Προς το περιεχόμενο

Insomnia FIFA 12 PC May Tournament 1v1 Clubs

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Το θεμα ειναι να μη χρειαζεται να τελειωσει το ενα τουρνουα για να αρχιζεθ αλλο ωστε να μην περιμενουν μερες καποιοι παικτες που θελουν να παιζουν πιο συχνα.

Οσο για τις ομαδες ισως πρεπει να απαγορευτουν καποιοι παικτες. Ας πουμε εχει παραγινει το φαινομενο του να παιρνει καποιος εθνικη πορτογαλιας η ρεαλ και να παιζει μονος του ο ροναλντο. Αυτο θελει συζητηση βεβαια. Γενικα η καλυτερη επιλογη ειναι να παιρνει ο καθης οτι θελει .

Τα τρια ηδη τουρνουα που ανεφερα πιο πανω ελεγα να γινοντα την ιδια στιγμη οπως στην πραγματικοτητα για να υπαρχει και ποικιλια. Η ας πουμε το ενα να εξαρταται απο το αλλο (πχ να προκρινονται για κυπελλο και ευρωπη καποιοι κτλ)

Τελος υπαρχουν κι αλλα δυο ειδη τουρνουα που εχουν αποδειχτει πολυ δημοφιλη.

1) σαν τι σκακι. Δηλαηδη παιζει οποτε θελει, οποιος θελει, με οποιον θελει και οι βαθμοι που κερδιζει η χανει εχουν να κανουν με τη δυναμικοτητα του αντιπαλου (αν δεν ξερετε το συστημα πειτε να σας το εξηγησω)

2) το συστημα του average. Παλι παιζει οποιος θελει οσο θελει και βγαινει μεσος ορος (πχ επαιξα 6 παιχνιδια και μαζεψα 12 βαθμους). Οποτε εχω 2 βαθμους μεσο ορο/ παιχνιδι

Sent from my iPhone using Insomnia

• Απαντ. 160
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Αντε ρε Παντελη να παιξουμε....

όπως λέει ο stratigos,άντε να το παίξουμε.να πάμε για το άλλο :-D

subzr-doganos

padelis-stratigos

erunildo-patric

Περιμένουν τα παιδιά

πρέπει να παίξετε!!Άντε..

@ektelion thx m8,απλώς σκέφτηκα να μην τα επιβάλω όλα εγω.Ώστε στην πορεία να διορθώσουμε ότι μας χάλασε..Και ναι πρέπει να μπει διορία,για το πότε να παίξουν.

Γνώμη μου είναι,να τελειώσουμε πρώτα αυτό εδώ,και μετά να πάμε στο πρωτάθλημα,για να το λιώσουμε!Αλλιώς θα γίνει μπέρδεμα.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Παιδια σορρυ αλλα σημερα ειχα ολη μερα σχολη απο εδω και περα μεχρι βραδυ 11 με 12 εκει ειμαι ελευθερος αν μπει ο στρατηγος το παιζουμε.

Επεξ/σία από padelis71992
Δημοσ.

καλα, Pinned δεν ηταν αυτο? τελοσπαντων,

παιδες μπειτε και στο αλλο, ειμαστε ηδη 5-6! να μαζευομαστε να το στησουμε σωστα

Δημοσ.

Εχουμε ενα θεμα συγχρονισμου με τον patric, ο ενας βρισκει τον αλλον με μερικες ωρες διαφορα:Ρ Θα γινει το ματς ομως αυριο ελπιζω..

Δημοσ.

Αν και το έχω ήδη πει στον xtrmsnpr, ενημερώνω και τους υπόλοιπους πως όλη την εβδομάδα έιμαι αρκετές ώρες online μεσημέρια, απογεύματα ή βράδια και ο subzRR είναι συνεχώς offline. Ελπίζω τώρα το Σαββατοκύριακο να καταφέρουμε να έρθουμε σε επαφή για να παίξουμε το παιχνίδι μας.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...