Προς το περιεχόμενο

Company Of Heroes 2

privateer

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• 2 εβδομάδες αργότερα...

Company of Heroes 2: Theater of War mode announced

Sega has announced Company of Heroes 2 will ship with a new mode called Theater of War.

This mode allows Relic Entertainment to tell different stories from the campaign in the form of single-player and multiplayer content. Solo players will go up enter battles of overwhelming odds and face AI commanders who possess unique playing styles. Theater of War’s co-operative experience is being kept under wraps for now.

Launch missions will be taken from 1941, allowing players to choose either the Soviet Army or German forces. Relic promises to replicate some of the most famous encounters from this era across an array of locations, with each faction having nine unique missions to wade through.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• 3 εβδομάδες αργότερα...
  • 2 εβδομάδες αργότερα...

Ποιο Arcade πεθαίνεις.

Πίου πίου και τα οχήματα πεθαίνουν. :wacko:

Ακόμη και τα οχήματα είναι low res σαν και το πρώτο men of war.

Γιατί δεν κάνουν κάτι σαν και το assault squad με campaing map/skirmish να πάρουν τα σώβρακα από όλα τα προηγούμενα rts;

Ή έστω ας έβγαινε ένα men of war με campaign map/skirmish...

• 3 εβδομάδες αργότερα...

Ρε παιδιά εγώ που αγόρασα προχτές το παιχνίδι το έκανα εγκατάσταση μου κατέβασε τη ΒΕΤΑ και μόλις πάω να το τρέξω μου λέει ότι είναι Locked και δεν το εμφανίζει και στο Library τι γίνεται?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...