giorgosxristou Δημοσ. 4 Μαΐου 2012 Δημοσ. 4 Μαΐου 2012 Καλησπέρα,θέλω να κάνω μια μικρή αναβάθμιση στο desktop μου,1)παρακάτω στην φωτό έχω επιλέξει τις παρακάτω οθόνες με την samsung στα 309 όχι και τόσο πολύ...απλά αν αξίζει τόσο πολύ τον κόπο να την πάρω στην τελική ,αλλα λόγο οικονομικού παράγοντα να καλύτερα να παίξω στα 250 euro περίπου, 2)όσο για την κάρτα γραφικών επειδή η δικια μου τώρα δεν έχει έξοδο HDMI θα πάρω μια καινούρια ώστε να κάνω την δουλειά μου,το πολύ μέχρι 50 euro,δεν παίζω παιχνίδια,το pc το χω για internet και tainies.apo τις παρακάτω ποίες πιστεύετε ότι αξίζει? http://www.multirama.gr/products/category?catid=020300&nav=020300:A00250:High-Definition+Multimedia+Interface+(HDMI)&nav=020300:Price:25%E2%82%AC+-+49%E2%82%AC 3)και κάτι τελευταίο,έχω το dell inspiron duo,σκέφτομαι να αλλάξω τον σκληρό δίσκο από κλασικό σε ssd ώστε να του δώσει έναν αέρα παραπάνω,πιστεύετε ότι αξίζει τον κόπο?και αν ναι ποιον σκληρό δίσκο με καλές επιδόσεις αλλα σε GB τόσα ώστε όταν τον περνώ μαζί μου να μπορώ να βάλω και 5 ταινίες και φυσικά τα win7 εγκατεστημένα πάνω, δηλαδή εναν οικονομικό με καλές επιδώσεις στα λιγότερα δυνατό GB για να κανω την δουλεια μου. Π.Σ οι οθόνες ειναι monitor tv επειδη ουσιαστικα στο σπιτι μου δεν εχω τηλεόραση , σκέφτηκα πως ειναι η καλυτερη λυση αφενός και αφετέρου την οθόνη που εχω τωρα(samsung syncmaster 226 bw) θελω να την παω στο πατρικό μου ώστε να χω και ενα pc εκει. Ευχαριστώ πολύ. desktop cpu E8400 MOBO asus p5ql-e RAM 2gb 1033
terry308 Δημοσ. 4 Μαΐου 2012 Δημοσ. 4 Μαΐου 2012 ips panel monitor + tv tuner ξεχωριστό ... κάρτα γραφικών όπως είπες έως 50€ Ssd agility 3 60gb ~75€ ή στα 128gb M4 crucial ~120€ (+2gb ram @desktop ) 1033 οι μνημες σου ?? μηπως ειναι 1066 ??
giorgosxristou Δημοσ. 4 Μαΐου 2012 Μέλος Δημοσ. 4 Μαΐου 2012 ips panel? δηλαδή όπως? θα χάσω πολύ απο ποιότητα άμα δεν ειναι ips? και κάρτα γραφικών ποια θα αγοραζες εσυ?? 1033...1066 μάλλον έκανα λαθάκι εκεί...
terry308 Δημοσ. 4 Μαΐου 2012 Δημοσ. 4 Μαΐου 2012 LG IPS226V 21,5" LG IPS231P Κάρτα γραφικών : Gt 520 Tv tuner : Για αρκετό καιρό είχα usb tv-tuner από το ΕΒΑΥ ... αλλά ήταν προσωρινή λύση.
Δεινόσαυρος Δημοσ. 4 Μαΐου 2012 Δημοσ. 4 Μαΐου 2012 θα χάσω πολύ απο ποιότητα άμα δεν ειναι ips? Όχι. Μπορεί και να μην καταλάβεις καν τη διαφορά. Αλλά αφού με τρα ίδια λεφτά παίρνεις ips γιατί να μην το επιλέξεις?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα