explorer21 Δημοσ. 12 Μαΐου 2012 Δημοσ. 12 Μαΐου 2012 το δικο μου παιχνιδι με τον ecthelion, δινεται στα χαρτια λογο (δε ξερω και γω τι με το fifa μου )στον εκτελιον. στο επομενο μου παιχνιδι θα δω αν συνδεεται με τον επομενο αντιπαλο αλλιως το αφηνω. Μαζί παίζουμε τώρα εφόσον έχασες το πρώτο,σε κάνω add στο origin.Απλά να ενημερωθεί και ο xtrmsnpr για να ενημερώσει τον πίνακα... Εκει μπηκαμε, πατησα πανω στον erunildo και του εκανα invite και εφτιαξα ματς. Και εκει γινεται? Ναί,έχει επιλογή για το squad type και από default είναι στο custom,οπότε προσοχή σε όσους στέλνουν invite να το βάζουν στο online...
stratigos24 Δημοσ. 12 Μαΐου 2012 Δημοσ. 12 Μαΐου 2012 Α οκ. Οποτε ολα καλα. Θα το φτιαχνουμε απο δω και περα. Καλα με το online friendlies ποσες φορες μπαινω μεσα και δεν βρισκω κανεναν ενω ειναι 4-5 φιλοι στο origin και παιζουν κανονικα..
explorer21 Δημοσ. 12 Μαΐου 2012 Δημοσ. 12 Μαΐου 2012 Ούτε εγώ μπορώ να συνδεθώ με τον jeep13 οπότε θα περιμένουμε μέχρι να βγει ο επόμενος αντίπαλος για να ξαναδοκιμάσουμε μπας και...
jeep13 Δημοσ. 12 Μαΐου 2012 Δημοσ. 12 Μαΐου 2012 Ούτε εγώ μπορώ να συνδεθώ με τον jeep13 οπότε θα περιμένουμε μέχρι να βγει ο επόμενος αντίπαλος για να ξαναδοκιμάσουμε μπας και... Επειδη φευγω και θα επιστρεψω μετα τις 7, οταν βγει το επομενο ζευγαρι, να το χασω και αυτο στα χαρτια και ετσι να αποχαιρετησω με σκυμενο το κεφαλι venceremos
ektelion Δημοσ. 12 Μαΐου 2012 Δημοσ. 12 Μαΐου 2012 Ναί,έχει επιλογή για το squad type και από default είναι στο custom,οπότε προσοχή σε όσους στέλνουν invite να το βάζουν στο online... Πού ακριβώς βρίσκεται ρε παιδιά αυτό στα lobbies; Γιατί εγώ δεν το βρίσκω.
explorer21 Δημοσ. 12 Μαΐου 2012 Δημοσ. 12 Μαΐου 2012 Πού ακριβώς βρίσκεται ρε παιδιά αυτό στα lobbies; Γιατί εγώ δεν το βρίσκω. Δεν λέμε στα lobbies αλλά στα online friendlies...
ektelion Δημοσ. 12 Μαΐου 2012 Δημοσ. 12 Μαΐου 2012 Παιξαμε στο custom games/mats lobbies/game modes/head to head #1. Εκει μπηκαμε' date=' πατησα πανω στον erunildo και του εκανα invite και εφτιαξα ματς. Και εκει γινεται?[/quote'] Ναί' date='έχει επιλογή για το squad type και από default είναι στο custom,οπότε προσοχή σε όσους στέλνουν invite να το βάζουν στο online... [/quote'] Για τα lobbies ρώτησε ο stratigos24. Για το online friendlies όντως υπάρχει η επιλογή. Για τα Lobbies δεν ξέρω.
stratigos24 Δημοσ. 12 Μαΐου 2012 Δημοσ. 12 Μαΐου 2012 Δεν ειμαι και εγω σπιτι να το δω. Μηπως τελικα γινεται μονο απο online friendlies?
xtrmsnpr Δημοσ. 12 Μαΐου 2012 Μέλος Δημοσ. 12 Μαΐου 2012 Δυστυχώς, όπως είπε ο jeep13, δεν καταφέραμε να παίξουμε. Δοκιμάσαμε τα πάντα. Συνεπώς, xtrmsnpr όποτε μπορείς σημειώνεις το αποτέλεσμα κι εγώ κάνω αίτηση φιλίας στον subzRR. ok!Το περνάω..Αν όμως έχει και με τον επόμενο αντίπαλο,τότε,από εκείνον θα είναι το πρόβλημα.. Ωραιός ο παντελος,αλλα πολύ lag από το 50'..από κει και μετά δεν το ευχαριστήθηκα καθόλου,συν ότι είχαμε τον φόβο μην μας πετάξει,ίδρωσαν τα χέρια μου .. Λίγοι μου έχετε δώσει screenshot,αλλά εντάξει live scores
tonis100 Δημοσ. 12 Μαΐου 2012 Δημοσ. 12 Μαΐου 2012 γεια σας και απο εμενα.. εδω subzRR.. δοκιμασαμε με τον φιλο ecthelion79 να παιξουμε το ματσακι και δυστυχως δεν μπορεσαμε...αρχικα οταν εφτιαχνε εκεινος ολα ηταν κομπλε και καπου στο 10-15ο λεπτο μας πεταγε με ενα error: an error has occured and you're no longer in sync.. κατι τετοιο βασικα... μετα οταν πηγα να κανω εγω δεν μπορουσε να μπει.. ειναι λιγο περιεργο γιατι και ο αλλος ο jeep13 δεν μπορεσε να παιξει με τον ecthelion...εγω δεν εχω κανα problem οσον αφορα net και nat...ισως προβλημα του ecthelion...γραψτε και εσεις την γνωμη σας για να δουμε τι θα γινει... Φιλικα, subzRR
ektelion Δημοσ. 12 Μαΐου 2012 Δημοσ. 12 Μαΐου 2012 Τελικά παίξαμε κανονικά. Κι έχασα 2-1. Οπότε περιμένω το ζευγάρι Loser of F - Bourdoulas.
Doug21 Δημοσ. 12 Μαΐου 2012 Δημοσ. 12 Μαΐου 2012 γεια σας! απο οτι καταλαβα εχετε ηδη αρχισει ε? θα γινει κι αλλο αργοτερα?
xtrmsnpr Δημοσ. 12 Μαΐου 2012 Μέλος Δημοσ. 12 Μαΐου 2012 γεια σας! απο οτι καταλαβα εχετε ηδη αρχισει ε? θα γινει κι αλλο αργοτερα? αν αυτό μας πάει καλά,γιατί όχι! και θέλουν οι παίδες.
nikolaos91 Δημοσ. 12 Μαΐου 2012 Δημοσ. 12 Μαΐου 2012 γεια σε ολους επεξα σημερα και καπου στο 75 εχανα 2 0 και ολο εβγαζε ενα σφαλμα δοκιμασαμε 3 με 4 φορες και εβγαζε παλι το ιδιο error και για αυτο συμφωνισαμε να δωσουμε το πρωτο σκορ εμενα μην με υπολογιζετε για την συνεχεια συγνωμη αν θα προκαλεσω καποιο προβλημα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα