zHsHs_87 Δημοσ. 3 Μαΐου 2012 Δημοσ. 3 Μαΐου 2012 καλησπερα παιδια ηθελα να ρωτισω κατι σχετικα με της αγγελειες!!!! διαβασα τους κανονες αλλα δεν γραφει κατι γιαυτο!!!! τουλαχιστον δεν το ειδα εγω!!!!! ενα φιλαρακι ειναι μελος εδω και καιρο στο φορουμ!!!! και σημερα πηγε να βαλει αγγελεια (δεν εχει βαλει ποτε) αλλα δεν μπορει δεν του επιτρεπει υπαρχει καποιος περιορισμος στα σχολεια ή κατι τετοιο και δεν μπορει?? ή υπαρχει καποιο προβληυμα με το λογαριασμο του???
Super Moderators paredwse Δημοσ. 3 Μαΐου 2012 Super Moderators Δημοσ. 3 Μαΐου 2012 καλησπερα παιδια ηθελα να ρωτισω κατι σχετικα με της αγγελειες!!!! διαβασα τους κανονες αλλα δεν γραφει κατι γιαυτο!!!! τουλαχιστον δεν το ειδα εγω!!!!! ενα φιλαρακι ειναι μελος εδω και καιρο στο φορουμ!!!! και σημερα πηγε να βαλει αγγελεια (δεν εχει βαλει ποτε) αλλα δεν μπορει δεν του επιτρεπει υπαρχει καποιος περιορισμος στα σχολεια ή κατι τετοιο και δεν μπορει?? ή υπαρχει καποιο προβληυμα με το λογαριασμο του??? Δεν υπάρχει περιορισμός στα μέλη να δημοσιεύσουν αγγελίες αλλά οι πρώτες αγγελίες κάθε μέλους πρέπει να εγκριθούν από κάποιον διαχειριστή για να δημοσιευθούν. Πιθανόν λοιπόν το φιλαράκι σου να προσπάθησε να δημοσιεύσει αγγελία αλλά αυτή να μην εμφανίστηκε αμέσως στο site. Αν το πρόβλημα συνεχίζει να υφίσταται, καλύτερα να γράψει το φιλαράκι σου εδώ, όχι εσύ. Αυτός άλλωστε δεν ενδιαφέρεται να δημοσιεύσει αγγελία;
zHsHs_87 Δημοσ. 3 Μαΐου 2012 Μέλος Δημοσ. 3 Μαΐου 2012 ναι σιγουρα απλα το συζηταγαμε τωρα και του ειπα θα ρωτισω!!!! οποτε του στελνω το θεμα και για να βγαψει ο ιδιος!!!! θα μπορεσεις να τον βοηθησεις καλυτερα!!!!
Super Moderators paredwse Δημοσ. 3 Μαΐου 2012 Super Moderators Δημοσ. 3 Μαΐου 2012 ναι σιγουρα απλα το συζηταγαμε τωρα και του ειπα θα ρωτισω!!!! οποτε του στελνω το θεμα και για να βγαψει ο ιδιος!!!! θα μπορεσεις να τον βοηθησεις καλυτερα!!!! Ευχαρίστως να το δούμε.
fotakosv Δημοσ. 3 Μαΐου 2012 Δημοσ. 3 Μαΐου 2012 Καλησπέρα! λοιπόν εγώ είμαι αυτός που δεν μπορεί να ποσταρο αγγελία.. Πηγαίνω στις αγγελίες και πατάω εκεί που λέει "Καταχώρηση Νέας Αγγελίας" και με βάζει για να διαλέξω να δω αγγελίες..
Super Moderators Thresh Δημοσ. 3 Μαΐου 2012 Super Moderators Δημοσ. 3 Μαΐου 2012 είχες ανοίξει πρόσφατα άλλες αγγελίες? πχ τις τελευταίες 7 μέρες?
Hal9000 Δημοσ. 4 Μαΐου 2012 Δημοσ. 4 Μαΐου 2012 Καλησπέρα! λοιπόν εγώ είμαι αυτός που δεν μπορεί να ποσταρο αγγελία.. Πηγαίνω στις αγγελίες και πατάω εκεί που λέει "Καταχώρηση Νέας Αγγελίας" και με βάζει για να διαλέξω να δω αγγελίες.. Δεν σε βάζει να δεις αγγελίες αλλά να διαλέξεις την κατάλληλη κατηγορία στην οποία θέλεις να μπει η αγγελία σου
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα