fuku Δημοσ. 3 Μαΐου 2012 Δημοσ. 3 Μαΐου 2012 Παιδια ψάχνω εδω κανα δυο μέρες τραγούδια για γιογκα..η αλήθεια είναι ότι δεν ξέρω πολλα πράγματα για αυτόν τον χώρο..μπορει να μου πει κάποιος/κάποια που εχει ασχολείθει με αυτου του είδους μουσικής καμια συλλογή η κανα τραγούδι για να αρχίσω και εγω κάπως να ψάχνω καλύτερα.. Ευχαριστω
Nihilist Δημοσ. 3 Μαΐου 2012 Δημοσ. 3 Μαΐου 2012 Παιδια ψάχνω εδω κανα δυο μέρες τραγούδια για γιογκα..η αλήθεια είναι ότι δεν ξέρω πολλα πράγματα για αυτόν τον χώρο..μπορει να μου πει κάποιος/κάποια που εχει ασχολείθει με αυτου του είδους μουσικής καμια συλλογή η κανα τραγούδι για να αρχίσω και εγω κάπως να ψάχνω καλύτερα.. Ευχαριστω Γιόγκα για ποιο λόγο κάνεις; Σαν γυμναστική και χαλάρωση ή για πνευματική αναζήτηση, ανύψωση και όλα τα αυτά τα βουδιστικά;
fuku Δημοσ. 3 Μαΐου 2012 Μέλος Δημοσ. 3 Μαΐου 2012 Γιόγκα για ποιο λόγο κάνεις; Σαν γυμναστική και χαλάρωση ή για πνευματική αναζήτηση, ανύψωση και όλα τα αυτά τα βουδιστικά; Για χαλαρωση φίλε μου Θενκς
Nihilist Δημοσ. 3 Μαΐου 2012 Δημοσ. 3 Μαΐου 2012 Εεε σου είχα να πούμε έτοιμη λίστα για την δεύτερη κατηγορία... Ήρεμο Με το δεύτερο θα νοιώσεις υπεράνθρωπος να πούμε (προσωπική εμπειρία)
fuku Δημοσ. 3 Μαΐου 2012 Μέλος Δημοσ. 3 Μαΐου 2012 Φίλε μου οκ και στην δεύτερη κατηγορία είμαι...δεν πιστεύω πως απέχει και πολυ.. Ευχαριστω πάντως.αν έχεις και άλλα ποσταρε, τίποτα δεν παει χαμένο
tsioudiver Δημοσ. 3 Μαΐου 2012 Δημοσ. 3 Μαΐου 2012 http://www.youtube.com/watch?v=eScwz8O2qBo Τα δυο παραπάνω έχω ξεχωρίσει απο μια συλλογή που έχω. Αν ταιριάζουν με αυτό που ψάχνεις να ποστάρουμε κι άλλα παρεμφερή.
Nihilist Δημοσ. 3 Μαΐου 2012 Δημοσ. 3 Μαΐου 2012 Δες το καμιά 10αριά φορές με φουλ ήχο, κλειστά φώτα, το μόνο φως που θα υπάρχει θα εκπέμπει από την οθόνη σου, αποτύπωσε το βίντεο στο μυαλό σου, νοιώσε το επικό συναίσθημα να διαρέει το σώμα σου και μετά αφού θα το έχεις αποτυπώσει καλά το βίντεο κάνε γιόγκα και θα 'σαι πολύ κομπλέ(Προϋπόθεση να έχεις δει το lord of the rings για να το νοιώσεις καλύτερα) Αρμονία με την φύση και με τους γύρω σου. Επίσης δες πάλι το βίντεο να θαυμάσεις στιγμές. Αυτά προς το παρών. Βασικά σε συνιστώ να βλέπεις τα βιντεάκια πριν αρχίσεις γιόγκα για να είσαι ήδη "ανεβασμένος" από πριν.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα