Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα.

Ψαχνω να βρω μια καλη κομωδια, να εχει αρκετο γελιο.

Εχετε καποια να μου προτεινετε?

Δημοσ.

Είχα δει ένα από τα american pie στην tv και είχα λιώσει. Δυστυχώς δεν ξέρω ποιό από όλα ήταν. Κοίτα όλα όσα έχουν βγει σε trailer και αν σου αρέσει κάποιο κατέβασέ το.

Δημοσ.

Είχα δει ένα από τα american pie στην tv και είχα λιώσει. Δυστυχώς δεν ξέρω ποιό από όλα ήταν. Κοίτα όλα όσα έχουν βγει σε trailer και αν σου αρέσει κάποιο κατέβασέ το.

ναι ξερω εχω δει 3-4 απο την σειρα και μαρεσαν αρκετα, εκαναν πολλες μλκιες οι τυπαδες.

μπορει να κατευασω να δω το τελευταιο.

H αγαπημένη μου

Bienvenue chez le ch'tis

Πρόσφατα είδα το Little Miss Sunshine και ήταν πολύ καλό!

Τέλος το Intouchablesβγάζει ωραίο γέλιο αλλά έχει και το δραματικό στοιχείο του.

θα κατευασω τα Bienvenue chez les Ch'tis, Little Miss Sunshine το τελευταιο δεν νομιζω μιας και εχει και το δραματικο του κομματι οπως ειπες και θελω να δω μια καθαρη κομωδια.

Υπαρχει καποια αλλη να προτεινετε?

Δημοσ.

Συμφωνώ με τα American Pie είναι ωραία σειρά. Έχω δει το 5 και πρέπει να κάτσω να δω και τα άλλα κάποια στιγμή... :rolleyes:

Δημοσ.

+1000 οποτε τη βλεπω λιωνω το γελιο.

μπορεις να μου στιλεις λινκ απο το imdb γιατι εψαξα και εχω βρει 3-4 ταινιες με το συγκεκριμενο ονομα :wacko:

Δημοσ.

http://www.imdb.com/title/tt0063415/ την εχει και ολοκληρη στο youtube αν θες να της ριξεις μια ματια.

την βρηκα και στο Youtube, οντως μπορει ναχει γελιο αλλα μονο και μονο που βλεπω τους πακισταν μου την βαραει, ακουω και την σπαστικια την γλωσσα τους και φοβαμε θα σπασω την οθονη οποτε δεν θα μπω στον κοπο να την δω.

οπως και ναχει σευχαριστω πολυ.

Δημοσ.

Τελικα ειδα το Bienvenue chez les Ch'tis.

Αρκετα καλο θα ελεγα,δεν βαρεθηκα καθολη την διαρκεια της ταινιας, το μονο που με χαλασε οτι δεν γελασα πολυ, στην αρχη οταν πηγε στον Βορρα εκει που του μιλαγαν στην δικια τους γλωσσα οι αλλοι γελασα αλλα απο εκει και περα τιποτα.

Παντως αξιζε να την δω.

Καλη επιλογη απο τον taroutatsou.

Καμια αλλη εχετε να μου πρωτεινετε? :devil:

Δημοσ.

ναι ξερω εχω δει 3-4 απο την σειρα και μαρεσαν αρκετα, εκαναν πολλες μλκιες οι τυπαδες.

μπορει να κατευασω να δω το τελευταιο.

θα κατευασω τα Bienvenue chez les Ch'tis, Little Miss Sunshine το τελευταιο δεν νομιζω μιας και εχει και το δραματικο του κομματι οπως ειπες και θελω να δω μια καθαρη κομωδια.

Υπαρχει καποια αλλη να προτεινετε?

καλημερα

το intouchables ειναι υπεροχη ταινια. αξιζει

Δημοσ.

Ψαχνω να βρω μια καθαρη κομωδια χωρις δραματικο στοιχειο μεσα, να εχει πολυ γελιο, οπως πχ τα american pie ναι ηταν καθαρη κομωδια αλλα πιστευω ειναι και αλλες πολυ καλυτερες.

Το παρτυ ειπα σε προηγουμενο ποστ γιατι δεν το πλησιαζω B) :rolleyes:

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...