Apple users. Και θα πρέπει θα καταλάβεις τη διαφορά του «μεταφέρω στοιχεία που κάπου διάβασα» από το «αυτά τα στοιχεία με ενδιαφέρουν και τα θεωρώ χρήσιμα». Εφόσον υπάρχουν φήμες για περισσότερη RAM, και άνοιξα θέμα σχετικό με τις φήμες του νέου iPhone, δε θα πρέπει να αναφέρω και αυτήν; Ή θα πρέπει να βάζω μόνο όσες ενδιαφέρουν εμένα; Μα, αν ήταν να κάνω το θέμα μόνο για την πάρτη μου, γιατί να ανοίξω το thread; Τέλος πάντων, please μη χαλάσουμε άλλο το θέμα. Αν θέλεις να συνεχίσουμε αυτή την κουβέντα στείλε μου ΠΜ.
panos2000gr Δημοσ. 4 Μαΐου 2012 Δημοσ. 4 Μαΐου 2012 Δεν είπα κολλημένο κανέναν, ούτε χαρακτήρισα ποτέ μου υπεράνω του Apple users. Απαντάω επί τούτου μόνο γιατί δεν θέλω να υπάρχει η εντύπωση ότι έγραψα κάποια ανακρίβεια. Έχεις γνωρίσει εσύ κανέναν που να έχει πραγματικό πρόβλημα από τη λίγη RAM του iPhone; Οι περισσότεροι δε ξέρουν καν πόση έχει (γιατί να ξέρουν κιόλας, που χρειάζεται κάτι τέτοιο...) και όσοι τσινάνε είναι άτομα κολλημένα συνήθως, που θα διαμαρτυρηθούν απλά για να διαμαρτυρηθούν, ακόμα κι αν δεν έχουν πρόβλημα[.
sobi1984 Δημοσ. 4 Μαΐου 2012 Δημοσ. 4 Μαΐου 2012 Δεν είπα κολλημένο κανέναν, ούτε χαρακτήρισα ποτέ μου υπεράνω του Apple users. Και θα πρέπει θα καταλάβεις τη διαφορά του «μεταφέρω στοιχεία που κάπου διάβασα» από το «αυτά τα στοιχεία με ενδιαφέρουν και τα θεωρώ χρήσιμα». Εφόσον υπάρχουν φήμες για περισσότερη RAM, και άνοιξα θέμα σχετικό με τις φήμες του νέου iPhone, δε θα πρέπει να αναφέρω και αυτήν; Ή θα πρέπει να βάζω μόνο όσες ενδιαφέρουν εμένα; Μα, αν ήταν να κάνω το θέμα μόνο για την πάρτη μου, γιατί να ανοίξω το thread; Τέλος πάντων, please μη χαλάσουμε άλλο το θέμα. Αν θέλεις να συνεχίσουμε αυτή την κουβέντα στείλε μου ΠΜ. να σου πω φιλε μου δεν θελω απλα να σε δω να ποσταρεις εδω.. http://www.insomnia.gr/topic/445009-%CE%B7-lg-%CE%B1%CE%BD%CE%B1%CE%BA%CE%BF%CE%AF%CE%BD%CF%89%CF%83%CE%B5-%CF%84%CE%BF-optimus-lte2-%CF%83%CF%80%CE%AC%CE%B5%CE%B9-%CF%84%CE%BF-%CF%86%CF%81%CE%AC%CE%B3%CE%BC%CE%B1-%CF%84%CE%BF%CF%85-1-gb-ram/ και να κραζεισ τα 2 γιγα μνημης γιατι μετα το κιν δεν θα εχει αυτονομια κλπ κλπ ...και να σου πω πως το βλεπω...το νεο iphone αλλαγη στον επεξεργαστη κ την εμφανιση.. αυτο μεχρι εκει...ουτως η αλλως ειναι λογισμικο το οποιο τρεχει με συγκεκριμενα system requirements και να εισαι σιγουροςψ οτι δν θα εχει τιποτα παραπανω απο το samsung galaxy s2 or s3
Haldol Δημοσ. 4 Μαΐου 2012 Μέλος Δημοσ. 4 Μαΐου 2012 Απαντάω επί τούτου μόνο γιατί δεν θέλω να υπάρχει η εντύπωση ότι έγραψα κάποια ανακρίβεια. Χαρακτήρισα κολλημένους ορισμένους που διαμαρτύρονται για τη RAM του iPhone απλά για να διαμαρτυρηθούν χωρίς όμως να αντιμετωπίζουν πρόβλημα από την λίγη μνήμη. Όχι όσους ασχολούνται με τα τεχνικά χαρακτηριστικά και ενδιαφέρονται γι αυτά, όπως λες εσύ ότι έκανα στο προηγούμενο post σου.
Προτεινόμενες αναρτήσεις