iignatios Δημοσ. 5 Ιουλίου 2020 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2020 (επεξεργασμένο) 4 ώρες πριν, Predatorkill είπε Αρα ειπες να αυτοδιαφημιστεις; Να πω οτι εισαι κανας νεος εδω μεσα, να παει στην ευχη. Αλλα το να ξεθαβεις ενα θεμα οκταετιας για να ποσταρεις το site σου με προσχημα τη βοηθεια ακουγεται καπως, ε; Επεξ/σία 5 Ιουλίου 2020 από iignatios
geo9419 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2020 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2020 Δεν ειμαι προγραμματιστής και θεωρώ βλακεια να προτεινετε σε άτομα να μαθουν πραγματα που θελει απίστευτο χρονο και ίσως και ταλέντο. Ανεκαθεν ειχα διαφωνιες με τους καθηγητες μου που προσπαθουσαν να μου μαθουν κώδικα οταν αυτο που χρειαζονται οι επιχειρησεις ειναι σε χρόνο μηδεν αμεσο αποτέλεσμα. Για αυτό υπάρχουν οι εφαρμογές. Στην δουλεια μου χρησιμοποιουμε μόνο εφαρμογές γιατί ο ανταγωνισμός ειναι σκληρός και δεν υπάρχει η πολυτέλεια του χρόνου. Στην συγκεκριμενη ερώτηση του νεαρού η απάντηση ειναι μη χάνεις χρόνο με αυτά που σε πρότειναν εκτός εαν θέλεις να γίνεις επαγγελματίας. Ψαξε να δεις τι ειναι wordpress και μετά κατεβασε μια ετοιμη εφαρμογή οπως (elementor, divi, avada etc) και σε χρόνο μηδεν θα φτιαξεις πανεμορφη ιστοσελιδα. Υπαρχουν tutorial στο youtube πως να τα χρησιμοποιεις. https://www.youtube.com/watch?v=wlxqO2GPn3U
pOLoS Δημοσ. 9 Ιουλίου 2020 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2020 Στις 5/7/2020 στις 9:21 ΠΜ, Predatorkill είπε Μετα απο 8 χρονια σιγουρα θα εχει ακομα αποριες ο ανθρωπος. Μικρο domain διαλεξες, απορω πως το θυμαται κανεις. ας βαλω και εγω το δικο μου τοτε http://llanfairpwllgwyngyllgogerychwyrndrobwllllantysiliogogogoch.international μικρό είναι, ξέχασε να βάλει το πατρώνυμο 😂
vadou Δημοσ. 12 Ιουλίου 2020 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2020 Στις 9/7/2020 στις 4:57 ΠΜ, geo9419 είπε Ψαξε να δεις τι ειναι wordpress και μετά κατεβασε μια ετοιμη εφαρμογή οπως (elementor, divi, avada etc) και σε χρόνο μηδεν θα φτιαξεις πανεμορφη ιστοσελιδα. Dude... get real 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα