Προς το περιεχόμενο

kernel_task MEMORY

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλησπερα παιδια το kernel_task μου στο monitor - system memory πιανει 475.4 mb ειναι λογικο?

mac os x 10.7.3 - 2.4 Ghz intel core 2 duo - memory 8gb

Δημοσ.

Το εχεις γυρισμενο στο All processes?

που είναι αυτό ?Δεν το πείραξα οπως το ανοιξα έκανα screen shot :fear:

edit το βρήκα είναι 669 ΜΒ σε μενα sorry

• Moderators
Δημοσ.

που είναι αυτό ?Δεν το πείραξα οπως το ανοιξα έκανα screen shot :fear:

Αρα λογικα εισαι στο "My Processes".

Ειναι επανω δεξια, διπλα απο το filter. Το εχεις "κοψει" στo screenshot που εβαλες.

• Moderators
Δημοσ.

το εχω διαβασει φιλαρακι μου αυτο!

Aρα καταλαβαινεις πως δεν μπορεις να κανεις και πολλα πραγματα για να μειωσεις το memory footprint του.

Ισως να δοκιμασεις να κλεινεις προγραμματα που εχουν kernel extensions οπως λεει και το αρθρο, αλλα κατα τ αλλα δεν εχεις λογο να ανησυχεις.

Οπως βλεπεις κιολας, εισαι αρκετα πιο κατω απο μενα και τον atheatos

Δημοσ.

θα πηγαινα να παρω ενα καινουργιο αλλα μου ειπε ο φιλος μου που δουλευει σε ενα καταστημα να περιμενω 11 ιουνιου η apple θα ανακοινωση τα καινουργια μοντελα οποτε περιμενω!

• Moderators
Δημοσ.

κατι παιζει. ΚΑΙ ΤΟ safari τα ιδια... και λειτουργω firefox.

Εαν το κλεισεις το safari-μια και δεν το χρησιμοποιεις-δεν σου "δινει πισω" την ram που χρησιμοποιουσε?

θα πηγαινα να παρω ενα καινουργιο αλλα μου ειπε ο φιλος μου που δουλευει σε ενα καταστημα να περιμενω 11 ιουνιου η apple θα ανακοινωση τα καινουργια μοντελα οποτε περιμενω!

Θελεις να παρεις καινουριο λογο του ολου θεματος?

Δημοσ.

ναι μου το δινει πισω γιαυτο και εχω το firefox τωρα... αλλα το safari μου αρεσει πολυ !

οχι οχι θα επερνα καινουργιο το εχω απο το 08 αυτο. οποτε περιμενουμε μηπως και στο update γινει κατι γιαυτο το θεμα. ευχαριστω παιδια

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...