devill0 Δημοσ. 3 Μαΐου 2012 Δημοσ. 3 Μαΐου 2012 Εχω 2 σκληρους εναν 250GB και εναν 1ΤΒ .Στον 250αρι εχω win7 και θελω να τα μεταφερω στον μεγαλο... Παραλληλα στον μεγαλο εχω και διαφορα αρχεια που δε θελω να τα χασω..Με ποιο τροπο μπορω να το κανω αυτο?
TheELF Δημοσ. 3 Μαΐου 2012 Δημοσ. 3 Μαΐου 2012 Εχω 2 σκληρους εναν 250GB και εναν 1ΤΒ .Στον 250αρι εχω win7 και θελω να τα μεταφερω στον μεγαλο... Έχεις ψάξει ταχύτητες;Θέλεις να το κάνεις άσχετα με το αν θα είναι ποιο αργά μετά;; Παραλληλα στον μεγαλο εχω και διαφορα αρχεια που δε θελω να τα χασω..Με ποιο τροπο μπορω να το κανω αυτο? Με 10 πάτερ ημών, ανάβεις και μια λαμπάδα ίσα με το μπόι σου και προχωράς. (Ή απλά αντιγράφεις τα αρχεία σου κάπου αλλού) Απάντησε στο πρώτο με της ταχύτητες και αν είναι να το συνεχίσεις το συζητάμε.
devill0 Δημοσ. 3 Μαΐου 2012 Μέλος Δημοσ. 3 Μαΐου 2012 και οι 2 δισκοι ειναι 7200 τα αρχεια που εχω στο 1000αρι ειναι πανω απο 500GB απλα τον 250αρι θελω να τον κανω εξωτερικο
TheELF Δημοσ. 4 Μαΐου 2012 Δημοσ. 4 Μαΐου 2012 Πάντως αν έχεις σημαντικά αρχεία κ=πάρε αντίγραφα ακόμα και όλα σωστά να τα κάνεις μπορεί κάτι να πάει στραβά και να τα χάσεις τα αρχεία σου. Κατέβασε το MiniTool Partition Wizard Home Edition 7 στον 1gb μίκρυνε (move/resize) το διαμέρισμα που υπάρχει τουλάχιστον κατά τόσο όσο θέλεις να έχουν μετά τα windows και μετακίνησε το πλέων ποιο μικρό διαμέρισμα προς το τέλος. Αν το καταφέρεις προχωράμε.
cuprakatos Δημοσ. 4 Μαΐου 2012 Δημοσ. 4 Μαΐου 2012 Πανεύκολο , Κάνεις ένα είδωλο συστήματος στον C , Κάνε ένα partition 250 γίγα στον 1 τέρα και πέρνα εκεί το είδωλο Ολα αυτά αν έχεις win 7
devill0 Δημοσ. 5 Μαΐου 2012 Μέλος Δημοσ. 5 Μαΐου 2012 Πανεύκολο ' date=' Κάνεις ένα είδωλο συστήματος στον C , Κάνε ένα partition 250 γίγα στον 1 τέρα και πέρνα εκεί το είδωλο Ολα αυτά αν έχεις win 7[/quote'] Win7 εχω,πως κανω ειδωλο του συστηματος,με καποιο clone προγραμμα μπορω να το κανω?
TheELF Δημοσ. 5 Μαΐου 2012 Δημοσ. 5 Μαΐου 2012 Είδωλο μπορείς να κάνεις εύκολα,το θέμα είναι να το κάνεις να ξεκινάει και από τον άλλο δίσκο. http://www.howtogeek.com/howto/4241/how-to-create-a-system-image-in-windows-7/
devill0 Δημοσ. 6 Μαΐου 2012 Μέλος Δημοσ. 6 Μαΐου 2012 Είδωλο μπορείς να κάνεις εύκολα' date='το θέμα είναι να το κάνεις να ξεκινάει και από τον άλλο δίσκο.http://www.howtogeek.com/howto/4241/how-to-create-a-system-image-in-windows-7/[/quote'] Δηλαδη μου λες οτι μπορει και να μη bootαρει απο το δισκο που θα το μεταφερω με λιγα λογια.Οκ σας ευχαριστω θα δω τι θα κανω.
cuprakatos Δημοσ. 6 Μαΐου 2012 Δημοσ. 6 Μαΐου 2012 Δηλαδη μου λες οτι μπορει και να μη bootαρει απο το δισκο που θα το μεταφερω με λιγα λογια.Οκ σας ευχαριστω θα δω τι θα κανω. Παίρνεις είδωλο συστήματος κανονικότατα πηγαίνοντας > πίνακας ελέγχου > αντιγραφα ασφαλείας και επαναφορά > είδωλο συστήματος(πάνω αριστερά) και διαλέγεις (κατα προτίμιση) έναν εξωτερικό δίσκο για το είδωλο. Κάποια στιγμή λοιπόν όταν θα ζρειαστεί να το επαναφέρεις συνδέεις αυτό το δίσκο , βάζεις και το cd των win μέσα , και επιλέγεις > επιδιόρθωση συστήματος και κάνεις την επαναφορά σου , συνολικά κάνα μισάωρο και είσ'ΟΚ . Τώρα υπάρχουν προγράμματα που κάνουν την ίδια δουλειά και με δυνατότητα να μπουτάρεις κι όλας(χωρίς δηλ να έχεις το dvd των win 0, σιγά τ αυγά Απο τη στιγμή που έχεις τα 7 , τα θεωρώ περιτά και σαβουροπρογράμματα , ίσα να ''σιγοτρώς'' το σύστημά σου φορτώνοντάς το με περιτά - σαβούρες
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα