Προς το περιεχόμενο

Company Of Heroes 2

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ρε παιδιά μόνο σε μένα αρέσει το παιχνίδι που ακόμα δεν έχω παίξει καν rated αλλά μόνο skirmish vs cpu???

Αν δεν έχεις παίξει το 1 έτσι εξηγείται,δοκίμασε να παίξεις εναντίον παικτών και τότε να δεις,εδώ με τη cpu και χάνεται η μπάλλα από τα τόσα άχρηστα units,βγάζεις έναν όλμο και δεν μπορείς ν'αχοληθείς μαζί του παρά μόνο μόλις βγει,μετά χάνεται η μπάλλα,για να μην πω για τα κτίρια της βάσης που στην καλύτερη μοιάζουν με πάγκους λαϊκής,άμα ακούσω στο παιχνίδι "εδώ τα καλά καρπούζια" δεν θα μου φανεί παράξενο

• Like 1
Δημοσ.

Ρε παιδιά μόνο σε μένα αρέσει το παιχνίδι που ακόμα δεν έχω παίξει καν rated αλλά μόνο skirmish vs cpu???

Στο metacritic στα user review είναι αρκετά ανάμικτες οι κριτικές. Η θα το θάβουν η θα το αποθεώνουν.

Δημοσ.

Στο metacritic στα user review είναι αρκετά ανάμικτες οι κριτικές. Η θα το θάβουν η θα το αποθεώνουν.

Το πιο πιθανό είναι αυτοί που το αποθεώνουν να μην έχουν παίξει το 1 ή να είναι τελείως μοσχάρια στο 1.Το 2αρι είναι πιο πολύ να βγάζεις mgs και πεζικά μέχρι να βγούν τα άρματα και πάμε σαν ασκέρι όλοι μαζί,ειδικά οι μικρές πίστες 2v2 είναι τραγικές.Στο 1 ας δοκιμάσει κάποιος να παίζει έτσι και πήγε άκλαφτος.Τις στρατηγικές που μπορείς ν'αναπτύξεις στο 1 το 2 δεν πρόκειται να τις φτάσει ούτε με σφαίρες,εδώ με 2 snipers και 1 at γυρνάς παιχνίδι ρε,στο 2αρι τρέχεις να βρεις κάνα μαγκάλι κάρβουνα να ζεσταθείς,κρίμα το 50αρικο που έδωσα.

Υπάρχουν μερικά mods για το 1 που απλά το παιχνίδι ξεφεύγει και 2 μπροστά του φαντάζει σαν παιχνίδι του 1990

Δημοσ.

Φιλε το 1 το ειχα λιωσει μαζι με ολα τα addons και το θεωρω τουλαχιστον ισαξιο να μην πω και καλυτερο..Αλλα αποψεις ειναι αυτες...

Δημοσ.

Φιλε το 1 το ειχα λιωσει μαζι με ολα τα addons και το θεωρω τουλαχιστον ισαξιο να μην πω και καλυτερο..Αλλα αποψεις ειναι αυτες...

Σε skirmish?Campaign ή εναντίων άλλων παικτών?

Δημοσ.

το 2 εμενα μου αρεσε περισσοτερο..σαν gameplay και τα γραφικα του ειναι καλυτερα..δεν καταλαβενω γιατι δεν σας αρεσει...

Δημοσ.

Το πιο πιθανό είναι αυτοί που το αποθεώνουν να μην έχουν παίξει το 1 ή να είναι τελείως μοσχάρια στο 1.

Δεν νομίζεις ότι είσαι λιγάκι εκτός ορίων με το συγκεκριμένο χαρακτηρισμό; 

Δημοσ.

Σε skirmish?Campaign ή εναντίων άλλων παικτών?

Κυριως εναντιων αλλων παιχτων..Θεωρω οτι αυτη ειναι η ουσια των strategy να παιζεις με αλλους..Στο 2 παιζω ακομα skirmish μεχρι να φτασω σε ενα καλο σχετικα επιπεδο ωστε να αντιμετωπισω αλλους παιχτες...Επισης τελευταια φορα που επαιξα το 1 πρεπει να ηταν πριν 2-3 χρονια...

Δημοσ.

Δεν νομίζεις ότι είσαι λιγάκι εκτός ορίων με το συγκεκριμένο χαρακτηρισμό; 

Όχι και το λέω με μεγάλη σιγουριά,σίγουρα υπάρχει το υποκειμενικό στοιχείο αλλά όσοι παίζουν το 1 και σέβονται τον εαυτό τους μπορούνε με την πρώτη ματιά να καταλάβουνε πόσο ανώτερο είναι το 1 και πόσο μεγάλη έλλειψη στρατηγικής,λεπτομέρειας και εναλλαγών στο πεδίο της μάχης έχει το 2.Τα γραφικά δε άσε,καρτουνίστικα μέχρι εκεί που δεν παίρνει.Αλλά δεν χρίζει αποθέωσης,ο επιεικέστερος  χαρακτηρισμός που θα μπορούσα να τους δώσω είναι "επιπόλεοι".Αυτοί που δεν την παλεύουν στο 1 θα βρούνε τη χαρά τους στο 2,απλά θα το κωλοβαράνε με πεζικά και μετά θα μεζεύουνε άρματα και ντου.Αν δοκιμάσεις να το κάνεις αυτό στο 1 έχεις πολύ σοβαρές πιθανότητες να αποτύχεις και να χάσεις το παιχνίδι.Εσύ καταρχήν έπαιξες έστω ένα από τα 2 ή σ'ενόχλησε ο χαρακτηρισμός?

Δημοσ.

Έχω παίξει το πρώτο. Με το δεύτερο δεν έχω ασχοληθεί και δεν ξέρω εάν ασχοληθώ, Ωστόσο χαρακτηρισμούς όπως "μοσχάρια" , τους θεωρώ απαράδεκτους για παιδιά που συμμετέχουν στο φόρουμ επειδή -σύμφωνα με τα λεγόμενά σου- δεν τα "κατάφεραν" σωστά σε ένα παιχνίδι. 

Μπορεί στην ουσία να είσαι σωστός ,με αυτό που θες να πεις. Όμως πες το χωρίς να προσβάλλεις κάποιον. 

Δημοσ.

Έπεζα στο 1 αρκετά ...είχα καμιά 1500μάχες με πάικτες στο net ....αλλά έχω να μπω καμιά 1-2 χρόνια κοντά....αξίζει πραγματικά να πάρω το 2 ή όχι?...δεν πολυπαίζω πλέον αλλά για καμιά μάχη το βραδάκι....ή να κρατήσω τα χρήματα και τίποτα άλλο?...

Εγώ πιο πολύ αρνητικά σχόλια βλέπω στο internet παρά θετικά ρε παιδιά.

Δημοσ.

Εγώ περιμένω την καινούργια κάρτα για να το δοκιμάσω σε full γραφικά. Το 1 δεν το έχω παίξει, έχω λιώσει στα Men of War όμως. Θα αρχίσω από το CoH 2 και θα πάω στο 1 αν χρειαστώ περισσότερο.

Δημοσ.

Έχω παίξει το πρώτο. Με το δεύτερο δεν έχω ασχοληθεί και δεν ξέρω εάν ασχοληθώ, Ωστόσο χαρακτηρισμούς όπως "μοσχάρια" , τους θεωρώ απαράδεκτους για παιδιά που συμμετέχουν στο φόρουμ επειδή -σύμφωνα με τα λεγόμενά σου- δεν τα "κατάφεραν" σωστά σε ένα παιχνίδι. 

Μπορεί στην ουσία να είσαι σωστός ,με αυτό που θες να πεις. Όμως πες το χωρίς να προσβάλλεις κάποιον. 

Όποιος έχει τη μύγα να τη φέρει πίσω.Όποιος δεν τα έχει καταφέρει και προσπαθεί ακόμη μετά από 7 χρόνια και δεν.... ε τότε καλά θα κάνει να κοιταχτεί στον καθρέφτη από το να νομίζει ότι το 2 είναι θεικό

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...