dimi.d Δημοσ. 3 Μαΐου 2012 Share Δημοσ. 3 Μαΐου 2012 καλησπερα παιδια το kernel_task μου στο monitor - system memory πιανει 475.4 mb ειναι λογικο? mac os x 10.7.3 - 2.4 Ghz intel core 2 duo - memory 8gb Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators Gi0 Δημοσ. 3 Μαΐου 2012 Moderators Share Δημοσ. 3 Μαΐου 2012 668 MB σε μενα με τα ιδια ακριβως χαρακτηριστικα. Ενα αρθρο του CNET για το συγκεκριμενο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
atheatos Δημοσ. 3 Μαΐου 2012 Share Δημοσ. 3 Μαΐου 2012 Εγώ πάντως στον imac μου δεν βρίσκω το kernel_task στο activity monitor. μηπως μου διαφεύγει? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators Gi0 Δημοσ. 3 Μαΐου 2012 Moderators Share Δημοσ. 3 Μαΐου 2012 Το εχεις γυρισμενο στο All processes? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dimi.d Δημοσ. 3 Μαΐου 2012 Μέλος Share Δημοσ. 3 Μαΐου 2012 το εχω διαβασει φιλαρακι μου αυτο! μιλαμε για lion atheatos activity monitor / system memory Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
atheatos Δημοσ. 3 Μαΐου 2012 Share Δημοσ. 3 Μαΐου 2012 Το εχεις γυρισμενο στο All processes? που είναι αυτό ?Δεν το πείραξα οπως το ανοιξα έκανα screen shot edit το βρήκα είναι 669 ΜΒ σε μενα sorry Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators Gi0 Δημοσ. 3 Μαΐου 2012 Moderators Share Δημοσ. 3 Μαΐου 2012 που είναι αυτό ?Δεν το πείραξα οπως το ανοιξα έκανα screen shot Αρα λογικα εισαι στο "My Processes". Ειναι επανω δεξια, διπλα απο το filter. Το εχεις "κοψει" στo screenshot που εβαλες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dimi.d Δημοσ. 3 Μαΐου 2012 Μέλος Share Δημοσ. 3 Μαΐου 2012 κατι παιζει. ΚΑΙ ΤΟ safari τα ιδια... και λειτουργω firefox. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators Gi0 Δημοσ. 3 Μαΐου 2012 Moderators Share Δημοσ. 3 Μαΐου 2012 το εχω διαβασει φιλαρακι μου αυτο! Aρα καταλαβαινεις πως δεν μπορεις να κανεις και πολλα πραγματα για να μειωσεις το memory footprint του. Ισως να δοκιμασεις να κλεινεις προγραμματα που εχουν kernel extensions οπως λεει και το αρθρο, αλλα κατα τ αλλα δεν εχεις λογο να ανησυχεις. Οπως βλεπεις κιολας, εισαι αρκετα πιο κατω απο μενα και τον atheatos Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dimi.d Δημοσ. 3 Μαΐου 2012 Μέλος Share Δημοσ. 3 Μαΐου 2012 θα πηγαινα να παρω ενα καινουργιο αλλα μου ειπε ο φιλος μου που δουλευει σε ενα καταστημα να περιμενω 11 ιουνιου η apple θα ανακοινωση τα καινουργια μοντελα οποτε περιμενω! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators Gi0 Δημοσ. 3 Μαΐου 2012 Moderators Share Δημοσ. 3 Μαΐου 2012 κατι παιζει. ΚΑΙ ΤΟ safari τα ιδια... και λειτουργω firefox. Εαν το κλεισεις το safari-μια και δεν το χρησιμοποιεις-δεν σου "δινει πισω" την ram που χρησιμοποιουσε? θα πηγαινα να παρω ενα καινουργιο αλλα μου ειπε ο φιλος μου που δουλευει σε ενα καταστημα να περιμενω 11 ιουνιου η apple θα ανακοινωση τα καινουργια μοντελα οποτε περιμενω! Θελεις να παρεις καινουριο λογο του ολου θεματος? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dimi.d Δημοσ. 3 Μαΐου 2012 Μέλος Share Δημοσ. 3 Μαΐου 2012 ναι μου το δινει πισω γιαυτο και εχω το firefox τωρα... αλλα το safari μου αρεσει πολυ ! οχι οχι θα επερνα καινουργιο το εχω απο το 08 αυτο. οποτε περιμενουμε μηπως και στο update γινει κατι γιαυτο το θεμα. ευχαριστω παιδια Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators Gi0 Δημοσ. 3 Μαΐου 2012 Moderators Share Δημοσ. 3 Μαΐου 2012 Αποψη μου παντως, δεν εχεις καποιο προβλημα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dimi.d Δημοσ. 4 Μαΐου 2012 Μέλος Share Δημοσ. 4 Μαΐου 2012 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα