margaritagr Δημοσ. 8 Μαΐου 2012 Δημοσ. 8 Μαΐου 2012 ε πιστευω οτι καπου ξεφτυλιζεται το θεμα...θα θελει καποιος να παρει ενα καλο smartphone και δε θα μπορει λογω μεγεθους.. Το καλυτερο θα ταν οι εταιρειες να βγαζαν και μικροτερα μοντελα, οπως εκανε η htc φετος με το one s. Θα περιμενω με ανυπομονησια να δω το s3 απο κοντα για να συγκρινω τηντ αχυτητα του με αυτη του 2
Super Moderators Thresh Δημοσ. 8 Μαΐου 2012 Super Moderators Δημοσ. 8 Μαΐου 2012 γιατί πιστεύεις ότι δεν θα βγάλει μικρότερο μοντέλο η Samsung? δεν τους κόβω τόσο ηλίθιους ώστε να χάσουν αυτό το μερίδιο αγοράς...
margaritagr Δημοσ. 8 Μαΐου 2012 Δημοσ. 8 Μαΐου 2012 Απλα επειδη δεν εχει ακουστει κατι μεχρι τωρα... Αν ειναι να βγαλουν μικροτερο θα πρεπει να ναι του επιπεδου των xperia και one, αλλιως με κανα μονοπυρηνο δε θα εχει αποτελεσματα
Giorgos09 Δημοσ. 10 Μαΐου 2012 Δημοσ. 10 Μαΐου 2012 Κανενα δεν πειραξε η pentile οθονη? Γυφτιες στο flagship της? No ofence στους γυφτους τροπος του λεγειν.
haHa Δημοσ. 11 Μαΐου 2012 Δημοσ. 11 Μαΐου 2012 γιατί πιστεύεις ότι δεν θα βγάλει μικρότερο μοντέλο η Samsung? δεν τους κόβω τόσο ηλίθιους ώστε να χάσουν αυτό το μερίδιο αγοράς... Ακριβως! http://www.engadget.com/2012/05/11/samsung-launches-shv-e170k-in-korea/ Krait s4 , 4.3-inch Super AMOLED qHD (960×540) display, LTE
Meraklis56 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2012 το έχει πάρει κανένας;το έχει παραγγείλει κανείς;αν ναι απο που;
euklidis Δημοσ. 2 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2012 Παιδιά το Πρώτο ελληνικό unboxing. Έρχεται και αναλυτικό Hands on review. Είναι στο ανέβασμα
euklidis Δημοσ. 2 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2012 Μετα απο 12 ώρες upload το Full Hands on Video review του Galaxy S III ανέβηκε. Απολαύστε το.
Super Moderators billdanos Δημοσ. 3 Ιουνίου 2012 Super Moderators Δημοσ. 3 Ιουνίου 2012 Κανενα δεν πειραξε η pentile οθονη? Γυφτιες στο flagship της? No ofence στους γυφτους τροπος του λεγειν. Λεπτομέρειες... Και το ...βαμμένο με μεταλλικό χρώμα πλαστικό περίγραμμα επίσης! Δηλαδή παίρνεις κινητήρα Ferrari και τον βάζεις σε αμάξωμα Yugo! (προσωπικές απόψεις ε!)
Meraklis56 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2012 9/6 έρχεται στη Θεσσαλονίκη,απο ότι πληροφορήθηκα.
mirwtaspolla Δημοσ. 5 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2012 Καλησπέρα παιδιά. Μία ερώτηση... Αγόρασα χθες το S3 από ηλεκτρονικό κατάστημα. Το κουτί έγραφε "importator: Samsung Electronics Romania SRL". Επίσης η προεπιλεγμένη γλώσσα ήταν τα Ρουμάνικα, οπότε προφανώς είναι από Ρουμανία. Θα έχω θέματα με την εγγύηση? Ο καταστηματάρχης μου είπε ότι το πάω σε αυτούς και από εκεί πάει στην Arvato (απ τους οποίους έχω κακή εμπειρία) Αυτή είναι η διαδικασία για όλα τα Samsung?
arxaggelos Δημοσ. 5 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2012 Καλησπέρα παιδιά. Μία ερώτηση... Αγόρασα χθες το S3 από ηλεκτρονικό κατάστημα. Το κουτί έγραφε "importator: Samsung Electronics Romania SRL". Επίσης η προεπιλεγμένη γλώσσα ήταν τα Ρουμάνικα, οπότε προφανώς είναι από Ρουμανία. Θα έχω θέματα με την εγγύηση? Ο καταστηματάρχης μου είπε ότι το πάω σε αυτούς και από εκεί πάει στην Arvato (απ τους οποίους έχω κακή εμπειρία) Αυτή είναι η διαδικασία για όλα τα Samsung? Όχι, αυτή είναι η διαδικασία για τα Ρουμάνικα παραεισαγωγής Τα Ελληνικά πάλι τα πας στο κατάστημα που τα πήρες και αυτοί τα στέλνουν Γερμανό (που είναι το ελληνικό service της Samsung, εκτός αν άλλαξε κάτι), αλλά μπορείς επίσης και να τα δώσεις μόνος σου εκεί.
kax54638 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2012 Μετα απο 12 ώρες upload το Full Hands on Video review του Galaxy S III ανέβηκε. Απολαύστε το. Νομίζω ότι η όλη αξιοπιστία χάθηκε μόλις ακούσαμε αυτό το "πανέμορφη" συσκευή όταν σε όλο τον ξένο ειδικό τύπο στην καλύτερη περίπτωση έχει χαρακτηριατεί αδιάφορη... Sent from my iPhone using Insomnia
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα