fever25 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2013 Όποιος έχει τη μύγα να τη φέρει πίσω.Όποιος δεν τα έχει καταφέρει και προσπαθεί ακόμη μετά από 7 χρόνια και δεν.... ε τότε καλά θα κάνει να κοιταχτεί στον καθρέφτη από το να νομίζει ότι το 2 είναι θεικό Ρε φίλε επειδή το συνεχίζεις, να το πω πιο απλά. Μην κάνεις χαρακτηρισμούς. Πες την άποψη σου, χωρίς χαρακτηρισμούς. 2
marios_geo Δημοσ. 10 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2013 Ακόμη ψάχνω να βρω παιχνίδι, που να βγήκε και δεύτερο μέρος και οι "ειδικοί" να μην το έκραξαν. Δεν είναι σαν το πρώτο, χάλασε η μαγιά, είναι για φλώρους, μοσχαρια... Αγαπητέ silok, μιας και η γνώμη σου είναι τόσο σημαντική για την κοινότητα, την εξέλιξη των παιχνιδιών και το μέλλον τους, συνέχιζε να γράφεις. Με ενδιαφέρει πολύ. 2
Silok Δημοσ. 10 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2013 Ακόμη ψάχνω να βρω παιχνίδι, που να βγήκε και δεύτερο μέρος και οι "ειδικοί" να μην το έκραξαν. Δεν είναι σαν το πρώτο, χάλασε η μαγιά, είναι για φλώρους, μοσχαρια... Αγαπητέ silok, μιας και η γνώμη σου είναι τόσο σημαντική για την κοινότητα, την εξέλιξη των παιχνιδιών και το μέλλον τους, συνέχιζε να γράφεις. Με ενδιαφέρει πολύ. Τουλάχιστον εγώ το έχω λιώσει το πρώτο και είχα και προφίλ με 48-0 winratio,εσύ μέχρι τώρα τι έχεις πει?Είσαι σε θέση να τα συγκρίνεις?Αν ναι γιατί δεν το κάνεις?Λάθος μου όντως ο χαρακτηρισμός αλλά είπαμε,ψοφάτε για flame μερικοί αλλά για την ταμπακιέρα τίποτε.Το παιχνίδι το έχεις παίξει,δει?Αν ναι για το 2 το 1?Ποιά η άποψή σου?Για συνέχισε?Πες μας τη γνώμη σου για το παιχνίδι.Εγώ μπορεί να είμαι βλάκας και να χαρακτηρίζω.Για το παιχνίδι έχεις να μας πεις τίποτε?
marios_geo Δημοσ. 10 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2013 Τουλάχιστον εγώ το έχω λιώσει το πρώτο και είχα και προφίλ με 48-0 winratio,εσύ μέχρι τώρα τι έχεις πει?Είσαι σε θέση να τα συγκρίνεις?Αν ναι γιατί δεν το κάνεις?Λάθος μου όντως ο χαρακτηρισμός αλλά είπαμε,ψοφάτε για flame μερικοί αλλά για την ταμπακιέρα τίποτε.Το παιχνίδι το έχεις παίξει,δει?Αν ναι για το 2 το 1?Ποιά η άποψή σου?Για συνέχισε?Πες μας τη γνώμη σου για το παιχνίδι.Εγώ μπορεί να είμαι βλάκας και να χαρακτηρίζω.Για το παιχνίδι έχεις να μας πεις τίποτε? Αγαπητέ, ΔΕΝ με ενδιαφέρει τι σκορ έχεις και φυσικά δεν σε ενδιαφέρει τι έχω εγώ. Σε ένα forum μπαίνουμε, γράφουμε την άποψη μας, διαφωνούμε και τέλος. Αλλά ΔΕΝ ΠΡΕΙΖΟΥΜΕ. Το είπες μια, δυο χίλιες φορές, αλλά τέλος. Προσπέρνα και πάνε αλλού. 1
Silok Δημοσ. 11 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2013 Αγαπητέ, ΔΕΝ με ενδιαφέρει τι σκορ έχεις και φυσικά δεν σε ενδιαφέρει τι έχω εγώ. Σε ένα forum μπαίνουμε, γράφουμε την άποψη μας, διαφωνούμε και τέλος. Αλλά ΔΕΝ ΠΡΕΙΖΟΥΜΕ. Το είπες μια, δυο χίλιες φορές, αλλά τέλος. Προσπέρνα και πάνε αλλού. Το αυτό,μη μας ζαλίζεις,για την ταμπακιέρα τίποτε...Τα caps στους φίλους σου,προσπέρνα εσύ γιατί δεν το κατέχεις το παιχνιδάκι.
doutsos13 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2013 Μπορεί κάποιος να μου στείλει τα save files αν τα έχει όλα; ΘΑ ΤΡΕΛΑΘΩ λέμε :/
KilliK Δημοσ. 20 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2013 Ηθελα να αγορασω το παιχνιδι, αλλα το παρακατω διαφωτιστικο βιντεο επιβεβαιωσε το χειροτερο μου φοβο. Οτι προκειται για μια αισχρη προπαγανδα, η οποια διαστρεβλωνει με ξεδιαντροπο τροπο την μεγαλη ιστορικη προσφορα των Σοβιετικων στο BΠΠ. Προτιμω να επενδυσω τα χρηματα μου σε κατι αλλο καλυτερης αξιας, παρολο που το παιχνιδι σαν gameplay δεν ειναι κακο. κριμα παντως. 2
chek2fire Δημοσ. 20 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2013 Εδώ πάνε να βγάλουν τον χίτλερ αδελφό και φίλο της Ελλάδας και εσύ έχεις κολήσει με τους Ρώσους? Για όσους δεν ξέρουν ιστορία η Ελλάδα στον δεύτερο παγκόσμιο πόλεμο είχε τα περισσότερα θύματα σε άμαχο πλυθησμό μετά την Πολωνία. Βλέπεις σύμφωνα με τον χίτλερ οι σύγχρονοι έλληνες είχαν μπασταρδευτεί σαν λαός και πλέον δεν ανήκαν στην άρια φυλή. Κανέις δεν του είπε όμως του μπαγλαμά ότι στην Ελλάδα ποτέ στην ιστορία της δεν υπήρξε φυλετική καθαρότητα..
doutsos13 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2013 ρε παιδιά ???!!! Κανείς δεν έχει τα save files ?????
Plug Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2013 Εχω την αίσθηση οτι η ιστορία ειαι επηρεασμένη απο τον Σολζενίτσιν Ηθελα να αγορασω το παιχνιδι, αλλα το παρακατω διαφωτιστικο βιντεο επιβεβαιωσε το χειροτερο μου φοβο. Οτι προκειται για μια αισχρη προπαγανδα, η οποια διαστρεβλωνει με ξεδιαντροπο τροπο την μεγαλη ιστορικη προσφορα των Σοβιετικων στο BΠΠ. Προτιμω να επενδυσω τα χρηματα μου σε κατι αλλο καλυτερης αξιας, παρολο που το παιχνιδι σαν gameplay δεν ειναι κακο. κριμα παντως.
Millennium Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2013 Company of Heroes 2 getting two free maps Sept. 24
p07apo Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2013 Συνολικά το 1 σαν εμπειρία είναι ανώτερο αλλά μια χαρά είναι και το 2 σαν gameplay.Από τεχνικής άποψης είναι λιγάκι unoptimized.
p07apo Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2013 Πραγματικά είναι κρίμα.Το game είναι τόσο μα τόσο unoptimized και με τα patch δεν έφτιαξε η κατάσταση.Είναι δυνατόν να έχω το ίδιο frame rate sσε 1080p medium - high με 720p και minimum.20-25fps στις μάχες.
Millennium Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2013 Company of Heroes 2: Turning Point update detailed, launching for free next week Turning Point will add two new maps to multiplayer – the industrial environment ‘Rails and Metal,” as well as urban locale, ‘Lazur Factory.’ The update will also add the World Builder map-making tool, which allows players to craft environments and share them with the community. It will also deliver four new Commanders. There will be two per faction, playable across multiplayer and skirmish modes.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα