Προς το περιεχόμενο

Insomnia FIFA 12 PC May Tournament 1v1 Clubs

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εγώ προτείνω ότι θέλει ο καθένας. Αρκεί να είναι μόνο club.

Το λέω αυτό γιατί όλοι έχουν κατασταλάξει σε μια ομάδα (πχ εγώ με την City).

• Απαντ. 160
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Να σημειώσω ότι τουλάχιστον σε εμένα με print screen δεν γίνεται δουλειά. Θέλει Fraps. Όσοι δεν το έχουν τι κάνουν; Εντάξει, θεωρώ χλωμό να έχουμε τέτοιου είδους "διενέξεις", αλλά για το τυπικό του πράγματος ρωτάω.

Δημοσ.

Και εγώ θα έλεγα οτι ομάδα θέλει ο καθένας άλλωστε όσοι ξέρουν καλά τις πιο "μικρές" ομάδες μπορούν να κερδίσουν μια πιο μεγάλη.Επίσης μπράβο στον xtrmsnpr για όλη τη δουλειά που έχει κάνει.

Δημοσ.

http://www.fraps.com/download.php

όσοι δεν το έχετε,μικρό είναι 2mb

από εδώ το ρυθμίζετε για να βγάλει.Δεν είναι δύσκολο στην χρήση. και έτοιμο το screenshot .

fpsjc.jpg

για τις ομάδες τώρα,είπα πως το σκεφτόμουν,αλλά αποφασίστε παίδες :) (το επόμενο τουρνουά το κάνουμε πιο σκληρό αν είναι :-D )

για το challonge μην ανησυχείτε δεν θέλει καμία εγγραφή να κάνετε,απλώς εκεί θα προσομοιώνουμε το τουρνουά.

Εαν κάνει αποσυγχρονισμό,μόνο με απόδειξη printscreen παρακαλώ.Αν κάποιος χάνει 5-0 στο 20 πχ και φύγει,τότε είναι ήττα για αυτόν 3-0,χωρίς rematch.

( http://www.youtube.com/watch?v=mlnd2mZhC2E )

Δημοσ.

Παιδια μολις επαιξα στο ματς μου με τον φιλο Εrunildo και εχασα 4-2.

Το μονο κακο ειναι οτι παιρνω Qpr και τωρα παλι Qpr πηρα, αλλα ουτε cisse μεσα, ουτε zamora,(oυτε καν στους αναπληρωματικους) αλλο συστημα, 2-3 ακιροι παιχτες, ενας ακιρος αμυντικος κλπ. Γιατι ολα αυτα?

Παιξαμε στο custom games/mats lobbies/game modes/head to head #1.

Δημοσ.

Ε ναι. Online squads μόνο εννοείται, εγώ π.χ. στον ΠΑΟ έχω και τον custom παίχτη που έχω φτιάξει. Online για να υπάρχει σταθερό σημείο αναφοράς. Βέβαια κατόπιν απομακρύνσεως εκ του ταμείου, ουδέν λάθος αναγνωρίζεται, για αυτό τα ξεκαθαρίζουμε αυτά.

Δημοσ.

Παιδια, δεν ξερω τι ητανε. Απλα μπηκαμε εκει και παιξαμε. Ανοιξα ματς και μπηκε ο φιλος erunildo. Φυσικα και δεν ζηταω καμια επαναληψη του αγωνα ή κατι τετοιο (αυτο οσον αφορα αυτο που γραφει ο ektelion περι ''απομακρυνσης του ταμειου'' που δεν μου αρεσε), ουτε κλαψουριζω απλα θα ηθελα να παιξω ετσι οπως την ξερω την ομαδα και λεω τι μου συνεβει για να μην συμβει και σε αλλους και να το προσεξουν.

Αυτο με το online squad επιλογη που το κανουμε για να ξερω γενικα..

Mας το εκανε και τοτε που επαιζα με φιλο μου φιλικα παιχνιδια αλλα δεν το ειχαμε ψαξει. Εχω ακουσει παντως πολλες φορες για το online squad που λετε. Ειναι και αυτο που φορτωνει πριν σε βαλει στο h2h season σωστα?

Δημοσ.

Πολυ καλη δουλειά xtrmnspr απλα διαφωνώ στο θέμα μέχρι τη κυριακή να έχει τελειώσει μερικοί μπορεί να μη προλαβαίνουν :unsure: . Πότε θες εσύ να παίξουμε το παιχνίδι μας;

Δημοσ.
Φυσικα και δεν ζηταω καμια επαναληψη του αγωνα ή κατι τετοιο (αυτο οσον αφορα αυτο που γραφει ο ektelion περι ''απομακρυνσης του ταμειου'' που δεν μου αρεσε), ουτε κλαψουριζω απλα θα ηθελα να παιξω ετσι οπως την ξερω την ομαδα και λεω τι μου συνεβει για να μην συμβει και σε αλλους και να το προσεξουν.

Να διευκρινήσω ότι η παρατήρησή μου αυτή ήταν γενική και δεν απευθυνόταν προς το πρόσωπό σου. Άλλωστε με το post σου δεν έδωσες να εννοηθεί ότι ζητούσες επανάληψη του αγώνα. Ζητώ συγγνώμη αν σε προσέβαλα άθελά μου.

Δημοσ.

πότε παίζω εγώ?

με τον αντίπαλο σου θα συνεννοηθείς γιαυτό .

Κανονίστε με τους αντιπάλους,μέσω pm και βάλτε τους και στο origin για να συννενοηθείτε πιο ελεύθερα και άμεσα.

Πολυ καλη δουλειά xtrmnspr απλα διαφωνώ στο θέμα μέχρι τη κυριακή να έχει τελειώσει μερικοί μπορεί να μη προλαβαίνουν :unsure: . Πότε θες εσύ να παίξουμε το παιχνίδι μας;

Ε εντάξει τώρα 16 άτομα αν δεν προλάβουν μέχρι δευτέρα να παίξουν μέσα σε ΠΣΚ,που να πάμε σε πιο μεγάλα νούμερα :P..Από την αρχή είχαμε πει μέσα σε πόσες μέρες θα το παίξουμε. Μην παίζουμε 1 μήνα κιολας:lol:..Μπαμ μπαμ ,event σαββατοκύριακου είναι.Όπως και για τα online squads ήταν κανόνας,μην ξεχαστήτε και έχετε φτιαγμένο παίχτη .Τα φορτώνετε όταν δημιουργείτε μέσα στα lobbies δωμάτια.

Αύριο μετά τις 15.00 θα είμαι σπίτι,θα μιλήσουμε από το origin.

Ότι αγώνας τελειώνει παρακαλώ ένα pm εδώ στο φόρουμ-όχι στο origin-,ώστε να το βλέπω όπου και αν είμαι(insomnia app) και να περνάω αμέσως τα σκορ και να προχωράει ;) .

Δημοσ.

Να διευκρινήσω ότι η παρατήρησή μου αυτή ήταν γενική και δεν απευθυνόταν προς το πρόσωπό σου. Άλλωστε με το post σου δεν έδωσες να εννοηθεί ότι ζητούσες επανάληψη του αγώνα. Ζητώ συγγνώμη αν σε προσέβαλα άθελά μου.

Να σου ζητησω και εγω συγνωμη με τη σειρα μου, απλα παρεξηγησα και νομιζα οτι πηγαινε σε μενα.

Πως τελικα γινεται και αυτο με το online squad για να ξερω?

Και κατι ακομα. Στον αγωνα που επαιξα, εχασα. Κανονικα εχω τελειωσει εγω απο το τουρνουα αφου ειναι 1 αγωνας αναμεσα σε 2 αντιπαλους. Διαβασα ομως πως υπαρχει και 1 ευκαιρια. Ισχυει? Τι γινεται? Παιζω και κανεναν αλλο αγωνα?

Δημοσ.

Αν παίξατε "Online Friendly", θα έπρεπε αυτός που έκανε το invite να έχει ενεργοποιήσει την επιλογή Online όπως φαίνεται στην παρακάτω εικόνα.

post-230216-0-81478000-1336807289_thumb.jpg

Επίσης, συνεχίζεις κανονικά. Όπως βλέπεις εδώ θα πρέπει να περιμένεις να διεξαχθεί ο αγώνας Η για να μάθεις τον αντίπαλό σου.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...