Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

μιας και γύρισα στο πατρικό μου,είπα να πάρω το λαπτοπ(lenovo y560) να αράξω λίγο..Έλα ντε που δεν θυμάμαι τον κωδικό για να μπω στον χρήστη μου..Έχω σπάσει το κεφάλι μου 2ώρες τώρα με κάθε πιθανό συνδυασμό,με το hint που είχα βάλει αλλά τίποτα..Πάνε 3μήνες από την τελευταία φορά που το ακούμπησα ..

http://pcsupport.about.com/od/toolsofthetrade/ss/ophcracksbs.htm

έβαλα αυτό εδώ...αλλά δεν μπόρεσε ούτε για αστείο να βρει τον κωδικό που έχω:fear:...Τί άλλο μπορώ να κάνω,εκτός από φορματ...

Το 2ο account πάνω είναι της μητέρας μου,αλλά το έχω κάνει χρήστη χωρίς δικαιώματα...

windows 7 sp1 home premium

Ευχαριστώ εκ των προτέρων

Δημοσ.

Δοκίμασε την παρακάτω μέθοδο που αναφέρει. Σε μένα τουλάχιστον δούλεψε...

Eν ολίγοις ξεκινάς με το CD/DVD των Windows 7, κάνεις repair, επιλέγεις το command line από εκεί ανοίγεις το registry και ουσιστικά φορτώνεις ένα command line να τρέξει πριν το login των Windows.Kατοπιν από εκεί κάνεις "reset" τον κωδικο σου

password reset

Δημοσ.

Δοκίμασε την παρακάτω μέθοδο που αναφέρει. Σε μένα τουλάχιστον δούλεψε...

Eν ολίγοις ξεκινάς με το CD/DVD των Windows 7, κάνεις repair, επιλέγεις το command line από εκεί ανοίγεις το registry και ουσιστικά φορτώνεις ένα command line να τρέξει πριν το login των Windows.Kατοπιν από εκεί κάνεις "reset" τον κωδικο σου

password reset

δεν έχω cd των windows..μόνο το recovery partition που δεν με πάει καθόλου με f11...και δεν ξέρω γιατί:shock::shock:

Δημοσ.

hoooah!!

και ναι σας γράφω ξανά από το laptop μου..χάρις αυτού http://pogostick.net/%7Epnh/ntpasswd/ .

Δεν μου έβγαλε κάποιο πρόβλημα με cryptoγραφημένα αρχεία,βασικά δεν έτρεξα κάποιο πρόγραμμα από τον άλλον χρήστη που δεν έχει δικαιώματα admin.

Ευχαριστώ για την βοήθεια σας!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...