evagelos_21 Δημοσ. 3 Μαΐου 2012 Δημοσ. 3 Μαΐου 2012 παιδιά υπάρχει event "before post" σε row ενος datagrid; RowValidating και RowValidated που είδα μου γυρίζουν τιμές απο την νέα γραμμη
παπι Δημοσ. 3 Μαΐου 2012 Δημοσ. 3 Μαΐου 2012 παιδιά υπάρχει event "before post" σε row ενος datagrid; RowValidating και RowValidated που είδα μου γυρίζουν τιμές απο την νέα γραμμη >using System; using System.Collections.Generic; using System.ComponentModel; using System.Data; using System.Drawing; using System.Linq; using System.Text; using System.Windows.Forms; using System.Text.RegularExpressions; namespace WindowsFormsApplication2 { public partial class Form1 : Form { public Form1() { InitializeComponent(); dataGridView1.RowValidated += delegate(object s, DataGridViewCellEventArgs e) { var cell = dataGridView1["test1", e.RowIndex]; // opoy test ypotithetai mono arithmoys if (cell.Value is string && !Regex.IsMatch(cell.Value as string, @"^\d+(\,\d+)?$")// regex gia match arithmoy ) { cell.ErrorText = "Not a number."; } }; } } }
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα