johnyb98 Δημοσ. 4 Μαΐου 2012 Δημοσ. 4 Μαΐου 2012 Καλησπέρα. Έχω το εξής σύστημα: ASUS P4R800-VM Celeron 2.66GHz 2 RAM modules 256MB (σύνολο 512MB απ' τα οποία 64MB δεσμεύει η on board VGA) 1 IDE Seagate 40GB 1 IDE DVD-RW Σύστημα του 2004. Αρκετά παλιό και αρκετά χαμηλών δυνατοτήτων, όπως βλέπετε. Θα ήθελα κάποιες προτάσεις για ένα antivirus που να μη σέρνει το σύστημα. Αν και δε νομίζω ότι υπάρχει κάποιο. Παρ' όλ' αυτά θα ήθελα να ακούσω κάποιες γνώμες-συστάσεις. Προσωπικά, δοκίμασα F-Secure της Conn-x (τον έσερναν στην κυριολεξία!!!). Δοκίμασα δεύτερο το Avira. Τα πήγε λίγο καλύτερα, αλλά και πάλι δε μπορείς να δουλέψεις. Ρίχνει αρκετά τις επιδόσεις. Όταν είχα πρωτοφτιάξει το σύστημα, είχα βάλει πάνω κάτι Norton, πολύ παλιές εκδόσεις, που το προστάτευαν. Σήμερα, οι ιοί είναι πολύ περισσότεροι, και άλλων τεχνολογιών από τότε, που χρειάζομαι ένα μεταγενέστερο antivirus. Γι' αυτό θέλω να βάλω κάτι σημερινό. Ο χρήστης θα μπαίνει σε απλές σελίδες. Δε θα ψάχνει τίποτα σχολαστικά πράγματα. Οπότε, θέλω κάτι ελαφρύ και όχι πολύ extreme. Και, φυσικά, μόνο antivirus. Όχι τίποτα security. Κάποιες προτάσεις; Ευχαριστώ !!
alexzzz Δημοσ. 4 Μαΐου 2012 Δημοσ. 4 Μαΐου 2012 Ψηφοφορία και γενική συζήτηση: Ποιο antivirus προτιμάτε; 10/01/12 – 30/06/2012
Προτεινόμενες αναρτήσεις