Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Θέλω να βάλω κάτι στο μπαλκόνι μου σαν διαχωριστικό ώστε να μην βλέπω και να μην με βλέπει ο γείτονας. Αλλά πρέπει να είναι καλαίσθητο κ διακριτικό να μην ενοχλεί ούτε εμένα ούτε εκείνον! Έχετε υπόψιν σας κάτι που να κάνει αυτά που ζητάω;

Δημοσ.

Καλαμωτή; Πλέγμα στο οποίο θα αναριχηθεί κάποιο φυτό; Ή ακόμα και τοίχος γυψοσανίδας;

Δημοσ.

καλαμωτή σκέφτηκα κ εγώ αλλά φυτά αναριχώμενα είναι λίγο βρωμιά δεν είναι? φύλλα, μέχρι κ κατσαρίδες μπορεί να φωλιάσουν ή όχι;

Εάν έχετε κ φωτογραφίες από την κατασκευή σας θα ήταν ιδιαίτερα χρήσιμες!

Δημοσ.

καλαμωτή σκέφτηκα κ εγώ αλλά φυτά αναριχώμενα είναι λίγο βρωμιά δεν είναι? φύλλα, μέχρι κ κατσαρίδες μπορεί να φωλιάσουν ή όχι;

Να βάλεις ένα από αυτά τα πράματα για τα αναριχώμενα και να πάρεις μια διπλαδένια που μεγαλώνει γρήγορα και είναι όμορφη. Όχι δεν μαζεύει βρώμα.

dipladenia_2.jpg

(δεν είναι δική μου η συγκεκριμένη φωτό, τη βρήκα γκουγκλ για να δεις το λέλουδο - ακριβώς ίδια φάση έχω στο μπαλκόνι μου)

Δημοσ.

σε αέρα θα αντέξει η όλη κατασκευή και το φυτό;

Το φυτό δεν παθαίνει τίποτε. Η κατασκευή εξαρτάται από εσένα =ρ

Δημοσ.

zoranb, γιατί δεν καλείς ένα ειδικό να βάλει ένα κανονικό διαχωριστικό μπαλκονιού, όπως αυτό:

b1Ey3.jpg

ή αυτό:

QNxuR.jpg

;;

Θα πρέπει βέβαια να συνεννοηθείς και με το διαχειριστή και με τον ιδιοκτήτη, γιατί κανονικά η πρόσοψη της πολυκατοικίας πρέπει να είναι ομοιόμορφη. Αν πιέσεις μπορεί να σ'αφήσουν να το αλλάξεις, ειδικά αν βρείς κάτι που να μη διαφέρει πολύ.

Επίσης, πολλές πολυκατοικίες έχουν διαχωριστικά όπως της πρώτης φωτογραφίας, μόνο που απ'τη μέση και πάνω είναι με αυτό το θαμπό γυαλί. Υπάρχουν και κάτι γκρί μεταλλικές ντουλάπες, που τις έχουν πάρα πολλοί και τις βάζουν κολλητά στο διαχωριστικό. Και αυτές εξυπηρετούν δυο σκοπούς: και είναι έξτρα αποθηκευτικός χώρος και βοηθάει για μεγαλύτερη απομόνωση, λόγω του γυαλιού.

Υ.Γ. καλά δεν έχει διαχωριστικό η πολυκατοικία; Πόσο είναι στο ύψος, ένα μέτρο;

Δημοσ.

το λέλουδο της Γιν ΓΑΜΑΕΙ. Αρκεί να μην είναι εντελώς ξερό τον χειμώνα.

Δεν είναι. Κρατάει τα φύλλα του απλώς δεν ανθίζει. Από άνοιξη και μετά όσο έχει καλό καιρό τουμπανιάζει στο λουλούδι. Βγάζει συνέχεια και δεν θέλει ιδιαίτερη περιποίηση - είναι εύκολο.

Δημοσ.

Δεν είναι. Κρατάει τα φύλλα του απλώς δεν ανθίζει. Από άνοιξη και μετά όσο έχει καλό καιρό τουμπανιάζει στο λουλούδι. Βγάζει συνέχεια και δεν θέλει ιδιαίτερη περιποίηση - είναι εύκολο.

Τόσες ώρες περιμένω να δω φώτο...

• 3 μήνες μετά...
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

YIN κι εμένα θα με ενδιέφερε να δώ κάποια φωτογραφία από το λουλούδι σου και το πως είναι στημένο πάνω στο διαχωριστικό, και κατά πόσο μπορεί να απλώσει σε αυτό να είναι πυκνό δηλαδή!

Σημαντικό επίσης, πόσο γρήγορα μπορεί να μεγαλώσει;

Επεξ/σία από zoranb
Δημοσ.

Παιδιά την είδα τη διπλαδένια, δεν κάνει για τη δουλειά αυτή που θέλω, είναι αραιή κ δεν είναι πυκνό το φύλλωμά της για το χώρισμα που θέλω. Εγώ μάλλον κάτι σε benjamin θέλω, δεν με πειράζει τόσο το να έχει λουλούδια όσο να είναι ανθεκτικό (σκυλί το benjamin) και πυκνό. Κάτι άλλο σε στυλ benjamin έχετε υπόψιν;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...