Προς το περιεχόμενο

Official Samsung GSIII Topic

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Μετα το gsII ηρθε η ωρα για το ΙΙΙ.Ειπα να ανοιξω το thread για σχολιασμο του κινητου(για αρχη) και επειτα για ερωτησεις κτλ..

Προσωπικά,περιμενα κατι περισσοτερο απο την Samsung και δεν μου αρεσε καθολου η ιδεα με τον εντοπισμο ματιου..Σπαστικο..

Περιμενω τα δικα σας σχολια.:)

Galaxy SIII

Επεξ/σία από mpasketpro
  • Απαντ. 36
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Μετα το gsII ηρθε η ωρα για το ΙΙΙ.Ειπα να ανοιξω το thread για σχολειασμο του κινητου(για αρχη) και επειτα για ερωτησεις κτλ..

Προσωπικά,περιμενα κατι περισσοτερο απο την Samsung και δεν μου αρεσε καθολου η ιδεα με τον εντοπισμο ματιου..Σπαστικο..

Περιμενω τα δικα σας σχολεια.:)

Galaxy SIII

Μαλλον θα μπορεις να επιλεγεις εσυ ποτε θα λειτουργει το συγκεκριμενο mode διοτι απο οσα reviews ειδα στο youtube δεν υπηρχε αυτο το ματακι στην πανω μερια.

Απο κει και περα νομιζω οτι ολη αυτη η φασαρια βδομαδες τωρα σχετικα με το SGS3 μας εκανε να περιμενουμε τεχνολογια απο το 2050.Συμφωνω οτι σχεδιαστικα δεν ΦΑΙΝΕΤΑΙ τοσο ωραιο,και το τονιζω το φαινεται διοτι απο κοντα μπορει να δειχνει διαφορετικα, ωστοσο ας μην ξεχναμε οτι κινειται στα πλαισια της Samsung.Απο τα υπολοιπα η καμερα αν και στα ιδια mp θεωρω οτι θα εχει βελτιωθει κυριως στον τομεα του βιντεο.Ram με αφηνει αδιαφορο αφου με το S2 δεν ειχα αντιμετωπισει ποτε προβλημα.Ολα τα υπολοιπα συν τα καλουδια που προσθεσε η Sammy καθιστουν το S3 ενα παρα πολυ δυνατο κινητο,δεν ξερω ομως αν θα ειναι αυτη τη φορα το καλυτερο.Προσωπικα δεν ξερω αν αξιζει απο το 2 να παω σε αυτο.Ομως θα το επαιρνα αν δεν ειχα καποιο καλο μοντελο

Δημοσ.

Κρατα το 2. Αυτο δεν ειναι το ΙΙΙ ειναι το ΙΙ plus κανονικα. Τελος παντων. Εμενα το μονο που με ενοιαζε και νοιαζει ειναι να μειωθει το 2

Δημοσ.

Πόσο μεγαλύτερη εξέλιξη ήταν το 2 από το 1 ρε παιδιά?

Εγώ ξέρω πως οι περισσότεροι που είχαν το 1 έλεγαν το ίδιο ακριβώς "δεν θα πάρω το 2 γιατί το 1 είναι μια χαρά για τώρα"

Επανάληψη του ίδιου έργου...

Δημοσ.

έχω φάει το internet από χθες, να ψάχνω για το αν το s3 έχει gorila glass 1 η 2 η καθόλου! Γνωρίζει κάποιος? Btw είναι φανταστικό κινητό...!!!Τα Iphone fanboys ας πάνε να παίξουν με τις 3,5 ίντσες τους και το itunes...

Δημοσ.
έχω φάει το internet από χθες' date=' να ψάχνω για το αν το s3 έχει gorila glass 1 η 2 η καθόλου! Γνωρίζει κάποιος? Btw είναι φανταστικό κινητό...!!!Τα Iphone fanboys ας πάνε να παίξουν με τις 3,5 ίντσες τους και το itunes...[/quote']

Gorila 2 (ειναι ιδίας αντοχής με 1 απλα ποιο λεπτό το γυαλί).

Αποστολή από SGS2 με τη χρήση Insomnia App

Δημοσ.

Έχω πάντως δεν βλέπω καμια διαφορα απο τα προηγούμενα μοντέλα της Samsung...όλα τα κινητά της είναι τα ίδια απο άποψη design..μόνο πλαστικά κινητα εχει φτιάξει μέχρι σήμερα..

Δημοσ.

Από Design το βρίσκω μέτριο. Γενικά όμως προσφέρει ωραίες νέες δυνατότητες όπως αυτό με την φωτεινότητα και η αναπαραγωγή βίντεο σε συγκεκριμένο σημείο της οθόνης. :rolleyes:

Δημοσ.

Μια χαρά υλικό το πλαστικό. Και φτηνό στην αντικατάσταση.

Και ποιοτικό στις περιπτώσεις των S, S II, S III. ;)

Sent from Galaxy S using Insomnia

Δημοσ.

πωπω παντοφλαρα οχι αστεια χαχα B)

Να δουμε ποσο ακομα θα μεγαλωσουν το μεγεθος οι εταιρειες...

Δε θα μεγαλοσουν αλλο!Απλα το επομενο σταδιο,ειναι να χρησημοπουμε τα tablets και για τηλεφωνα! :rolleyes:

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...