Προς το περιεχόμενο

Insomnia FIFA 12 PC May Tournament 1v1 Clubs

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 160
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Δυστυχως μετα απο προβλημα(<--link) με τον υπολογιστη μου δεν ξερω αν θα τα καταφερω να παρω μερος. Ελπιζω μεχρι τοτε να τον εχω φτιαξει. Οποιος εχει καμια ιδεα του τι μπορει να ειναι ας ποσταρει στο θεμα εκει.

Ευχαριστω.

Δημοσ.

Αντε το λύνεις διαβάζω στρατηγε σε θελουμε στο τουρνουα :-D

Koντα στη λυση ειμαι πιστευω Παντελη..(δεν μπηκα bios και εκανα βλακια και τωρα κανει τα ιδια, θα το δω παλι το βραδυ που σχολαω απο δουλεια..).

Ελπιζω πως ολα θα πανε καλα. :)

Δημοσ.

1 μέρα έμεινε ακόμα,μέχρι να κλείσουν οι εγγραφές,οι οποίες ήδη θα μας αφήσουν αρκετά ικανοποιημένους !

stratigos ψάχνω και γω το θέμα σου

Δημοσ.

Οι συμμετοχές έκλεισαν! (όπως θα διαπιστώσατε όσοι προσπαθήσατε μετά τις 23.59..)

16 άτομα,από 8 ζευγάρια.Θα παιχτούν οι αγώνες,όπως διαλέξατε (double elimination,ένα ματσ ανά ζευγάρι), κατά ένα μεγάλο ποσοστό.Στο double elimination ο χαμένος έχει μια ακόμα ευκαιρία να διεκδικήσει ότι μπορεί,και να φτάσει στον τελικό και γιατί όχι την νίκη.

insff12cup.jpg

Δικαίωμα συμμετοχής έχουν και οι 16.αφού είναι μέλη του φόρουμ insomnia μετά από έλεγχος που έγινε.

grimanis

xtrmsnpr

nikolaos91

ektelion

g6519

BLuE_PaNtHeR

Erunildo

padelis71992

stratigos24

Cartman7gr

Doganos21

bourdoulas

tonis100

jeep13

Trixas997

explorer21

Το μεσημέρι στις 15.00 δείτε live,μέσω streaming-σε link που θα σας παραχωρήσω-την κλήρωση για το πως θα βγουν τα ζευγάρια.Και αμέσως μετά,θα αναρτηθεί ο πίνακας,αλλά και το site για να μπορείτε αναπάσα στιγμή να δείτε με ποιον παίζεται,και την πορεία του τουρνουά . Όσοι δεν μπορέσετε να το παρακολουθήσετε,το video θα αναρτηθεί και στο youtube.

Δημοσ.

φοβερη δουλεια και οργανωση

πολλα μπραβο στον xtrmsnpr

καλους αγωνες και χωρις ...αποσυνδεσεις....

patric24

Δημοσ.

http://www.livestream.com/xtrmsnpr δείτε τώρα live την κλήρωση,για το πως θα βγουν τα ζευγάρια.Οι εγγραφές έχουν περαστεί όπως γράφτηκαν τα μέλη με την σειρά,και θα γίνει τυχαίο shuffling

Επειδή δεν είχα καποιον να μου λέει πως φαίνεται το streaming..:P μετά είδα ότι οι ποιότητα δεν είναι καλή..Όπως και δεν μπόρεσα να ανεβάσω στο youtube το βίντεο,λόγο του τραγουδιού:huh:..Παρόλα αυτά,μπορείτε να δείτε το βίντεο της κλήρωσης από εδώ http://livestre.am/2TwjZ

και από εδώ η πορεία του τουρνουά http://challonge.com/insomniamayfifatour2k12 .

Καλή επιτυχία..Θα παρακαλούσα μέχρι και την Κυριακή το βράδυ,να έχουμε φτάσει στον τελικόB)

Δημοσ.

Απο αυριο ξεκιναμε να παιζουμε? Τελικα με φωτο θα φαινεται το αποτελεσμα?

Δεν νομιζω να εχω προβλημα στο να παιξω...βεβαια ο υπολογιστης ακομα κανει κατι δικα του...και σημερα εβγαλα και εβαλα μια ραμ για να ξεκινησει....για να δουμε.

Μπραβο για την κληρωση.. ^_^

Εστειλα friend request στον erunildo μιας και δεν τον ειχα στο origin.

Δημοσ.

ερωτηση:

με τι ομαδες θα πρεπει να παιζουμε??

μηπως πρεπει να ειναι τουλαχιστον ισοδυναμων αστεριων???

Δημοσ.

από αύριο αν θέλετε,για να ετοιμαστείτε ψυχολογικά :P:P,να κανονίσετε τις ντόμπες στους παίκτες να μην τις πιάσει το σύστημα..Αλλά κυρίως από αύριο,για να έχουν τον χρόνο να το δούνε όλοι.

Με το fraps θα κάνετε ένα screenshot,και θα το αποστέλλετε σε εμένα για να επικυρωθεί το σκορ..

--

Σας πρόσθεσα όλους στο origin.Στην κλήρωση είναι τα origin ID σας. have fun!

ερωτηση:

με τι ομαδες θα πρεπει να παιζουμε??

μηπως πρεπει να ειναι τουλαχιστον ισοδυναμων αστεριων???

το έχω σκεφτεί αλλά δεν ήξερα τι να πω..Να πούμε ομάδες μέχρι 4 αστέρια;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...