aleilo03 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2013 Share Δημοσ. 25 Ιουνίου 2013 Εμένα μου κανει download 3.8gb...Για να δουμε αν θα παίξει...Στο Chat του CoH βλέπω αρκετό κόσμο να παραπονίεται ότι δε μπορει να παίξει πάντως ακόμα... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nikosggg3 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2013 Share Δημοσ. 25 Ιουνίου 2013 Μηπως το εχει βγαλει ο θειος! ?, για να το παιξουμε και εμεις? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Millennium Δημοσ. 25 Ιουνίου 2013 Share Δημοσ. 25 Ιουνίου 2013 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chosen21 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2013 Share Δημοσ. 25 Ιουνίου 2013 Στο skirmish έχει τους ίδιους λιγοστούς χάρτες με την open beta. Μόλις τελειώσεις ένα ματσάκι ή κάνεις quit κράσάρει και σε πετάει στο desktop. Στο φόρουμ του steam γίνεται χαμός και αναφέρονται και άλλα προβλήματα. Day one dlc της πλάκας συνολικής αξίας 50€! Τι? το πήρες σε δισκάκι? δε πειράζει κατέβασε και εσύ κανά μικρό update των 10gb Τουλάχιστον βγήκε το παιχνίδι... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
fever25 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2013 Share Δημοσ. 30 Ιουνίου 2013 Τελικά είναι τόσο κακό το παιχνίδι, και δεν ασχολείται κανείς στο forum ; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Silok Δημοσ. 30 Ιουνίου 2013 Share Δημοσ. 30 Ιουνίου 2013 Τελικά είναι τόσο κακό το παιχνίδι, και δεν ασχολείται κανείς στο forum ; Όταν από το 2 παίξεις καπάκι το 1 τότε το 1 θα σου φανεί πιο ολοκληρωμένο παιχ΄νιδι και απροβλημάτιστο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
fever25 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2013 Share Δημοσ. 30 Ιουνίου 2013 Την πο%τσ*σαμε δηλαδή... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Millennium Δημοσ. 30 Ιουνίου 2013 Share Δημοσ. 30 Ιουνίου 2013 Έχει πολλά dlc και ο κόσμος έχει στραβώσει αν και το παιχνίδι το βρίσκεις και σε καλή τιμή νομίζω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Plug Δημοσ. 30 Ιουνίου 2013 Share Δημοσ. 30 Ιουνίου 2013 παιδιά συγγνώμη αλλα το ενα,ηταν έπος,ετούτο ειναι μια μλκια και μισή και πολύ κακοφτιαγμένη μάλιστα! Χίλιες φορές το 1 και men of war. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
epicouros Δημοσ. 30 Ιουνίου 2013 Share Δημοσ. 30 Ιουνίου 2013 Ελικρινα αν δεν ήξερα τα παιχνίδια θα έλεγα ότι το 2 βγήκε πρώτα από το 1...Δεν μου αρέσει καθόλου! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Silok Δημοσ. 1 Ιουλίου 2013 Share Δημοσ. 1 Ιουλίου 2013 Και σαν να μην έφταναν όλα τα άλλα έχουνε κάνει και το 1 unplayable με το βρωμοlag που έχουν εκεί στο steam,για να μην πω για το μενού,δεν υπάρχει preview στα games για να δεις τι σε περιμένει μέσα,δεν μπορείς να κάνεις join σε φίλου game παρα μόνο αν σου στείλει αυτός πρόσκληση,ειλικρινά αρχίζω να πιστεύω πως πάνε να το χαντακώσουν επίτηδες το 1 για να πάρει ο κόσμος το καρτούν το 2άρι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 1 Ιουλίου 2013 Share Δημοσ. 1 Ιουλίου 2013 Εγώ όταν το έπαιξα σε ανοιχτό beta δεν μου άρεσε καθόλου. Αισθάνθηκα οτι είναι μια, διαβάθμιση του πρώτου CoH και δεν κατάφερε το δεύτερο να κρατήσει όχι μόνο το ενδιαφέρον μου, αλλά και το "προφιλ" του πρώτου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Despotas Δημοσ. 1 Ιουλίου 2013 Share Δημοσ. 1 Ιουλίου 2013 Απ' ότι φαίνεται δεν αξίζει όσο το 1ο που είναι από το κορυφαία RTS. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Millennium Δημοσ. 1 Ιουλίου 2013 Share Δημοσ. 1 Ιουλίου 2013 Τόσο άσχημα είναι τα πράγματα στο παιχνίδι; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Plug Δημοσ. 1 Ιουλίου 2013 Share Δημοσ. 1 Ιουλίου 2013 Τόσο άσχημα είναι τα πράγματα στο παιχνίδι; τραγικα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα