4saken Δημοσ. 3 Μαΐου 2012 Δημοσ. 3 Μαΐου 2012 Αν έχω ενεργοποιημένο το GPS χωρις να φορτωνω χαρτες απλα για να εντοπιζει την θεση μου, τι καταναλωση mb εχει πχ ανα ώρα?Το θελω για ενα app σχετικα με το τρεξιμο (καταγραφει μεση ταχυτητα αποσταση κτλ).
antonl Δημοσ. 3 Μαΐου 2012 Δημοσ. 3 Μαΐου 2012 Το GPS δεν καταναλώνει και δεν χρειάζεται απαραίτητα data connection. Δηλ. και να μην έχει internet το κινητό, μπορείς να το χρησιμοποιείς. Εκτός κι αν η εφαρμογή που θες, απαιτεί internet. *: Υπάρχει το A-GPS, που μπορείς να απενεργοποιήσεις, που τρώει μερικά kB μέχρι να κλειδώσει τους δορυφόρους αν δεν κάνω λάθος.
flik Δημοσ. 3 Μαΐου 2012 Δημοσ. 3 Μαΐου 2012 Σωστά. Το a-gps είναι για να κλειδώνει πιο γρήγορα, άρα εσύ πριν ξεκινήσεις, απλά θα περιμένεις λίγο περισσότερο μέχρι να κλειδώσει, και μετά συνεχίζεις κανονικά. Βέβαια και το a-gps δεν καταναλώνει παρά ελάχιστο όγκο δεδομένων, μερικά kb νομίζω, αλλά αν δεν έχεις αγορασμένο πακέτο, δεν συμφέρει φυσικά. Τώρα, η εφαρμογή αν συνδέεται, ή αν το κινητό κάνει backgound sync με διάφορες υπηρεσίες αλλο καπέλο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα