Προς το περιεχόμενο

Insomnia FIFA 12 PC May Tournament 1v1 Clubs

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Πρόβλημα. Προσπαθήσαμε να παίξουμε με τον jeep13, αλλά εις μάτην. Το ΝΑΤ μου είναι πράσινο (όπως φαίνεται στο screenshot) και του jeep13 πορτοκαλί.

post-230216-0-73574100-1336815218_thumb.jpg

Δοκιμάσαμε τα πάντα, online friendlies, lobbies, team play. Με το που αποδεχόταν ο ένας το invite του άλλου, μας πέταγε This games session is no longer available. Καμια ιδέα;

• Απαντ. 160
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Ίσως αν μπει και αυτός σε DMZ. Ή να βγεις εσύ από DMZ (ναι είναι κουλό αυτό, αλλά γενικότερα το FIFA είναι κουλό. Ποτέ δεν ξέρεις).

Πάντως ο δικός μου αντίπαλος ούτε φωνή ούτε ακρόαση. Τι PM, τι friend request δεν τον έχω δει ακόμα.

Δημοσ.

Και κατι ακομα. Στον αγωνα που επαιξα, εχασα. Κανονικα εχω τελειωσει εγω απο το τουρνουα αφου ειναι 1 αγωνας αναμεσα σε 2 αντιπαλους. Διαβασα ομως πως υπαρχει και 1 ευκαιρια. Ισχυει? Τι γινεται? Παιζω και κανεναν αλλο αγωνα?

εννοείτε!

http://challonge.com...mayfifatour2k12

δες,έχεις πάει στο loosers bracket,όπως και ο patric.Τώρα αν δεν χάσετε συνεχίζετε,αν χάσετε όμως είστε εκτός.

Πρόβλημα. Προσπαθήσαμε να παίξουμε με τον jeep13, αλλά εις μάτην. Το ΝΑΤ μου είναι πράσινο (όπως φαίνεται στο screenshot) και του jeep13 πορτοκαλί.

post-230216-0-73574100-1336815218_thumb.jpg

Δοκιμάσαμε τα πάντα, online friendlies, lobbies, team play. Με το που αποδεχόταν ο ένας το invite του άλλου, μας πέταγε This games session is no longer available. Καμια ιδέα;

πράσινο firewall;ΠΩΣ;Εμένα είναι στο moderate ότι και αν έκανα!

Δημοσ.

Λοιπον μαλλον ειμαι γκαντεμης , γιατι και στο προηγουμενο τουρνουα εκανα φορμτ και το εχασα. :cry:

Οποτε η νικη για να μην καθυστερειτε παει στον ektelion και στον επομενο αγωνα βλεπουμε.

Και απεγκατασταση του εκανα αλλα τιποτας

Δημοσ.

Λοιπον μαλλον ειμαι γκαντεμης , γιατι και στο προηγουμενο τουρνουα εκανα φορμτ και το εχασα. :cry:

Οποτε η νικη για να μην καθυστερειτε παει στον ektelion και στον επομενο αγωνα βλεπουμε.

Και απεγκατασταση του εκανα αλλα τιποτας

Κάποιο firewall;

Δημοσ.

οχι.ειχα να παιξω ονλινε δυο μηνες.ειχα και το πατς αλλα οποτε αλλαζα τον φακελο game επαιζα κανονικα.

σημερα τα εσβησα ολα και το ξανακανα εγκατασταση, εσβησα τα profiles squads.αποτελεσμα 0

H2H επαιξα κανονικα

Δημοσ.
πράσινο firewall;ΠΩΣ;Εμένα είναι στο moderate ότι και αν έκανα!

Μόνο με DMZ. Πίστεψέ με, το έψαξα μέχρι αηδίας πριν καταλήξω σε αυτή τη λύση. Άνοιξα ό,τι πόρτα βρήκα στο router και παρέμενε στο κόκκινο.

Όσον αφορά στο παιχνίδι μας με τον jeep13, δεν ξέρω, μήπως να περιμένουμε να παίξει και το ζευγάρι Β; Και αν δεν έχει βρεθεί λύση μέχρι τότε αποφασίζουμε.

Δημοσ.

Μόνο με DMZ. Πίστεψέ με, το έψαξα μέχρι αηδίας πριν καταλήξω σε αυτή τη λύση. Άνοιξα ό,τι πόρτα βρήκα στο router και παρέμενε στο κόκκινο.

Όσον αφορά στο παιχνίδι μας με τον jeep13, δεν ξέρω, μήπως να περιμένουμε να παίξει και το ζευγάρι Β; Και αν δεν έχει βρεθεί λύση μέχρι τότε αποφασίζουμε.

Το έχω σε dmz, ας ολγουειζ:D..Τί να πω..Με την ευκαιρία,κάτσε να πάρω την wind να με πάει σε fast path..

Δημοσ.

Στο δικό μου router τουλάχιστον, πρέπει να κάνω και ipconfig /release και ipconfig /renew για να το καταλάβει. Δεν ξέρω αν σου λένε τίποτα αυτά, εγώ απλά κάπου τα διάβασα και τα κάνω.

Δημοσ.

το δικο μου παιχνιδι με τον ecthelion, δινεται στα χαρτια λογο (δε ξερω και γω τι με το fifa μου )στον εκτελιον.

στο επομενο μου παιχνιδι θα δω αν συνδεεται με τον επομενο αντιπαλο αλλιως το αφηνω.

Δημοσ.

Αν παίξατε "Online Friendly", θα έπρεπε αυτός που έκανε το invite να έχει ενεργοποιήσει την επιλογή Online

Παιξαμε στο custom games/mats lobbies/game modes/head to head #1.

Εκει μπηκαμε, πατησα πανω στον erunildo και του εκανα invite και εφτιαξα ματς. Και εκει γινεται?

Δημοσ.

Είναι καλύτερα να κάνετε online friendlies ενω έχεται στο origin τον αντιπαλό σας φίλο. Γιατί εκεί είσαστε σίγουροι για το online squads.

Δημοσ.

Δυστυχώς, όπως είπε ο jeep13, δεν καταφέραμε να παίξουμε. Δοκιμάσαμε τα πάντα. Συνεπώς, xtrmsnpr όποτε μπορείς σημειώνεις το αποτέλεσμα κι εγώ κάνω αίτηση φιλίας στον subzRR.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...