Προς το περιεχόμενο

Samsung: Τα αποκαλυπτήρια του Galaxy S3

Hal9000

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Εγώ πάλι σαν σχέδιο δεν τον βρίσκω άσχημο και τα τεχνικά χαρακτηριστικά είναι αρκετά καλά. Το πρόβλημα είναι ότι είναι τεράστιο και πανάκριβο. Τουλάχιστον εδώ στην Ελλάδα αυτό το πράμα δεν πρόκειται να πουλήσει.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 501
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Αν το φας στο κεφάλι αυτό το πράγμα θα πάθεις διάσειση...

Όντως. Αν τώρα, φας στο κεφαλι το iphone 4, που ειναι και μικρότερό, έχεις μεινει στον τοπο... :)

Αποστολή από SGS2 με τη χρήση Insomnia App

παιδια ειμαι σε διλλημα εχω το S2 δεν ξερω αν αξζιουν τα 700 ευρω για το S3 δεν το κρυβω το σχημα του δεν μου αρεσε επισης περιμενα καλυτερη GPU οσο αφορα το σχημα θα το ηθελα σαν το S2 αυτο μου θυμησει το nokia C6-00 που ειχε η αδερφη μου. επισης δεν ειδα κανενα να αναφερει οτι η τιμη κυκλοφοριας πηγε στα 700 ευρω απο τα 600 που ειχε το S2 οταν βγηκε γλυκαθηκε η samsung μου φαινεται

παιδια ειμαι σε διλλημα εχω το S2 δεν ξερω αν αξζιουν τα 700 ευρω για το S3 δεν το κρυβω το σχημα του δεν μου αρεσε επισης περιμενα καλυτερη GPU οσο αφορα το σχημα θα το ηθελα σαν το S2 αυτο μου θυμησει το nokia C6-00 που ειχε η αδερφη μου. επισης δεν ειδα κανενα να αναφερει οτι η τιμη κυκλοφοριας πηγε στα 700 ευρω απο τα 600 που ειχε το S2 οταν βγηκε γλυκαθηκε η samsung μου φαινεται

Αν εχεις το S2 και εισαι ικανοποιημενος δεν αξιζει την παρουσα στιγμη η αναβαθμιση, εκτος αν η μεγαλυτερη οθονη και το hd σου ειναι απαραιτητα. Αν σε βγαζει ακομα το S2 το κρατας και αν πεσουν οι τιμες ή βγει κατι αλλο το συζητας παλι. Κακα τα ψεματα, και εγω θα ηθελα να το εχω αλλα η λογικη μου λεει οτι δεν αξιζει να δωσω τοσα χρηματα οταν μαλιστα το s2 δεν εχει καν κλεισει τον αναμενομενο χρονο στα χερια μου που υπολογιζα οταν το πηρα.

Τα 100 ευρώ/συσκευή είναι bonus για το σχεδιαστικό τμήμα.

Τουλ παρουσιασαν καινουριο σχεδιο. Δεν κρατησαν σχεδον το ιδιο σχεδιο του 2007 ουτε το ιδιο σχεδιο του 2010.

Νομίζω ότι είναι παράλογο να σκεφτόμαστε αλλαγή του SGSII με το SGSIII, εκτός κι αν είμαστε αμοιβόμενοι developers ή testers ή αν το σηκώνει σε τέτοιο βαθμό η τσέπη μας στην παρούσα χρονική στιγμή...

Τουλ παρουσιασαν καινουριο σχεδιο. Δεν κρατησαν σχεδον το ιδιο σχεδιο του 2007 ουτε το ιδιο σχεδιο του 2010.

Όταν ένα σχέδιο είναι επιτυχημένο, δεν το αλλάζεις τόσο εύκολα (βλ iphone, macbooks κλπ), το εξελίσσεις και το αντικαθιστάς όταν κορεστεί πλήρως. Τα κινητά της Samsung είναι τρανταχτό παράδειγμα ανυπαρξίας έμπνευσης ή καλύτερα, μηδενικής ενασχόλησης με κάτι που σήμερα έχουμε ανάγκη περισσότερο από τα GΒ και τα GHz.

Όταν ένα σχέδιο είναι επιτυχημένο, δεν το αλλάζεις τόσο εύκολα (βλ iphone, macbooks κλπ), το εξελίσσεις και το αντικαθιστάς όταν κορεστεί πλήρως. Τα κινητά της Samsung είναι τρανταχτό παράδειγμα ανυπαρξίας έμπνευσης ή καλύτερα, μηδενικής ενασχόλησης με κάτι που σήμερα έχουμε ανάγκη περισσότερο από τα GΒ και τα GHz.

Εγώ πάντως ακόμα και στα αμάξια δε το χω δει.Η αλλαγές στην εμφάνιση υπάρχουν,έστω και μικρές.Όχι 100% copy/paste,τελείωσα και πάρτε το.Αν ήταν έτσι,τόσες ωραίες συσκευές έχουν περάσει εδω και 15 χρόνια.Μόνο το iphone είναι το όμορφο;

Μην τους το χαλάς. :mrgreen:

capturewwn.jpg

http://www.engadget.com/2012/05/03/gsiii-benchmarks/

το linpack ειναι ακυρο δε το βλεπεις? κραζει

τα προγραμματα εχουν προβλημα με τους τετραπυρηνους. δεν τους βλεπουν

Εγώ πάντως ακόμα και στα αμάξια δε το χω δει.Η αλλαγές στην εμφάνιση υπάρχουν,έστω και μικρές.Όχι 100% copy/paste,τελείωσα και πάρτε το.Αν ήταν έτσι,τόσες ωραίες συσκευές έχουν περάσει εδω και 15 χρόνια.Μόνο το iphone είναι το όμορφο;

Αυτό τώρα είναι επιχείρημα υπέρ της επιλογής της Samsung να αφήσει πίσω το σχέδιο του S2 και να παρουσιάσει κάτι εντελώς διαφορετικό και κατά γενική ομολογία, πιο άσχημο;

Δηλαδη 5 χρονια την ιδια προσοψη εχουν αλλα δεν εχει κορεστει ακομα ε; :P Εγω απο την αλλη προτιμω τις αλλαγες στα κινητα μου, γιατι περα απο εργαλειο προσωπικα η αποκτηση ενος νεου κινητου μου φτιαχνει παντα τη διαθεση. Συγκεκριμενα το σ2 το χαζευα μερικες μερες απο τοτε που το πηρα και χαιρομουν που ειχα κατι διαφορετικο απο πριν (Desire). Το να μου πλασαρεις ενα κινητο με 1-2 apps παραπανω ειναι σα να εχω το ιδιο κινητο και απλα να εβαλα τα apps μονος μου, ή απλα να αλλαξα ρομ και εγινε λιγο πιο γρηγορο.

Αυτό τώρα είναι επιχείρημα υπέρ της επιλογής της Samsung να αφήσει πίσω το σχέδιο του S2 και να παρουσιάσει κάτι εντελώς διαφορετικό και κατά γενική ομολογία, πιο άσχημο;

Κατα γενικη ομολογια ακουγαμε τα ιδια και περσυ για το S2. Παντοφλα το λεγαν και πλακακι μπανιου. Rings a bell;

το linpack ειναι ακυρο δε το βλεπεις? κραζει

τα προγραμματα εχουν προβλημα με τους τετραπυρηνους. δεν τους βλεπουν

Περιμενουμε το Update που λενε οτι θα ερθει. BTW sunspider βγαζει 14ΧΧ το s3.

tegra 3 και samsung S3 βγαζουν παρομοια αποτελεσματα οπως ηταν αναμενομενο. δεν αλλαξε κατι η samsung παρα μονο το πηγε στα 32 για καλυτερα ενεργειακα αποτελεσματα. οπου το S3 βγαζει παραπανω εχει να κανει με την πολυ ανωτερη gpu που επηρεαζει το score

αυτα για να μην εχουμε καμια παρερμηνεια

και οπως φαινεται ο A15 εχει διπλασια δυναμη απο τον Α9 ανα πυρηνα

Η χαρά του κάθε πικραμένου iPhone user το σημερινό! Σκεφτόμουν να τρολάρω μέχρι τελικής πτώσεως, αλλά ούτε σχόλιο δεν αξίζει το αποψινό FAIL!!!!

θεός ....!!!!!

brace yourselves epic pwnage is imminent :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

gsmarena_002.jpg

ναι το οποιο φοραει τον ιδιο επεξεργαστη με το sgs3 απλα ειναι το τελικο μοντελο ενω το s3 ειναι δεν ειναι εντελως ετοιμο (για αυτο στην παρουσιαση ειχε λεζαντα που ελεγε οτι καποια πραγματα ισως ειναι λιγακι διαφορετικα στο τελικο προιον ;) )

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...