toniloco3 Δημοσ. 3 Μαΐου 2012 Δημοσ. 3 Μαΐου 2012 Πρόσφατα αγόρασα τον ocz agility 3 60 gb, εστησα πανω του τα win 7 ultimate 64 κ ολα καλά μέχρι που εμφανίστηκε ένα περίεργο πρόβλημα. εκεί που σερφαρα τσακ κολλάει το σύμπαν κ μετα απο 10 δεύτερα restart και μαυρη οθονη με μνμ Bootmgr is missing Press alt ctrl del to restart... μπαινω bios βλεπω οτι τον ssd δεν τον βλεπει καν στις sata 3 port μετα απο κανα δυο επανεκκινησεις τελικα τον βγαζει στο bios αλλα ουτε καν στα boot options αφου τον βαζω option 1 bootαρει τελικα τα win googlaro το μνμ κ βλεπω οτι σαν λυση προτεινεται να βαλεις το cd to windows και ν κάνεις startup repair. το κανω και ενω φαινεται οτι το προβλημα λυθηκε ξαφνικά απο χτες το βράδυ το κάνει ανα 3 λεπτα. τι και αν έκανα. repair τι και αν τον αλλαξα port αυτος εκει.. πριν κάνω format απο την αρχη θα ηθελα να σιγουρευτω οτι ειναι θεμα software αλλιως αμα ειναι θέμα του δίσκου να τον στείλω οπως ειναι για αλλαγη.. κάθε βπηθεια δεκτη..
toniloco3 Δημοσ. 3 Μαΐου 2012 Μέλος Δημοσ. 3 Μαΐου 2012 το 2.15 τελευταία φορά που κοίταξα νομίζω ηταν το τελευταίο.. [ATTACH]124387[/ATTACH] τωρα μου πετάει κ αυτο πριν κλείσει...
JIMBOAthens Δημοσ. 3 Μαΐου 2012 Δημοσ. 3 Μαΐου 2012 Έχει βγει η 2.22 έκδοση. Πέρασέ τη και δες αν σου κάνει τα ίδια...
TheELF Δημοσ. 3 Μαΐου 2012 Δημοσ. 3 Μαΐου 2012 Για έλεγξε καλά τα καλώδια sata και το data και της τροφοδοσίας, αυτό που περιγράφεις είναι κατά κανόνα επειδή χάνετε η επαφή(στιγμιαία) του συστήματος με τον δίσκο.
toniloco3 Δημοσ. 3 Μαΐου 2012 Μέλος Δημοσ. 3 Μαΐου 2012 εκανα την αναβαθμιση σε 2,22 και απο οτι φαινεται επιασε εχει μεινει ανοιχτος κανα 20λεπτο..αμα το ξανακανει θα το σπασω..
toniloco3 Δημοσ. 4 Μαΐου 2012 Μέλος Δημοσ. 4 Μαΐου 2012 ξανα τα ιδια... δεν εφτασε τελικά η αναβάθμιση του firmware ουτε τα καλωδια φταινε τα εχω δοκιμασει ολα... εκανε μονο του check for consistency κ ετρεξε μονο του κατι repair αλλα παλι μια απο τα ιδια ανοιγει για ενα 3λεπτο παγωνει κ επανεκκινει.. τελικα είναι hardware η software??
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα