Προς το περιεχόμενο

προβλημα με macbook

zHsHs_87

Προτεινόμενες αναρτήσεις

καλησπερα συνφορουμιτες!!!! προχτες το mac της αδερφης μου ειχε μια περιεργη συμπεριφορα!!!!

το ειχε με ακουστικα και οταν τα εβγαλε δεν δουλευε ο ηχος!!! και στη θυρα που μπαινουυν τα ακουστικα στο βαθος αναψε ενα κοκκινο λαμπακι!!! με το που εβαζε τα ακουστικα ο ηχος επαιζε κανονικα!(στα ακουστικα)!! επισης με το που το εκανα μια επανεκινηση ολα κανονικα για λιγο μετα παλι σταματουσε και αναβε το κοκκινο λαμπακι στη θυρα που μπαινουν τα ακουστικα!!! μετα αρχισε να κολαει το movist ενο εβλεπε ταινια πατουσε "παυση" και σε 3 δευτερα αυτοματα πατιοταν το play!!!!

εκανα ενα scan με το cleanmymac!! και απο τοτε ειναι κομπλε μεχρι πριν λιγο που εφαγε φρικη με το bittorrent!!!!

παιζει να εχει κολισει τπτ?? με τη αλλο θα μπορουσα να το κανω scan???

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Έχει μια θύρα ήχου που είναι κοινή για αναλογικό ήχο και για ψηφιακό με οπτική ίνα. Όταν βάζεις ένα απλό βύσμα ακουστικών, παίρνεις αναλογικό ήχο. Το βύσμα της οπτικής είναι είναι λίγο πιο μακρύ και όταν το βάλεις ένας αισθητήρας το αναγνωρίζει και ενεργοποιεί την οπτική έξοδο (το "λαμπάκι" που βλέπεις). Αυτό που γίνεται, λοιπόν, είναι πως κάτι μάλλον κάνει τον αισθητήρα που βρίσκεται μέσα να νομίζει πως είναι μέσα ένα βύσμα οπτικής ίνας και ενεργοποιεί την οπτική έξοδο. Πιθανολογώ πως θα φτιάξει αν καθαρίσεις με κάτι λεπτό και μαλακό τη θύρα, πχ μερικές τρίχες από μαλακή βούρτσα.

καταλαβα αυτο ομολογο οτι δεν το ηξερα ουτο το εχω ξανακουσει!!!!!! τωρα παντος ειναι μια χαρα το καθαρισα βεβαια για να ειμαι σιγουρος!!!!!

Σας ευχαριστω πολυ παιδια!!!! για τη βοηθεια!!!

Και το δικό μου παρουσίαζε αυτό το πρόβλημα! Επίσης, όταν το έκλεινα με συνδεδεμένα τα ακουστικά, στην επόμενη εκκίνηση χωρίς ακουστικά ο ήχος ήταν μπλοκαρισμένος. Έπρεπε να βάλω τα ακουστικά και να τα ξαναβγάλω ώστε να επιστρέψει ο ήχος στα ηχεία του φορητού!

Στη δική μου περίπτωση ήταν τελικά θέμα λειτουργικού (10.7.2) γιατί μετά το upgrade σε 10.7.3 δεν μου το ξαναπαρουσίασε!!!!!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...