Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μάλλον θα είναι 2.5 (για Mobility). Μάλλον θα είναι USB (για το κλασσικό WD Live media player πάει). Πάω για 500GB (+100 -100 που δεν παίζει καν). Μάλλον WD και SG δε παίζει λόγο Ταϊλανδέζικης πισίνας. Να είναι μια μάρκα η οποία θα αντέξει..

..π.χ έχω από τη μια INTENSO για την οποία δεν πολύ έχω καλή εικόνα, από την άλλη έχω Toshiba στο μυαλό και ίσως SAMSUNG.

Βρείτε μου σας παρακαλώ πολύ την οικονομικότερη trust επιλογή από το Skroutz.. σας αγαπάω.

Δημοσ.

Ε , τα πες μόνος σου , τι να σου βρούμε ; ξέρεις το δίσκο ξέρεις το σκρουτζ ξέρεις να γράφεις , γραφτα και τον έχεις bleh.gifbleh.gifbleh.gif

Αν θες άλλη πρόταση : docking station με καμιά 25 ευρωπουλάκια και οτι δισκο γουσταρεις και εισ' οκ

Δημοσ.

Μάλλον WD και SG δε παίζει λόγο Ταϊλανδέζικης πισίνας.

Μα όλοι οι δίσκοι από αυτούς είναι ,και μερικές «μικρές» εταιρίες που πήγαν να βγάλουν σκληρούς(samsung/hitachi) εξαγοράστηκαν από αυτούς το τμήμα των δίσκων.

Όλες οι άλλες εταιρίες που βγάζουν εξωτερικούς απλά βγάζουν της θήκες και βάζουν μέσα δίσκους του εμπορίου δηλαδή wd/sg.

Δημοσ.

Didnt know. Tfti.

Για τον Verbatim που μόλις κούμπωσα παραγγελία, τι έχετε να πείτε; Κακή αγορά δεν τη λέμε ε;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...