Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλησπερα παιδια ηθελα να ρωτισω κατι σχετικα με της αγγελειες!!!! διαβασα τους κανονες αλλα δεν γραφει κατι γιαυτο!!!! τουλαχιστον δεν το ειδα εγω!!!!!

ενα φιλαρακι ειναι μελος εδω και καιρο στο φορουμ!!!! και σημερα πηγε να βαλει αγγελεια (δεν εχει βαλει ποτε) αλλα δεν μπορει δεν του επιτρεπει υπαρχει καποιος περιορισμος στα σχολεια ή κατι τετοιο και δεν μπορει??

ή υπαρχει καποιο προβληυμα με το λογαριασμο του???

• Super Moderators
Δημοσ.

καλησπερα παιδια ηθελα να ρωτισω κατι σχετικα με της αγγελειες!!!! διαβασα τους κανονες αλλα δεν γραφει κατι γιαυτο!!!! τουλαχιστον δεν το ειδα εγω!!!!!

ενα φιλαρακι ειναι μελος εδω και καιρο στο φορουμ!!!! και σημερα πηγε να βαλει αγγελεια (δεν εχει βαλει ποτε) αλλα δεν μπορει δεν του επιτρεπει υπαρχει καποιος περιορισμος στα σχολεια ή κατι τετοιο και δεν μπορει??

ή υπαρχει καποιο προβληυμα με το λογαριασμο του???

Δεν υπάρχει περιορισμός στα μέλη να δημοσιεύσουν αγγελίες αλλά οι πρώτες αγγελίες κάθε μέλους πρέπει να εγκριθούν από κάποιον διαχειριστή για να δημοσιευθούν. Πιθανόν λοιπόν το φιλαράκι σου να προσπάθησε να δημοσιεύσει αγγελία αλλά αυτή να μην εμφανίστηκε αμέσως στο site.

Αν το πρόβλημα συνεχίζει να υφίσταται, καλύτερα να γράψει το φιλαράκι σου εδώ, όχι εσύ. Αυτός άλλωστε δεν ενδιαφέρεται να δημοσιεύσει αγγελία; :)

Δημοσ.

ναι σιγουρα απλα το συζηταγαμε τωρα και του ειπα θα ρωτισω!!!! οποτε του στελνω το θεμα και για να βγαψει ο ιδιος!!!! θα μπορεσεις να τον βοηθησεις καλυτερα!!!! :)

• Super Moderators
Δημοσ.

ναι σιγουρα απλα το συζηταγαμε τωρα και του ειπα θα ρωτισω!!!! οποτε του στελνω το θεμα και για να βγαψει ο ιδιος!!!! θα μπορεσεις να τον βοηθησεις καλυτερα!!!! :)

Ευχαρίστως να το δούμε. :)

Δημοσ.

Καλησπέρα! λοιπόν εγώ είμαι αυτός που δεν μπορεί να ποσταρο αγγελία.. Πηγαίνω στις αγγελίες και πατάω εκεί που λέει "Καταχώρηση Νέας Αγγελίας" και με βάζει για να διαλέξω να δω αγγελίες..

• Super Moderators
Δημοσ.

είχες ανοίξει πρόσφατα άλλες αγγελίες? πχ τις τελευταίες 7 μέρες?

Δημοσ.

Καλησπέρα! λοιπόν εγώ είμαι αυτός που δεν μπορεί να ποσταρο αγγελία.. Πηγαίνω στις αγγελίες και πατάω εκεί που λέει "Καταχώρηση Νέας Αγγελίας" και με βάζει για να διαλέξω να δω αγγελίες..

Δεν σε βάζει να δεις αγγελίες αλλά να διαλέξεις την κατάλληλη κατηγορία στην οποία θέλεις να μπει η αγγελία σου

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...