alexhs gk Δημοσ. 4 Μαΐου 2012 Share Δημοσ. 4 Μαΐου 2012 Έχει πει κανείς στις εταιρίες ότι όσο πιο παντόφλα είναι το κινητό τόσο το καλύτερο? Αντί να κρατήσουνε το μέγεθος της οθόνης του SG2 και να προσπαθήσουν να κάνουν το κινητό μικρότερο κατασκευάζοντας λεπτότερο bazel πάνε και φτιάχνουν αυτή την γκουμουτσα? Υπηρξε δηλαδη κανεις που να θεωρούσε μικρές τις 4.3' του S2? Τι σόι τακτική είναι αυτή? Βόδια... Μάλλον ναι θα τους το έχουν πεί και καλά κάνουν και το εφαρμόζουν γιατλι κα εμένα να με ρωτούσαν θα έλεγα ναι το θέλω πιό μεγάλο απο 4.3'. Και ναι υπήρξαν αρκετοί που θεώρησαν θεωρούν και θα θεωρούν την οθόνη του S2 αν όχι μικρή (γιατί θα ήταν υπερβολή να πώ κάτι τέοιο) αλλά θα την ήθελαν πιό μεγάλη. Και ενας από αυτόυς είμα και εγώ. Και όπως είπε και ο φίλος από πάνω (βλέπε eykleidhw)όταν θές 720p τότε ναι πρέπει να έχεις και μεγάλη οθόνη. Αυτά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
damastes Δημοσ. 4 Μαΐου 2012 Share Δημοσ. 4 Μαΐου 2012 Έχει πει κανείς στις εταιρίες ότι όσο πιο παντόφλα είναι το κινητό τόσο το καλύτερο? οι 5 εκατομμύρια πωλήσεις του Note νομίζω είναι μια καλή ένδειξη οτι οταν υπάρχει αγοραστικό κοινό για τις 5,3" , ενα κινητό στις 4,8" δεν θα πάει χαμένο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kirileman Δημοσ. 4 Μαΐου 2012 Share Δημοσ. 4 Μαΐου 2012 Εξηγήστε μου, ποιά είναι η μίνιμουμ διάσταση μιας 720p οθόνης κινητού για να μπορεί να κατασκευαστεί; Γιατί δεν κατάλαβα γιατί θα πρέπει να φτάσει η διαγώνιος τις 4.8 ίντσες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
g_alkis Δημοσ. 4 Μαΐου 2012 Share Δημοσ. 4 Μαΐου 2012 Αρχές 2013 θα θεωρούνται λίγες οι 4.8' και θα ξιφουλκούν κάποιοι οτι οι 6' δεν είναι παντόφλα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alexhs gk Δημοσ. 4 Μαΐου 2012 Share Δημοσ. 4 Μαΐου 2012 Ε εντάξει και το 2100 που δεν θα έχουμε κινητά γιατί θα μπορόυμε να διακτινιστούμε σαν το Χαρι Ποτερ θα μιλάμε για άλλα πράγματα.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
flik Δημοσ. 4 Μαΐου 2012 Share Δημοσ. 4 Μαΐου 2012 Ας είναι καλά τα ios και τα wp7 που φαίνεται οτι βγάζουν και μικρότερες οθόνες απο 4.5 και μπορούμε να πάρουμε και εμείς αργότερα καινούριο γιατί με τα android και την μάχη στα specs και πιο θα είναι και το πιο θηρίο έχουμε φτάσει σε σημείο να είναι άβολο, και να κάνουμε υποχωρήσεις για να σερφάρουμε απο το κινητό μόνο και όχι απο το pc. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
haHa Δημοσ. 4 Μαΐου 2012 Share Δημοσ. 4 Μαΐου 2012 ρε μεγαλε τοσο καιρο ζηταμε 720p σε κινητα, εχει ιδεα καθολου οτι δεν βγαινει 4.3 ιντσες με 720p; Ξερεις ποσα ppi θα εβγαιναν; Kανε τις πραξεις και δες αν ειναι πραγματοποιησιμο. Μια χαρα βγαινει 4.3" με 720p. HTC Rezound , 4.3" , 1280x720 , 342ppi http://en.wikipedia.org/wiki/HTC_Rezound http://www.engadget.com/2011/11/15/htc-rezound-review/ The proof is in the ppi -- the number of pixels per inch, also known as pixel density. We'll calculate it out here: with a resolution of 1280 x 720 on a 4.3-inch screen, the Rezound offers a mind-boggling 342ppi. From what we can tell, it tops the charts -- the Retina Display found on the iPhone 4 and 4S is no longer tied for first with the LG Optimus LTE. And not only does the Rezound beat the iPhone's display soundly, it does so with a larger screen size. --- Impressed yet? Let's kick another nugget your direction. This gorgeous display makes this achievement while using a standard RGB matrix configuration; unlike the Galaxy Nexus, no PenTile setup is to be found on the Rezound. Granted, with such a high pixel density, we doubt that tidbit really matters as much as it would on, say, a qHD panel (like the one on the Motorola Droid RAZR, for instance). But it still enables the true high-def resolution to fully shine, and we appreciate the fact that HTC went the extra mile here. Of course, such high pixel density means that you won't be able to see pixelation with the naked eye, and it's obvious with the Rezound's display. Watching an HD-quality video, as expected, is absolutely stunning; everything appears more life-like, and it's easier to see finer details such as freckles and little hairs. Text turns out incredibly crisp, and it's the most noticeable with smaller fonts; when viewing Engadget, for instance, tiny print appears just as smooth as it does when we zoom in. It's a more satisfying visual experience than seen on the Vivid, which shows more and more jagged edges as the text gets smaller. Sony Xperia S 4.3" , 1280x720 , 342ppi http://en.wikipedia.org/wiki/Sony_Xperia_S http://www.gsmarena.com/sony_xperia_s-4369.php http://www.engadget.com/2012/03/08/sony-xperia-s-review/ Just when the Xperia S' build quality makes us feel low, the wonderful display picks us up again. Every single time. It may be plain old TFT LCD rather than AMOLED, but at least there's no PenTile pixel arrangement here and the 342ppi pixel density renders everything with perfect stability and smoothness. Επισης , εχει βγει το LG Optimus LTE με 4.5" 720p , 329 ppi . http://en.wikipedia.org/wiki/LG_Nitro_HD Τελος, το blackberry 10 dev alpha που ανακοινωθηκε εχει ακομα μεγαλυτερη αναλυση, σε μικροτερη οθονη, οποτε και μεγαλυτερο ppi. Πιο συγκεκριμενα: 4.2", 1280×768 , 356 ppi. http://www.engadget.com/2012/05/01/blackberry-10-dev-unit-unveiled-4-2-inch-screen-1280-x-7/ http://asia.cnet.com/hands-on-blackberry-10-dev-alpha-62214710.htm The first thing that strikes you is the bright and sharp screen. So far, we know that it's a 4.2-inch 1,280 x 768-pixel (WXGA) display, but not the type of screen or pixel layout. That brings the device's pixel density to 355 ppi, which beats the iPhone's 326 ppi Retina Display hands down. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
shadowfax-1- Δημοσ. 4 Μαΐου 2012 Share Δημοσ. 4 Μαΐου 2012 Aχμ δηλαδη η apple σε 2 μηνες. 6-7 μηνες μετα την κυκλοφορια του 4s θα βγαλει καινουριο μοντελο. Καλα εσυ περιμενεις iphone πριν τον νοεμβρη; χαχαχααχααχα. http://en.wikipedia.org/wiki/IPhone_4S Οκτώβρη βγήκε σε κυκλοφορία Ιούλιο-Αύγουστο περιμένω το νέο Ip5 να ανακοινωθεί. 4,65" μου μοιάζει για ιδανικό μέγεθος κινητού. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
flik Δημοσ. 4 Μαΐου 2012 Share Δημοσ. 4 Μαΐου 2012 http://en.wikipedia.org/wiki/IPhone_4S Οκτώβρη βγήκε σε κυκλοφορία Ιούλιο-Αύγουστο περιμένω το νέο Ip5 να ανακοινωθεί. 4,65" μου μοιάζει για ιδανικό μέγεθος κινητού. Γιατί το 4.6" είναι μικρό και το 4.7" μεγάλο Αστειεύομαι φυσικά. Είναι ρε παιδιά τι μέγεθος χεριού έχει ο καθένας, και φυσικά τι ζητά ο καθένας, γιατί και το μέγεθος 3.7 πχ έχει τη βολικότητα όταν το χειρίζεσαι με ένα χέρι, ή όταν το έχεις στην μπροστά τσέπη μπορείς να σκύψεις και να κινείσαι πιο εύκολα κτλ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
euklidis Δημοσ. 4 Μαΐου 2012 Share Δημοσ. 4 Μαΐου 2012 Εξηγήστε μου, ποιά είναι η μίνιμουμ διάσταση μιας 720p οθόνης κινητού για να μπορεί να κατασκευαστεί; Γιατί δεν κατάλαβα γιατί θα πρέπει να φτάσει η διαγώνιος τις 4.8 ίντσες. Παντως με την σημερινη τεχνολογια 370ppi δεν βγαινουν, ουτε καν 340 για να τα βαλουν στο sgs2. Καποια στιγμη ισως να τα εχουμε αλλα δεν νομιζω τοσο συντομα. Mε την σημερινη τεχνολογια ειμαστε ταβανι στις 330 με τα 1000 ζορια. Μακαρι να δουμε αναπτυξη σε αυτο αλλα δεν νομιζω να ερχεται συντομα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 4 Μαΐου 2012 Super Moderators Share Δημοσ. 4 Μαΐου 2012 Παντως με την σημερινη τεχνολογια 370ppi δεν βγαινουν, ουτε καν 340 για να τα βαλουν στο sgs2. Καποια στιγμη ισως να τα εχουμε αλλα δεν νομιζω τοσο συντομα. Mε την σημερινη τεχνολογια ειμαστε ταβανι στις 330 με τα 1000 ζορια. Μακαρι να δουμε αναπτυξη σε αυτο αλλα δεν νομιζω να ερχεται συντομα. το post του haHa το είδες? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
furiousboy13 Δημοσ. 4 Μαΐου 2012 Share Δημοσ. 4 Μαΐου 2012 (επεξεργασμένο) Όπως στο Palm Pre http://www.youtube.com/watch?v=U1V7K4uFZAE Ααα αλλιώς το φαντάστηκα αλλα και πάλι ωραίο και αυτο!!!! Επεξ/σία 4 Μαΐου 2012 από furiousboy13 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gchris7 Δημοσ. 4 Μαΐου 2012 Share Δημοσ. 4 Μαΐου 2012 Μάλλον ναι θα τους το έχουν πεί και καλά κάνουν και το εφαρμόζουν γιατλι κα εμένα να με ρωτούσαν θα έλεγα ναι το θέλω πιό μεγάλο απο 4.3'. Και ναι υπήρξαν αρκετοί που θεώρησαν θεωρούν και θα θεωρούν την οθόνη του S2 αν όχι μικρή (γιατί θα ήταν υπερβολή να πώ κάτι τέοιο) αλλά θα την ήθελαν πιό μεγάλη. Και ενας από αυτόυς είμα και εγώ. Τότε δεν ανήκεις στην κατηγορία που υποτίθεται ότι είχε φτιαχτεί η σειρά S. Για εσένα που θες κάτι μεταξύ τηλεφώνου και tablet υπάρχουν άλλες επιλογές όπως το galaxy note για παράδειγμα. Αυτό το πράγμα που φτιάξανε τώρα, είναι πιο μεγάλο και από το one x. Το έχεις δει το one x από κοντά? Πως να κυκλοφορήσεις με αυτή την γκουμουτσα, ούτε στην τσέπη δεν χωράει. Θα γελάει ο κόσμος. Και όπως είπε και ο φίλος από πάνω (βλέπε eykleidhw)όταν θές 720p τότε ναι πρέπει να έχεις και μεγάλη οθόνη. Αυτά. Sorry, αλλά αυτά είναι ασυναρτησίες Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ektor7 Δημοσ. 4 Μαΐου 2012 Share Δημοσ. 4 Μαΐου 2012 Ας είναι καλά τα ios και τα wp7 που φαίνεται οτι βγάζουν και μικρότερες οθόνες απο 4.5 και μπορούμε να πάρουμε και εμείς αργότερα καινούριο γιατί με τα android και την μάχη στα specs και πιο θα είναι και το πιο θηρίο έχουμε φτάσει σε σημείο να είναι άβολο, και να κάνουμε υποχωρήσεις για να σερφάρουμε απο το κινητό μόνο και όχι απο το pc. Πραγματικα το εννοεις αυτο ή το λες για πλακα??? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alexhs gk Δημοσ. 4 Μαΐου 2012 Share Δημοσ. 4 Μαΐου 2012 Τότε δεν ανήκεις στην κατηγορία που υποτίθεται ότι είχε φτιαχτεί η σειρά S. Για εσένα που θες κάτι μεταξύ τηλεφώνου και tablet υπάρχουν άλλες επιλογές όπως το galaxy note για παράδειγμα. Αυτό το πράγμα που φτιάξανε τώρα, είναι πιο μεγάλο και από το one x. Το έχεις δει το one x από κοντά? Πως να κυκλοφορήσεις με αυτή την γκουμουτσα, ούτε στην τσέπη δεν χωράει. Θα γελάει ο κόσμος. Τι να σου πώ άμα εσύ ξες καλύτερα τι θέλω εγώ. Όχι δεν θέλω κάτι ανάμεσα σε τηλέφωνο και τάμπλετ. Και το note δεν μου αρέσει. Καπου μου ξέφυγε αλλά δεν μπορώ να βρώ που λέει κάπου την κατηγορία που υποτίθεται όπως λες (γιατί πρόκειται για φαντασία) φτιάχτηκε η σειρά S. Πού το λέει? Το έχω δει το one X και μου αρέσει το μέγεθός του. Εγώ προσωπικά μια χαρά θα κυκλοφορούσα με την γκουμούτσα, παντόφλα, σανιδα του σερφ η όποιον άλλον χαρακτητισμό έχω διαβάσει. Δεν μπο΄ρω να καταλάβω γιατί αποτελεί αντικείμενο αρνητικής κριτικής η οθόνη. Δεν σου αρέσει το μέγεθος? Πάνε σε άλλη σειρά τηλεφώνων η σε iphone. Γιατί όχι. Θα γελάει ο κόσμος? Ε άστον να γελάει. Ο καθένας πρέπει να μάθει να κοιτάει την δουλειά του. Εσύ τι αμάξι έχεις? Mercedes? Φαντάζομαι πως ναι γιατί δεν μπορείς να κυκλοφορήσεις αλλιώς μήπως και γελάσει ο κόσμος? Τι να πώ άμα δίνεις τόσο πολύ σημασία στο τι θα πουν οι άλλοι τότε δικό σου πρόβλημα και άμα παίρνεις ένα κινητό μόνο κα μόνο για εφέ. Πρέπει να το δεις αυτό. Λέγεται αυτοπεποίθηση. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα