8anos94 Δημοσ. 3 Μαΐου 2012 Δημοσ. 3 Μαΐου 2012 Καλησπερα λοιπον με εχει πιασει να φιαξω κατι και μου ηρθε να φιαξω ενα φαν για το λαπτοπ ειχα ενα 12αρι δοκιμασα να βαλω usb αλλα τιποτα ουτε φτου δεν κανει δουλευει αλλα δεν κανει τπτ και ετσι σκευτικα να το βαλω στο ρευμα ειχα ενα φορτηστη απο ενα κινιτο αν δεν κανο λαθος γυρο στα 5v ειναι και αυτοι και οπως το περιμενα τα ιδια τι μπορω να κανω σε αυτη την περιπτοση δοκιμασα να βαλω 2 usb αλλα το ιδιο..... α και αμα το φιαξουμαι το παραπανο μπορουμαι να φιαξουμαι ενα ριθμιστη για την ταχυτητα? http://www.clevermarket.gr/displayITM2.asp?ITMID=2093&ref=pathfinder βρηκα αυτο οπου λειτουργει απο 5 εως 12 volt εχει και διακοπτει πανο αποτι ειδα για να διαλεξω ποσα θελω κανει αυτο ?
TheELF Δημοσ. 3 Μαΐου 2012 Δημοσ. 3 Μαΐου 2012 Μπα, είναι μόνο 300mA το USB έχει 500 και δεν δούλεψε, φαντάσου...το φαν τι ακριβός είναι; Δώσε κάνα στοιχείο από πάνω του.
8anos94 Δημοσ. 3 Μαΐου 2012 Μέλος Δημοσ. 3 Μαΐου 2012 Link ενα τετιο μου περισευε εκανα μια βαση απο ξυλο σε σχημα Δ αλλα εχω θεμα με το speed δηλαδη οταν τπ ειχα στο πσ με φυσαγε καλα τωρα ακριβος στη μεση τωρα το εχω βαλει με ενα φορτιστη αλλα παλη τιποτα το καλο τι να κανω?
TheELF Δημοσ. 3 Μαΐου 2012 Δημοσ. 3 Μαΐου 2012 http://www.coolermaster.com/product.php?product_id=5300 Θέλει 12V πάντως για να παίξει αν δεν παίξει μπορεί και αν έχει καεί.
8anos94 Δημοσ. 3 Μαΐου 2012 Μέλος Δημοσ. 3 Μαΐου 2012 οτι δουλευει τοξερω γιατι τα ειχα σε ενα πσ απλα το πιγα για αποσυρση και εμεινε αυτο αρα δηλαδη θελω ενα 12v μετασχηματιστη ετσι? δεν μπορω να φιαξω εναν? Link αυτο εχω
TheELF Δημοσ. 3 Μαΐου 2012 Δημοσ. 3 Μαΐου 2012 οτι δουλευει τοξερω γιατι τα ειχα σε ενα πσ απλα το πιγα για αποσυρση και εμεινε αυτο αρα δηλαδη θελω ενα 12v μετασχηματιστη ετσι? δεν μπορω να φιαξω εναν? Link αυτο εχω Πάντως το μετασχηματιστάκι που βρήκες στο πρώτο post τελικά μια χαρά θα κάτσει,τι 0,35 τι 0,3
TheELF Δημοσ. 4 Μαΐου 2012 Δημοσ. 4 Μαΐου 2012 Θα πηγαίνει ποιο γρήγορα,λογικά δεν πρέπει να έχει πρόβλημα αλλά δεν είμαι και απόλυτα σίγουρος.
MoviemakerGr Δημοσ. 4 Μαΐου 2012 Δημοσ. 4 Μαΐου 2012 βρηκα και εναν με 500 θα εχω προβλημα? Link Μια χαρά θα πηγαίνει με αυτό το 500ma είναι το max που μπορεί να σηκώσει.
JS v.i.p. Δημοσ. 4 Μαΐου 2012 Δημοσ. 4 Μαΐου 2012 Και αλλάζοντας τα βολτ σε ..... 6 ..... 7,5 .... 9 ..... 12 .......... .......... θα παίζει και σαν Dimmer που το θέλεις. .
fernadezzz Δημοσ. 4 Μαΐου 2012 Δημοσ. 4 Μαΐου 2012 εχω και γω ενα παρομοιο ανεμ. αλα ειναι με γυμνα καλωδια! τι κλιψακι πρεπει να βρω για να το συνδεσω στο τροφοδοτικο?
MoviemakerGr Δημοσ. 4 Μαΐου 2012 Δημοσ. 4 Μαΐου 2012 Σε molex εννοείς ? 2 καλές οδοντογλυφίδες ( κινέζικες )να το στριμώξεις προσεκτικά χωρίς να περισσεύει έξω συρματακι..
fernadezzz Δημοσ. 4 Μαΐου 2012 Δημοσ. 4 Μαΐου 2012 Σε molex εννοείς ? 2 καλές οδοντογλυφίδες ( κινέζικες )να το στριμώξεις προσεκτικά χωρίς να περισσεύει έξω συρματακι.. ναι αυτο εννοω ευχαριστω!και κατι τελευταιο επειδη θα ειναι διπλα απο αλο ανεμιστηρακι που τραβαει 12βολτ και αυτο μπορω με ενα molex να δουλευω 2? δλδ τα καλωδια απο τα ανεμημιστρακια να πηγαινουν σε ενα κιτρινο και ενα μαυρο?
MoviemakerGr Δημοσ. 4 Μαΐου 2012 Δημοσ. 4 Μαΐου 2012 Εύκολα.. απλά κοίτα να κάνεις καλή δουλειά με τα συρματακια κ όχι βιαστική. Τα αυτονόητα κλειστό κ έξω από την μπριζα δεν τα λέω..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα