Προς το περιεχόμενο

Official Samsung GSIII Topic

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Super Moderators
Δημοσ.

και για αυτό ο χαρακτηρισμός "πανέμορφη" είναι άκρως υποκειμενικός κι όποιος προσπαθεί να τον αμφισβητήσει απλά failάρει γιατί δεν έχουν όλοι τα ίδια γούστα...

• Απαντ. 36
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

και για αυτό ο χαρακτηρισμός "πανέμορφη" είναι άκρως υποκειμενικός κι όποιος προσπαθεί να τον αμφισβητήσει απλά failάρει γιατί δεν έχουν όλοι τα ίδια γούστα...

τι πανεμορφο μωρε? γκομενα ειναι? :P

Δημοσ.

Κοίτα. Η αισθητική είναι μέχρι έναν βαθμό υποκειμενική. Την Charlize Theron πχ μιας και έγινε αναφορά σε κυρίες, μπορεί κάποιος να την βρει λιγότερο ή περισσότερο όμορφη. Αλλά νομίζω είναι παράλογο να την πεις άσχημα. Τώρα για το συγκεκριμένο τηλέφωνο, προσωπικά το βρίσκω αρκετά όμορφο αλλά κατά κάποιο τρόπο λίγο generic και από ότι διαβάζω το ίδιο λέει σχεδόν και το σύνολο του ειδικού τύπου. Η ένσταση μου είναι πως όταν κάνουμε μια παρουσίαση πρέπει να είμαστε κατά το δυνατόν αντικειμενικοί.

• Super Moderators
Δημοσ.

τι πανεμορφο μωρε? γκομενα ειναι? :P

trolololol... :rolleyes:

Κοίτα. Η αισθητική είναι μέχρι έναν βαθμό υποκειμενική. Την Charlize Theron πχ μιας και έγινε αναφορά σε κυρίες, μπορεί κάποιος να την βρει λιγότερο ή περισσότερο όμορφη. Αλλά νομίζω είναι παράλογο να την πεις άσχημα. Τώρα για το συγκεκριμένο τηλέφωνο, προσωπικά το βρίσκω αρκετά όμορφο αλλά κατά κάποιο τρόπο λίγο generic και από ότι διαβάζω το ίδιο λέει σχεδόν και το σύνολο του ειδικού τύπου. Η ένσταση μου είναι πως όταν κάνουμε μια παρουσίαση πρέπει να είμαστε κατά το δυνατόν αντικειμενικοί.

όπως κάποιος μπορεί να πει ότι η Theron είναι η ομορφότερη του πλανήτη το ίδιο μπορεί να πει και για το GS3, απλά έχει κάτι που του κάνει click...

εξάλλου το θέμα της εμφάνισης είναι πάντα προσωπική άποψη του reviewer, δεν είναι κάποιο σημαντικό fact όπως πχ αν σέρνεται ή όχι, το οποίο θα επηρεάσει αρνητικά έναν υποψήφιο αγοραστή...

Δημοσ.

όπως κάποιος μπορεί να πει ότι η Theron είναι η ομορφότερη του πλανήτη το ίδιο μπορεί να πει και για το GS3, απλά έχει κάτι που του κάνει tick...

Αν του κάνει "τικ" φίλε ThReSh τότε μάλλον θα έχει σοβαρότερο θέμα! laugh.gif

Προτιμώμενο να του κάνει "κλικ"! biggrin.gif

Πλέον πιο άσχημο κινητό από τον προ-προκάτοχό του (aka Galaxy S ) δεν πρέπει να υπάρχει! fear.png

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...