Προς το περιεχόμενο

Samsung: Τα αποκαλυπτήρια του Galaxy S3

Hal9000

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Αν και είμαστε οφτοπικ και κακώς επαναφέρω το θεμα, το πιθανότερο ειναι ότι το unibody σου δινει 1-2 χιλιοστά μικρότερό πάχος. Αμα ανοίξεις πχ το sgs2, το καπάκι ειναι εξαιρετικά λεπτό (πολοι θάβουν τη συσκευή γι αυτο). Και unibody να ήταν πάλι θα είχε τόσο πάχος το πλαστικό. Αλλα απο μέσα έχει αλλο πλαστικό για να μη φαίνεται η πλακέτα. Ε, αμα ήταν unibody θα έλειπε αυτό και θα κερδιζες 1 χιλιοστό. Συν το γεγονός μεγαλύτερης ελευθερίας να βαλεις τα ηλεκτρονικά , αντε να κερδίσεις ακόμα 1 χιλιοστό. Θες να σου χαρίσω ακόμα ένα να πουμε 3; Αν και αμφιβάλω.

Απο εκεί και περα ειναι τι προτιμας. Ένα κινητό 2 χιλιοστά λεπτότερο χωρίς κάποια πράγματά ή το αντίστροφο.

Αποστολή από SGS2 με τη χρήση Insomnia App

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 501
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Καλησπερα,

Να καταθεσω κ εγω την ταπεινη μου αποψη πανω στο θεμα οντας χρηστης iphone4ς και sgsii. Το δευτερο ειναι εταιρικο.

Πολυ ωραια η αναβαθμιση της samsung και πραγματικα ειναι ενα κορυφαιο smartphone, απτην αλλη η τιμη του και το μεγεθος του θα με αποθουσαν απο την αγορα του.

Το sgii το λιωνωστη δουλεια mails gps κλπ και πραγματικα ειναι στα ορια του μεγεθους. Οσο για τη ποιοτητα κατασκευης που τιθεται ως θεμα πιστευω πως το iphone ειναι πολυ πιο μπροστα. Και ναι μου εχουν πεσει κατω πολλες φορες και δε φοραω πλαστικη θηκη κτλ...

Τελος πιστευω πως μια συσκευη για να λεγεται φορητη οπου να χρησιμοποιειται σε καθημερινη βαση οπως ενα κινητο πρεπει να εχει πολυ καλη μπαταρια ´η η διαχειριση της μπαταριας απο το λειτουργικο να ειναι καλη και να εχει maximoum 4 ιντσων οθονη, μετα χανεται η ενοια της φορητοτητας σε ενα κινητο.

Sent from my iPad using Insomnia

Σορρυ αλλα μονο απο τη διαφορα βαρους των κινητων σου το s2 ειανι πιο φορητο. Πραγματικα ξεχνας οτι το κουβαλας.

Εκτος βεβαια αν η δουλεια σου ειναι στην οικοδομη και πρεπει να το βαλεις στη τσεπη του τζιν για να ανεβεις στην σκαλωσια δεν βλεπω λογω για τον οποιο δεν χωραει στο παλτο σου ή στην τσαντα σου, ειτε ακομα και στην τσεπη σου απο δε θα σκαρφαλωσεις σε κανενα δεντρο η σκαλωσια.

Υ.Γ. Πως γινεται να εχουν σπασει τοσα iphone και στο σερβις να εχουν σκασει απειρα 4s με σπασμενες οθονες, αλλα εδω μεσα να εχουν πεσει απο καμια 50αρια φορες ολων τα Iphone και να μην εχει παθει κανενα το παραμικρο δεν μπορω να το καταλαβω, Στατιστικα και μονο κατι δεν παει καλα... Και ολοι χωρις θηκες ετσι; Γιατι στο οσα iphone βλεπουμε εξω και οσα εχουν οι φιλοι μας ολοι τα εχουν χωρις θηκες :P (sarkasm)

Αν και είμαστε οφτοπικ και κακώς επαναφέρω το θεμα, το πιθανότερο ειναι ότι το unibody σου δινει 1-2 χιλιοστά μικρότερό πάχος. Αμα ανοίξεις πχ το sgs2, το καπάκι ειναι εξαιρετικά λεπτό (πολοι θάβουν τη συσκευή γι αυτο)

Αποστολή από SGS2 με τη χρήση Insomnia App

Φαντασου λοιπον εκει που ειναι το καπακι απλα να συνεχιζε το κινητο και να μην ειχε καπακι αλλα να ειχε το παχος που εχει το υπολοιπο κινητο περιφεριακα. Ξερεις οτι αυτο δεν γινεται γιατι στα Unibody πρεπει περιφεριακα να εχει το ιδιο παχος το υλικο για να ειναι ανθεκτικο. Δεν μπορεις για παραδειγμα να εχεις πλαστικο 2mm στα πλαινα και μπροστα και το πισω μερος να ειναι 0.5mm γιατι καθαρα απο θεμα φυσικης χανει την ανθεκτικοτητα της η συσκευη. Το καπακι τι προσφερει; Μπορεις να εχεις οτι παχος θες μπροστα και οτι παχος θες πισω γιατι το υλικο δεν ειναι εννιαιο και δεν μεταφερει ολη την κρουση στο πιο αδυνατο σημειο. Στην χειροτερη να σου ξεκουμπωσει το καπακι... Στο unibody δεν εχεις αυτη την επιλογη.

Σορρυ αλλα μονο απο τη διαφορα βαρους των κινητων σου το s2 ειανι πιο φορητο. Πραγματικα ξεχνας οτι το κουβαλας.

Εκτος βεβαια αν η δουλεια σου ειναι στην οικοδομη και πρεπει να το βαλεις στη τσεπη του τζιν για να ανεβεις στην σκαλωσια δεν βλεπω λογω για τον οποιο δεν χωραει στο παλτο σου ή στην τσαντα σου' date=' ειτε ακομα και στην τσεπη σου απο δε θα σκαρφαλωσεις σε κανενα δεντρο η σκαλωσια.

Υ.Γ. Πως γινεται να εχουν σπασει τοσα iphone και στο σερβις να εχουν σκασει απειρα 4s με σπασμενες οθονες, αλλα εδω μεσα να εχουν πεσει απο καμια 50αρια φορες ολων τα Iphone και να μην εχει παθει κανενα το παραμικρο δεν μπορω να το καταλαβω, Στατιστικα και μονο κατι δεν παει καλα... Και ολοι χωρις θηκες ετσι; Γιατι στο οσα iphone βλεπουμε εξω και οσα εχουν οι φιλοι μας ολοι τα εχουν χωρις θηκες :P (sarkasm)[/quote']

Πραγματικα φιλε επειδη δε μ αρεσει ν με ειρωνευονται κ δη για ενα κινητο μπορω να λεω την αποψη μου για ενΑ κινητο κ αν σου αρεσει, η δουλεια μου απαιτει πολυ ωρα στο δρομο, στο αυτοκινητο και επεξεργασια data - email εκτος γραφειο, αν εχεις παλαμη χιμπατζη με ενσωματομενη ζυγαρια ακριβιασ γραμαριων και η χρηση κινηται γυρω απτο angry birds τοτε παω πασω, απο εκει κ περα καλα εκανες και πηρες samsung γαιτι αν σου πεσει θα αλλαξεις το καπακι του κ ολα καλα, αυτο ειναι ενα πραγματικο κριτιριο αγορας για καποιον που δε δουλευει σε οικοδομη αποτι λεει...

Εγω ειπα πως το κινητο ειναι πολυ καλο απλα εχει αρχισει και ξεφευγει απ αυτη την εννοια λογο μεγεθους, οσο για τα specs δε πιστευω πως με ενδιαφερουν, με καλυπττει το προηγουμενο.

Τελος στο μαθημα της χημειας στο γυμνασιο μαθαμε πως για να αλοιωθει ενα υλικο απο πτωση- προσκρουση πρεπει το αλλο υλικο να ειναι σκληροτερο, αν το κινητο δε πεσει με τα μουτρα- πλατη ακουμπαει στο αλουμινιο...

Πραγματικα φιλε επειδη δε μ αρεσει ν με ειρωνευονται κ δη για ενα κινητο μπορω να λεω την αποψη μου για ενΑ κινητο κ αν σου αρεσει, η δουλεια μου απαιτει πολυ ωρα στο δρομο, στο αυτοκινητο και επεξεργασια data - email εκτος γραφειο, αν εχεις παλαμη χιμπατζη με ενσωματομενη ζυγαρια ακριβιασ γραμαριων και η χρηση κινηται γυρω απτο angry birds τοτε παω πασω, απο εκει κ περα καλα εκανες και πηρες samsung γαιτι αν σου πεσει θα αλλαξεις το καπακι του κ ολα καλα, αυτο ειναι ενα πραγματικο κριτιριο αγορας για καποιον που δε δουλευει σε οικοδομη αποτι λεει...

Εγω ειπα πως το κινητο ειναι πολυ καλο απλα εχει αρχισει και ξεφευγει απ αυτη την εννοια λογο μεγεθους, οσο για τα specs δε πιστευω πως με ενδιαφερουν, με καλυπττει το προηγουμενο.

Τελος στο μαθημα της χημειας στο γυμνασιο μαθαμε πως για να αλοιωθει ενα υλικο απο πτωση- προσκρουση πρεπει το αλλο υλικο να ειναι σκληροτερο, αν το κινητο δε πεσει με τα μουτρα- πλατη ακουμπαει στο αλουμινιο...

Μας ειπες σε τι ειναι καλο το samsung δεν ας ειπες ομως σε τι ειναι καλο το iphone. Τι παραπανω κανει που δεν σε καλυπτει το sgs2. Δεν σε ειρωνευτικα απλα διαφωνησα μαζι σου ;) αλλο το ενα αλλο το αλλο.Επισης παμε παλι στο σχολειο. Η πιθανοτητα να πεσει με τα μουτρα πλατη καθαρα λογο επιφανειας ειναι πολυ μεγαλητερη απο το να πεσει χτυπωντας το αλουμινιο, οπου και παλι θα μεταφερει την κρουση στο γυαλι αρα παλι εχεις πιθανοτητες να το σπασεις, λιγοτερες απο οτι αν πεσει με την μουρη ομως.

Μας ειπες σε τι ειναι καλο το samsung δεν ας ειπες ομως σε τι ειναι καλο το iphone. Τι παραπανω κανει που δεν σε καλυπτει το sgs2. Δεν σε ειρωνευτικα απλα διαφωνησα μαζι σου ;) αλλο το ενα αλλο το αλλο.

Εδω συζηταμε για το sgsiii. Αλλα για να σου λυσω την απορια η αποψη μου ειναι πως πολλα απο τα προιντα της apple προσφερουν εμπειρια χρησης, ειναι κατι το οποιο δε μετριεται σε benchmarks ουτε σε αριθμους, ειναι απλα διαφορετικη η αισθηση που σου αφηνει.

Προσωπικα ημουν κκ ειμαι πολυ κινητακιας και αυτη τη περιοδο σε προσωπικο επιπεδο το iphone μου με καλυπτει απολυτα.

Το θέμα είναι η παρουσίαση του νέου Samsung Galaxy S III. Και με αυτό ασχολείται πολύς κόσμος. Στο gsmarena κάνουν μια ωραία παρουσίαση. Από εκεί και η photo:

http://www.gsmarena.com/showpic.php3?sImg=reviewsimg/samsung-unpacked-hands-on/phone/gsmarena_017.jpg&idReview=756&idPage=2

Και όσο για τα benchmarks:

http://www.gsmarena.com/samsung_unpacked_2012-review-756p4.php

Εδω συζηταμε για το sgsiii. Αλλα για να σου λυσω την απορια η αποψη μου ειναι πως πολλα απο τα προιντα της apple προσφερουν εμπειρια χρησης, ειναι κατι το οποιο δε μετριεται σε benchmarks ουτε σε αριθμους, ειναι απλα διαφορετικη η αισθηση που σου αφηνει.

Προσωπικα ημουν κκ ειμαι πολυ κινητακιας και αυτη τη περιοδο σε προσωπικο επιπεδο το iphone μου με καλυπτει απολυτα.

Οκ δεκτο, εμενα δε θα με καλυπτε απολυτα ενα κινητο αν επρεπε να εχω ενα δευτερο κινητο για να κανω την δουλεια μου, γουστα ειναι αυτα :D

Με έχει καλύψει απόλυτα ο haHa. Σε ότι αφορά την "επιτυχημένη σχεδίαση και τη διατήρηση μικρών διαστάσεων από το galaxy s3 παρόλο που έχει αφαιρούμενη μπαταρία", μόνο επιτυχημένο δε μπορεί να χαρακτηριστεί το αποτέλεσμα, τη στιγμή που η συσκευή έχει αυξημένο μήκος και πολύ μεγάλο bezel.

Με έχει καλύψει απόλυτα ο haHa. Σε ότι αφορά την "επιτυχημένη σχεδίαση και τη διατήρηση μικρών διαστάσεων από το galaxy s3 παρόλο που έχει αφαιρούμενη μπαταρία", μόνο επιτυχημένο δε μπορεί να χαρακτηριστεί το αποτέλεσμα, τη στιγμή που η συσκευή έχει αυξημένο μήκος και πολύ μεγάλο bezel.

Σου δινει καινουριο σχημα, ανανεωμενο με την οθονη που ζητησαν οι περισσοτεροι μετα το nexus prime. Το οτι δεν σου αρεσει εσενα δε σημαινει οτι ειναι αποτυχια. Προσωπικα ο βρισκω πιο ομορφο απο το sgs2 μου και αν δεν ειχα παρει το s2 θα το αγοραζα χαλαρα. Το μεγεθος δεν με ενοχλει οπως δε με ενοχλησε και του One X. Μια χαρα το ενιωθα στο χερι μου. Δηλαδη τι περιμενες ιδιο κινητο με το s2 που ηδη εχεις; Πως θα το ηθελες σχεδιαστικα; αλλα να ειναι πραγματοποιησιμο. Ξεχνα λιγο τι βλεπαμε απο τα και καλα leaks και πες μου την γνωμη σου. Δεξου ομως οτι ο κοσμος ζητουσε αυτο το μεγεθος εδω και κατι μηνες ασχετως αν εσυ διαφωνουσες. Σχεδιαστικα λοιπον οταν το βλεπεις; Εκτος αν περιμενες ενα κινητο εμφανισιακα να ειναι ιδιο με το sgs2.

Κάτι τέτοιο σε unibody.

sg1.jpg01ce5e72-0c26-4520-9a5c-853c612fe7f0Large.jpg

Nαι καλο και αυτο αλλα θυμασαι πως οταν βγηκε αυτη η φωτο παλι ολοι κραζανε γιατι ειναι παλι πλακακι μπανιου και διχρωμο κτλ. Οταν ψαχνεις αιτιες να κατηγορησεις κατι τις βρισκεις. Μια ερωτησουλα μονο. Στο sgs2 σου που δεν ειναι unibody και περνει sd εχεις βαλει sd, εχεις παρει 2η μπαταρια; αν οχι τα 16GB σου φτανουν;

Έχω πάρει δεύτερη αλλά είναι στο συρτάρι, δε μπορώ να αλλάζω συνέχεια μπαταρίες, άσε που έχει χαλαρώσει το καπάκι και παίζει λίγο από το βγάλε-βάλε, οπότε χρησιμοποιώ πια μόνο τη μία, απλά έχω καταλήξει σε έναν συνδυασμό kernel/rom που με ικανοποιεί. Τα 16 GB θα έλεγα ότι μου φτάνουν οριακά, στην sd έχω κάποια τραγούδια τα οποία δεν έχω ακούσει ποτέ και 1 - 2 ταινίες τις οποίες δεν έχω δει φυσικά ποτέ. Νομίζω ότι θα συμβιβαζόμουν με ένα 16άρι s3 ή θα έδινα κάτι παραπάνω για ένα 32άρι μοντέλο. Η συσκευή με ικανοποιεί αλλά όχι αισθητικά, βλέπω iphone 4s φίλων (και λευκά) και ξενερώνω άσχημα. Φυσικά, κερδίζω κάποια άλλα πράγματα από το S2.

edit:

Αν θες την άποψή μου, η φυσική εξέλιξη του S2 θα ήταν κάτι τέτοιο. Samsung_Galaxy_s3_render_21-1024x576.png

Αντ' αυτού, η Samsung επιλέγει κάθε χρόνο να εγκατελείπει πλήρως το προηγούμενο σχέδιο και να μεταπηδά σε κάτι εντελώς διαφορετικού, αμφίβολης αισθητικής και που θυμίζει σε όλους άλλες συσκευές και μάλιστα πρόσφατες δικές της. :confused:

Kαι δεν ειναι τυχαιο που ολα τα ultrabooks tablets μοιαζουν ολα μεταξυ τους. Οσων αφορα το μεγεθος ειδαμε και το 4s 1 χρονο μετα το sgs2 σχεδον με unibody που ητα πιο παχυ και πολυ πιο βαρυ απο το sgs2. Και οχι το unibody δεν ελλατωνει τον ογκο.Απλα δεν θα σου φυγει η μπαταρια αν πεσει το κινητο τιποτα αλλο. γτο που θα βαλεις εγκοπη για να κουμπωσει το καπακι (να θυληκωσει) ουδεποτε χρεαιζοταν χωρο. Απλα το unibody ειναι πολυ πιο φθηνο γιατι παραγεις ενα και μονο κομματι και δεν χρεαιζεται δευτερη γραμμη παραγωγης για το καπακι. Καταλαβες ποια ειναι η διαφορα;

Y.Γ. Να προσθεσω οτι τα πιο ομορφα κινητα στην ιστορια της τηλεφωνιας δεν ηταν unibody. Kαι αυτο σου δινει και την ελευθερια να επιλεξεις εντελως διαφορετικα υλικα για το καπακι απο οτι για τη βαση του κινητου, διαφορετικο χρωμα, σχεδιο, υφη. Αυτο ειναι ελευθερια στο design φιλε μου.

Καπου το εχασες φιλε euklidis.

Βλεπω απαντησες σε ενα ποστ μου που εκανες και quote, αλλα μαλλον δεν το διαβασες..

Γραφεις για unibody αρκετες φορες και στο εκανα και κοκκινο για να το ξεχωρισεις, οταν εγω στο ποστ μου που απαντησες δεν ανεφερα καν την λεξη unibody.

Αντιθετα εγραψα για μη-αφαιρουμενη μπαταρια.(μπλε για το ξεχωρισεις)

Στο κανω ξανα quote το μηνυμα μου για να καταλαβεις οτι μιλησα για μη-αφαιρουμενη μπαταρια και οχι για unibody κατασκευη που μιλησες εσυ.

Εδω οι κατασκευαστες πηγανε απο sim σε microsim(μιλαμε για αμελητεα διαφορα ογκου και για κατι που υπηρχε σαν υποδοχη, αλλα παρολα αυτα οι κατασκευαστες κινητων το κυνηγησανε) για να εχουν μεγαλυτερη ελευθερια στο design και περισσοτερο χωρο στο εσωτερικο του κινητου και συζηταμε αν η υπαρξη micro sd(κ οχι απλα η σμικρυνση της οπως εγινε με την sim) θα απαιτουσε περισσοτερο χωρο?

Καλα, για το οτι η μη-αφαιρουμενη μπαταρια δεν σου δινει παραπανω επιλογες στο design και σε χωρο το αφηνω ασχολιαστο.

Δεν ειναι καν συζητησιμο, ειναι ευρεως γνωστο οτι γινεται για αυτον ακριβως το λογο.

Δεν ειναι τυχαιο που πχ ολα σχεδον τα ultrabooks/tablets κλπ εχουν ενσωματωμενη μπαταρια για να ειναι πιο λεπτα και με μεγαλυτερη ελευθερια στο design...

Αληθεια, δεν αναρωτηθηκε ποτε κανεις γιατι στην πλειονοτητα των ultrabooks οι εταιριες δεν εχουν αφαιρουμενη μπαταρια , ενω εχουν συνηθως αφαιρουμενη μπαταρια στα αλλα λαπτοπ τους?

Ή γιατι μερικα ultrabooks δεν εχουν sd card υποδοχη, ενω τα μεγαλυτερα λαπτοπ εχουν στανταρ?

Το ιδιο ακριβως ανεφερα και στο επομενο μηνυμα μου : για τις δυνατοτητες που δινει η μη-αφαιρουμενη μπαταρια στο design(απο πλευρας διαστασεων/σχηματος/παχους κλπ) και παλι δεν ανεφερα την λεξη unibody.

Ακριβως. Αυτο λεω εξαρχης.

Κ οταν λεμε desing δεν εννοουμε μονο τα χρωματα κλπ, αλλα φυσικα και το μεγεθος/διαστασεις/σχημα/βαρος.

Κλασσικο παραδειγμα τα ultrabooks και τα tablets που εχουν μη αφαιρουμενη μπαταρια.

Ειπαμε, η samsung τα καταφερε καλυτερα.

Αυτο ομως δεν αναιρει το γεγονος οτι η HTC (με τις παρουσες ικανοτητες σχεδιασμου που εδειξε οτι εχει κ δεν ειναι στο ιδιο επιπεδο με της samsung ως το ποσο λεπτη θα ειναι μια συσκευη κ ποσο μεγαλη μπαταρια θα εχει) αν εβγαζε το HTC ONE X με αφαιρουμενη μπαταρια και sd card θα ηταν σιγουρα μεγαλυτερο.

Οπως φυσικα και το οτι η samsung αν εβγαζε το sgs3 χωρις sd card και με ενσωματωμενη μπαταρια θα ηταν ακομα πιο λεπτο/μαζεμενο.

Η απουσια sd card και αφαιρουμενης μπαταριας δινει ελευθερια στο design και επιτρεπει στους κατασκευαστες να δημιουργουν συσκευες ακομα πιο λεπτες και πιο μαζεμενες.

Το βλεπουμε στα ultrabooks που για να καταφερουν να ειναι τοσο λεπτα/ελαφρια/μαζεμενα κ με ιδιαιτερο design εχουν ενσωματωμενη μπαταρια ως επι το πλειστον, το βλεπουμε και στα tablets που για χαρη του βαρους κ του παχους ειναι ολα με ενσωματωμενη μπαταρια.

Τα ιδια πλεονεκτημα (αλλα και μειονεκτηματα, οπως οτι δεν μπορεις να αλλαξεις μπαταρια στο δρομο) ισχυουν κ στα κινητα.

Οποιος δεν το βλεπει/καταλαβαινει, απλα εθελοτυφλει.

Αν το φας στο κεφάλι αυτό το πράγμα θα πάθεις διάσειση...

αντιθέτως. Εχει μικρότερο βάρος σε μεγαλύτερo εμβαδόν, συνεπώς η πιέση που θα ασκήσει θα είναι μικρότερη απο ένα μικρότερο αλλά βαρύτερο αντικείμενο, (σωστα ; )

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...