ektelion Δημοσ. 12 Μαΐου 2012 Δημοσ. 12 Μαΐου 2012 Πρόβλημα. Προσπαθήσαμε να παίξουμε με τον jeep13, αλλά εις μάτην. Το ΝΑΤ μου είναι πράσινο (όπως φαίνεται στο screenshot) και του jeep13 πορτοκαλί. Δοκιμάσαμε τα πάντα, online friendlies, lobbies, team play. Με το που αποδεχόταν ο ένας το invite του άλλου, μας πέταγε This games session is no longer available. Καμια ιδέα;
Bourdoulas Δημοσ. 12 Μαΐου 2012 Δημοσ. 12 Μαΐου 2012 Ίσως αν μπει και αυτός σε DMZ. Ή να βγεις εσύ από DMZ (ναι είναι κουλό αυτό, αλλά γενικότερα το FIFA είναι κουλό. Ποτέ δεν ξέρεις). Πάντως ο δικός μου αντίπαλος ούτε φωνή ούτε ακρόαση. Τι PM, τι friend request δεν τον έχω δει ακόμα.
xtrmsnpr Δημοσ. 12 Μαΐου 2012 Μέλος Δημοσ. 12 Μαΐου 2012 Και κατι ακομα. Στον αγωνα που επαιξα, εχασα. Κανονικα εχω τελειωσει εγω απο το τουρνουα αφου ειναι 1 αγωνας αναμεσα σε 2 αντιπαλους. Διαβασα ομως πως υπαρχει και 1 ευκαιρια. Ισχυει? Τι γινεται? Παιζω και κανεναν αλλο αγωνα? εννοείτε! http://challonge.com...mayfifatour2k12 δες,έχεις πάει στο loosers bracket,όπως και ο patric.Τώρα αν δεν χάσετε συνεχίζετε,αν χάσετε όμως είστε εκτός. Πρόβλημα. Προσπαθήσαμε να παίξουμε με τον jeep13, αλλά εις μάτην. Το ΝΑΤ μου είναι πράσινο (όπως φαίνεται στο screenshot) και του jeep13 πορτοκαλί. Δοκιμάσαμε τα πάντα, online friendlies, lobbies, team play. Με το που αποδεχόταν ο ένας το invite του άλλου, μας πέταγε This games session is no longer available. Καμια ιδέα; πράσινο firewall;ΠΩΣ;Εμένα είναι στο moderate ότι και αν έκανα!
jeep13 Δημοσ. 12 Μαΐου 2012 Δημοσ. 12 Μαΐου 2012 Λοιπον μαλλον ειμαι γκαντεμης , γιατι και στο προηγουμενο τουρνουα εκανα φορμτ και το εχασα. Οποτε η νικη για να μην καθυστερειτε παει στον ektelion και στον επομενο αγωνα βλεπουμε. Και απεγκατασταση του εκανα αλλα τιποτας
xtrmsnpr Δημοσ. 12 Μαΐου 2012 Μέλος Δημοσ. 12 Μαΐου 2012 Λοιπον μαλλον ειμαι γκαντεμης , γιατι και στο προηγουμενο τουρνουα εκανα φορμτ και το εχασα. Οποτε η νικη για να μην καθυστερειτε παει στον ektelion και στον επομενο αγωνα βλεπουμε. Και απεγκατασταση του εκανα αλλα τιποτας Κάποιο firewall;
jeep13 Δημοσ. 12 Μαΐου 2012 Δημοσ. 12 Μαΐου 2012 οχι.ειχα να παιξω ονλινε δυο μηνες.ειχα και το πατς αλλα οποτε αλλαζα τον φακελο game επαιζα κανονικα. σημερα τα εσβησα ολα και το ξανακανα εγκατασταση, εσβησα τα profiles squads.αποτελεσμα 0 H2H επαιξα κανονικα
ektelion Δημοσ. 12 Μαΐου 2012 Δημοσ. 12 Μαΐου 2012 πράσινο firewall;ΠΩΣ;Εμένα είναι στο moderate ότι και αν έκανα! Μόνο με DMZ. Πίστεψέ με, το έψαξα μέχρι αηδίας πριν καταλήξω σε αυτή τη λύση. Άνοιξα ό,τι πόρτα βρήκα στο router και παρέμενε στο κόκκινο. Όσον αφορά στο παιχνίδι μας με τον jeep13, δεν ξέρω, μήπως να περιμένουμε να παίξει και το ζευγάρι Β; Και αν δεν έχει βρεθεί λύση μέχρι τότε αποφασίζουμε.
xtrmsnpr Δημοσ. 12 Μαΐου 2012 Μέλος Δημοσ. 12 Μαΐου 2012 Μόνο με DMZ. Πίστεψέ με, το έψαξα μέχρι αηδίας πριν καταλήξω σε αυτή τη λύση. Άνοιξα ό,τι πόρτα βρήκα στο router και παρέμενε στο κόκκινο. Όσον αφορά στο παιχνίδι μας με τον jeep13, δεν ξέρω, μήπως να περιμένουμε να παίξει και το ζευγάρι Β; Και αν δεν έχει βρεθεί λύση μέχρι τότε αποφασίζουμε. Το έχω σε dmz, ας ολγουειζ..Τί να πω..Με την ευκαιρία,κάτσε να πάρω την wind να με πάει σε fast path..
ektelion Δημοσ. 12 Μαΐου 2012 Δημοσ. 12 Μαΐου 2012 Στο δικό μου router τουλάχιστον, πρέπει να κάνω και ipconfig /release και ipconfig /renew για να το καταλάβει. Δεν ξέρω αν σου λένε τίποτα αυτά, εγώ απλά κάπου τα διάβασα και τα κάνω.
explorer21 Δημοσ. 12 Μαΐου 2012 Δημοσ. 12 Μαΐου 2012 Φοβερό ματς με τον subzRR έχασα 4-3.Τελικά με το παιχνίδι Α τι θα γίνει;
jeep13 Δημοσ. 12 Μαΐου 2012 Δημοσ. 12 Μαΐου 2012 το δικο μου παιχνιδι με τον ecthelion, δινεται στα χαρτια λογο (δε ξερω και γω τι με το fifa μου )στον εκτελιον. στο επομενο μου παιχνιδι θα δω αν συνδεεται με τον επομενο αντιπαλο αλλιως το αφηνω.
stratigos24 Δημοσ. 12 Μαΐου 2012 Δημοσ. 12 Μαΐου 2012 Αν παίξατε "Online Friendly", θα έπρεπε αυτός που έκανε το invite να έχει ενεργοποιήσει την επιλογή Online Παιξαμε στο custom games/mats lobbies/game modes/head to head #1. Εκει μπηκαμε, πατησα πανω στον erunildo και του εκανα invite και εφτιαξα ματς. Και εκει γινεται?
padelis71992 Δημοσ. 12 Μαΐου 2012 Δημοσ. 12 Μαΐου 2012 Είναι καλύτερα να κάνετε online friendlies ενω έχεται στο origin τον αντιπαλό σας φίλο. Γιατί εκεί είσαστε σίγουροι για το online squads.
ektelion Δημοσ. 12 Μαΐου 2012 Δημοσ. 12 Μαΐου 2012 Δυστυχώς, όπως είπε ο jeep13, δεν καταφέραμε να παίξουμε. Δοκιμάσαμε τα πάντα. Συνεπώς, xtrmsnpr όποτε μπορείς σημειώνεις το αποτέλεσμα κι εγώ κάνω αίτηση φιλίας στον subzRR.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα