explorer21 Δημοσ. 15 Μαΐου 2012 Δημοσ. 15 Μαΐου 2012 Λοιπόν εγώ μόλις μίλησα με τον samiamidi και μου είπε οτι δεν θα παίξει και με τον minotavro δεν μπορώ να συνδεθώ ως γνωστόν οπότε παίρνω και τους 2 αγώνες(παλικαρίσια ) και περιμένω έναν απ'τους erunildo,patric και xtrmsnpr
xtrmsnpr Δημοσ. 15 Μαΐου 2012 Μέλος Δημοσ. 15 Μαΐου 2012 Λοιπόν εγώ μόλις μίλησα με τον samiamidi και μου είπε οτι δεν θα παίξει και με τον minotavro δεν μπορώ να συνδεθώ ως γνωστόν οπότε παίρνω και τους 2 αγώνες(παλικαρίσια ) και περιμένω έναν απ'τους erunildo,patric και xtrmsnpr με τον minotavro γιατί δεν μπορείς;Ας πει και ο minotavros και το προχωράμε..
stratigos24 Δημοσ. 15 Μαΐου 2012 Δημοσ. 15 Μαΐου 2012 Μολις επαιξα με τον φιλο Tριχα και κερδισα. Παιξαμε με online friendlies και επελεξα online και τωρα ηταν μια χαρα και οι παιχτες. Αντε να τελειωνει το πρωταθλημα να κανουμε και αλλο. Αντε Παντελη....που εισαι??
BLuE_PaNtHeR Δημοσ. 16 Μαΐου 2012 Δημοσ. 16 Μαΐου 2012 Λοιπον επειδή φέυγω σε λίγο για το αεροδρόμιο ,αποχωρώ απο το τουρνουα ,οι αντιπαλοι μου μπορουν να πάρουν τις νίκες.
xtrmsnpr Δημοσ. 16 Μαΐου 2012 Μέλος Δημοσ. 16 Μαΐου 2012 Λοιπον επειδή φέυγω σε λίγο για το αεροδρόμιο ,αποχωρώ απο το τουρνουα ,οι αντιπαλοι μου μπορουν να πάρουν τις νίκες. man!!! ζητάω συγνώμη. Θα μπορούσε να είχε παίξει το ζευγάρι σου..Καλό σου ταξίδι,σε περιμένουμε Πότε θα είσαι πάλι πίσω; Ελπίζω να είναι όλα καλά,και να μην είναι τίποτα το ανησυχητικό .
explorer21 Δημοσ. 16 Μαΐου 2012 Δημοσ. 16 Μαΐου 2012 Όπως έγραψα και πιο πριν o samiamidi μου είπε στο origin οτι δεν θα παίξει(ούτε στον πρώτο του αγώνα είχε παίξει) οπότε ας ενημερωθεί ο πίνακας για να προχωράει το τουρνουά...
Bourdoulas Δημοσ. 16 Μαΐου 2012 Δημοσ. 16 Μαΐου 2012 Το επόμενο θα μπορούσαμε να το κάνουμε με βαθμούς, μίνι πρωτάθλημα.
Doug21 Δημοσ. 16 Μαΐου 2012 Δημοσ. 16 Μαΐου 2012 παιδια θα μπορουσε καποιος απο το insomnia να μου στειλει ενα πμ? Α , και αν ενδιαφερεται κανεις να διοργανωσουμε αλλο ενα τουρνουα μιας κι εχω διοργανωσει αρκετα (κι αν δεν εχουν προβλημα τα κεφαλια του insomnia) πειτε μου να αρχισουμε κατι
xtrmsnpr Δημοσ. 17 Μαΐου 2012 Μέλος Δημοσ. 17 Μαΐου 2012 Όπως έγραψα και πιο πριν o samiamidi μου είπε στο origin οτι δεν θα παίξει(ούτε στον πρώτο του αγώνα είχε παίξει) οπότε ας ενημερωθεί ο πίνακας για να προχωράει το τουρνουά... Γενικότερα άντε να παιχτούν οι αγώνες..έχουν περάσει πολύ οι μέρες!
newlynx Δημοσ. 17 Μαΐου 2012 Δημοσ. 17 Μαΐου 2012 O λόγος που δεν κατέβηκα στο τουρνουά ήταν ότι λόγω περιορισμένου χρόνου δεν θα προλάβαινα το προηγούμενο ΣΚ αλλά βλέπω πως ακόμα δεν τελειώσατε. Οπότε καλύτερα είναι να οργανώνονται για μια εβδομάδα περίπου ώστε να είναι καλύτερα για όλους.
ektelion Δημοσ. 17 Μαΐου 2012 Δημοσ. 17 Μαΐου 2012 Ως πρώτο τουρνουά ήταν λογικό κι αναμενόμενο να έχει πολλά σκαμπανεβάσματα. Αυτό δεν ακυρώνει επουδενί λόγω την εξαιρετική πρωτοβουλία/προσπάθεια του xtrmsnpr, ούτε φυσικά φταίνε οι φίλοι συμμετέχοντες για τα όποια scheduling conflicts προέκυψαν. Ίσως, όμως, θα πρέπει να μπει κάποια προθεσμία ανά γύρο ώστε και οι συμμετέχοντες να είναι προετοιμασμένοι, και να προχωράει το πράγμα. Αυτό είναι το σημαντικότερο νομίζω. Από εκεί και πέρα μπορούμε να συζητήσουμε τα παραλειπόμενα, όπως δυναμικότητες ομάδων, κατά πόσο θα δικαιούμαστε να αλλάξουμε ομάδα κατά τη διάρκεια του τουρνουά, online ή custom squads, εθνικές vs clubs κλπ κλπ.
Doug21 Δημοσ. 17 Μαΐου 2012 Δημοσ. 17 Μαΐου 2012 Κανεις δεν ειπε οτι ηταν κακη η προσπαθεια. Αντιθετως νομιζω οτι πολλοι απο εμας θελουν τετοια πραγματα! Λοιπον προτεινω, να οργανωσω η συνδιοργανωσω (μιας κι εχω χρονο και θεληση και καποια εμπειρια πανω σε αυτο) επομενα τουρνουα. Βασικα δε με ενδιαφερει να ειμαι ο διοργανωτης, απλα να βοηθησω οσο μπορω να γινει καλο. Η προταση μου ειναι 3 διαφορετικα τουρνουα που θα τρεχουν παραλληλα και θα ειναι εβδομαδιαια. το πρωτο --> Champions League (4 ομιλοι με 4 ατομα ο καθενας), μεσα εξω αγωνες και final four οι 4 νικητες ομιλων με διπλους αγωνες εκτος του τελικου το δευτερο --> Κυπελλο (16 ατομα σε ζευγαρια, διπλους αγωνες εκτος του τελικου) το τριτο --> πρωταθλημα με 8 (η 16 αν υπαρξουν) ατομα, μονοι (η διπλοι αγωνες αναλογα την ζητηση) και πρωταθλητης ο πρωτος. τι λετε? Θλετε να τα βαλουμε μπροστα? ΥΓ προς τους ανθρωπους του ινσομνια και ηενικα ολους. Σε καμια περιπτωση δεν προσπαθω να υπονομευσω την προσπαθεια που εκανε σε αυτο το τουρνουα ο φιλος. ειναι πολυ καλο. Απλα για να υπαρχει ψωμι και για αυτους που παιζουν πιο συχνα η δε θελουν να περιμενουν.
g6519 Δημοσ. 17 Μαΐου 2012 Δημοσ. 17 Μαΐου 2012 καλημερα συμφωνω με τον doug21 βεβαια πρεπει να τελειωσει ομως το τρεχον τουρνουα θεωρω παντως καλυτερα την λυση του κυπελλου (2η οψιον) γιατι σε πρωταθλημα η τσουλου με αρκετους αγωνες θα δουμε το φαινομενo να υπαρχει καθυστερηση στο να τελειωσει αν κρινουμε οτι θα υπαρξει προβλημα στο να συχρονιστουν οι παικτες μεταξυ τους ωστε να παιχτουν τα ματς το μεγαλυτερο θεμα για μενα ειναι η επιλογη των ομαδων και για αυτο προτεινω να καθοριστουν απο πριν ποια ομαδα θα παρει καθε παικτης (ας ειναι και ιδιες). Οσο για δυναμικοτητα ομαδων θα προτιμουσα ιδιων αστεριων αλλα αν δεν γινεται κανενα προβλημα. πχ Σε προηγουμενο τουρνουα δεν μου αρεσε που ειχα εγω μαντσεστερ και ο αλλος ειχε παοκ η θρυλο (βεβαια με τον παοκ εφερα χ και με τον οσφπ εχασα οποτε οι καλοι παικτες παντα φαινονται αλλα...) αυτα απο εμενα patric24 ]
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα