xtrmsnpr Δημοσ. 3 Μαΐου 2012 Δημοσ. 3 Μαΐου 2012 (επεξεργασμένο) Όλα τα προβλήματα μαζί μου ήρθανε..έλεος πια! 22/4 φεύγω από το πατρικό μου και γυρίζω σήμερα..και πάω να ανοίξω το pc μου..Και μόλις μπαίνω στα windows,και έχω κάτι ανοιχτό...τσουπ κλέινει..Μου πετάει αν θέλω να κάνω restart/shut down/sleep/hybernate (αλλά τα βγάζει σα παραθυράκι μπροστά μου) .Έσπαγα το κεφάλι μου να δω τι είναι...Malware bytes και mcafee το έδειξαν καθαρό..Και κατέληξα να πετάξω τους drivers της logitech.. Έχω ένα keyboard+mouse mx3200..Μόλις τους έβγαλα,όλα ηρέμησαν.Ένα 2ωρο το δούλευα..Λέω ας,βάλω τους πιο καινούργιους που θα βρω..Ε τους βάζω,κάνω reboot...ΠΑΛΙ τα ίδια..Τί να κάνω;;Το πληκτρολόγιο και το ποντίκι είναι άχρηστα χωρίς τους drivers και το πρόγραμμα του..Και τώρα αναγκάστηκα να κλείσω τα processes της logitech.. Να σημειώσω ότι έγινε τελείως ξαφνικά αυτό όλο,ενω πιο πριν λειτουργούσε ρολόι..και πριν φύγω.Κανείς δεν έχει κάτσει εδώ πέρα από μενα.. Τί μπορεί να έχει γίνει; (windows 7 pro english-original) http://logitech-en-ap.custhelp.com/app/answers/list/section/troubleshoot/crid/433/lt_product_id/140/tabs/1,3,2,4,5/cl/au,en Επεξ/σία 4 Μαΐου 2012 από xtrmsnpr
xtrmsnpr Δημοσ. 4 Μαΐου 2012 Μέλος Δημοσ. 4 Μαΐου 2012 Μπαταρίες άλλαξες ; .......... ε ναι ρε παίδες...είπαμε..Λίγο σοβαρά,γιατί θα το σπάσω..Τώρα το έχω με disabled το λογισμικό του για να μην κάνει τα τρελά..Συν ότι με τελειωμένες μπαταρίες,βγάζει μήνυμα και δεν λειτουργεί.
JS v.i.p. Δημοσ. 4 Μαΐου 2012 Δημοσ. 4 Μαΐου 2012 Δεν ξέρω ρε αδερφέ ..... και δεν βλέπω πουθενά να λένε για τίποτα παρόμοιο. ........
xtrmsnpr Δημοσ. 4 Μαΐου 2012 Μέλος Δημοσ. 4 Μαΐου 2012 Ούτε και γω..και άλλοι που έχουν γράψει το ίδιο,δεν είχαν απαντήσεις..Το μόνο που μένει είναι να το ανοίξω και να δω αν πιέζεται κάποιο πλήκτρο;
JS v.i.p. Δημοσ. 4 Μαΐου 2012 Δημοσ. 4 Μαΐου 2012 Δεν το πας καλύτερα να το δουν αυτοί ; Μην βρουν πάτημα και χάσεις την εγγύηση ...... αν έχεις. Για κολλημένο κουμπί θα έλεγα και εγώ ..... αλλά με τρόμαξες πριν και τραβήχτηκα .....
xtrmsnpr Δημοσ. 4 Μαΐου 2012 Μέλος Δημοσ. 4 Μαΐου 2012 Δεν το πας καλύτερα να το δουν αυτοί ; Μην βρουν πάτημα και χάσεις την εγγύηση ...... αν έχεις. Για κολλημένο κουμπί θα έλεγα και εγώ ..... αλλά με τρόμαξες πριν και τραβήχτηκα ..... μπα,δεν έχει άλλη..το έχω 5χρόνια στα 6 πάει.. Ε απλά με τις μπαταρίες δεν θα έπαιζε καν,όχι να τρελαίνεται έτσι. Το άλλο που είδα μόλις τώρα,είναι ότι το site της logitech δεν το εντοπίζει καν στο pc ώστε να μου δώσει αυτό τους drivers....Τώρα που άνοιξα και το πρόγραμμα πάλι,δεν κάνει κάτι τρελό,σα να λειτουργεί σωστά!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα