Exosouler Δημοσ. 3 Μαΐου 2012 Δημοσ. 3 Μαΐου 2012 θέλω να αγοράσω ενα router περιπου 40-50 ευρώ.(Έχω connex 24αρα)
SPANK Δημοσ. 3 Μαΐου 2012 Δημοσ. 3 Μαΐου 2012 Ενα καλό router και με λιγότερα χρήματα ειναι το vigor 2700vg , πρέπει μονο να κάνεις ενα firmware update να περάσεις δηλαδή το original firmware απο την draytek για να δουλέψει σωστά. Το έχουν κανει πολλά παιδιά απο εδώ οποτε δεν θα έχεις πρόβλημα, κοιτα εδώ στο thread που έχουμε για αυτο το θέμα
poulinos Δημοσ. 3 Μαΐου 2012 Δημοσ. 3 Μαΐου 2012 σε αυτα τα λεφτα συν ενα για το vigor.εκτος αν εχεις καμια χαλια γραμμη με τρελλες αποσυνδεσεις οποτε εκει θα λεγα Thomson.χαρακτηριστικα γραμμης?
DimitrisM. Δημοσ. 4 Μαΐου 2012 Δημοσ. 4 Μαΐου 2012 Εχω διαβασει πως απο σταθεροτητα ειναι super! Απο εμβελεια λεει? Γιατι το baudtec του οτε θελει πολυ υπομονη...
poulinos Δημοσ. 4 Μαΐου 2012 Δημοσ. 4 Μαΐου 2012 νορμαλ εμβελεια.100 Mw ρουτερ ειναι οπως ολα μην περιμενεις να περασεις 10 τοιχους.μην συγκρινεις ρουτερ των 10 ευρω baudtec με vigor που η κανονικη του τιμη ειναι πανω απο 70 και απλα το εχουν φτηνα επειδη εχει custom firmware και λογοτυπο icall πανω και πρεπει να του κανεις εσυ την αλλαγη firmware.το αμεσως επομενο μοντελο δηλαδη το 2710 κανει σχεδον 100 ευρω.
DimitrisM. Δημοσ. 4 Μαΐου 2012 Δημοσ. 4 Μαΐου 2012 Τωρα θα ρωτησω ξανα αλλα θελω custom απαντηση! Σε σπιτι γνωστου μου, παιζει netgear μεχρι και στον απο κατω οροφο αλλα δεν ξερω ποσα mw ειναι. Το baudtec ειναι μεν 100mw αλλα γενικοτερα πρεπει να εχει προβληματα γιατι στο ιδιο σημειο, τη μια πιανει και την αλλη οχι. Το vigor δε φανταζομαι να εχει προβλημα συνδεσης με mac?
poulinos Δημοσ. 4 Μαΐου 2012 Δημοσ. 4 Μαΐου 2012 Τωρα θα ρωτησω ξανα αλλα θελω custom απαντηση! Σε σπιτι γνωστου μου, παιζει netgear μεχρι και στον απο κατω οροφο αλλα δεν ξερω ποσα mw ειναι. Το baudtec ειναι μεν 100mw αλλα γενικοτερα πρεπει να εχει προβληματα γιατι στο ιδιο σημειο, τη μια πιανει και την αλλη οχι. Το vigor δε φανταζομαι να εχει προβλημα συνδεσης με mac? α.ολα τα απλα του εμποριου 100mw ειναι.β.στο baudtec αλλαξε καναλι.γ.το vigor Παιζει και με Mac. δ.απο σπιτι σε σπιτι οι 2 οροφοι μπορει να ειναι τελειως διαφορετικοι και στο ενα να εχεις κανονικα σημα και στο αλλο σπιτι με το ιδιο ρουτερ να μην εχεις.εξαρτατε θεση ρουτερ καναλι καρτες στα Pc κτλ κτλ.καποοι απο g βαζουν b για ναι μεν πιο αργο wireless αλλα πιο καλο και πιο σταθερο.
DimitrisM. Δημοσ. 4 Μαΐου 2012 Δημοσ. 4 Μαΐου 2012 Poulinos στο χω ξαναπει, πως αυτα που λες ειναι πολυ σωστα. Οποτε θα σε εμπιστευθω και σε αυτο, vigor η netgear? Αν πεις netgear, κοιταζω κατι οπως Ν150 η Ν300; Sent from my iPhone using Insomnia
trelos3 Δημοσ. 4 Μαΐου 2012 Δημοσ. 4 Μαΐου 2012 Poulinos στο χω ξαναπει, πως αυτα που λες ειναι πολυ σωστα. Οποτε θα σε εμπιστευθω και σε αυτο, vigor η netgear? Αν πεις netgear, κοιταζω κατι οπως Ν150 η Ν300; Sent from my iPhone using Insomnia http://www.plaisio.gr/Peripherals/Networks/%CE%91%CF%83%CF%8D%CF%81%CE%BC%CE%B1%CF%84%CE%B1-ADSL-Modem/Wireless-Modem-Routers/Netgear-DGN2200-100PES-Wireless-Modem-Router-N-300Mbps-Annex-A-DGN2200-100PES.htm H http://www.plaisio.gr/Peripherals/Networks/%CE%91%CF%83%CF%8D%CF%81%CE%BC%CE%B1%CF%84%CE%B1-ADSL-Modem/Wireless-Modem-Routers/Belkin-Wireless-Modem-Router-N300-F9J1002AS.htm αυτο εδω ζαχαρωνω εγω τι λετε? να βγαλουμε και απο το δειλημμα τον πουλινο με εχει παιδεψει πολυ το thomson με τις αποσυνδεσεις λογο wireless και θα τσιμπησω ενα τετοιο
poulinos Δημοσ. 5 Μαΐου 2012 Δημοσ. 5 Μαΐου 2012 Poulinos στο χω ξαναπει, πως αυτα που λες ειναι πολυ σωστα. Οποτε θα σε εμπιστευθω και σε αυτο, vigor η netgear? Αν πεις netgear, κοιταζω κατι οπως Ν150 η Ν300; Sent from my iPhone using Insomnia γενικα vigor θα προτιμουσα και ας ειναι λιγο πιο ακριβα.και σε εταιρειες εκτος απο zyxel που ειχαν παλια vigor θα δεις τωρα.για το wifi οπως ειπα σχετικα ειναι ολα.πχ λενε οτι το thomson δεν εχει καλο σημα αλλα εγω εδινα 2 οροφους κατω. http://www.plaisio.g...2200-100PES.htm H http://www.plaisio.g...0-F9J1002AS.htm αυτο εδω ζαχαρωνω εγω τι λετε? να βγαλουμε και απο το δειλημμα τον πουλινο με εχει παιδεψει πολυ το thomson με τις αποσυνδεσεις λογο wireless και θα τσιμπησω ενα τετοιο μακρια απο belkin>αναμεσα σε αυτα τα 2 σιγουρα Netgear.τωρα για το Thomson που εχεις επειδη με τοσα θεματα χανω την μπαλα αμα εχεις rebooting στο ρουτερ λογω wireless δοκιμασε α.firmware update. β.αλλο καναλι και πιο νεους drivers στην ασυρματη καρτα.επισης αν σου περισσευει κανα ρουτερ μπορεις να το βαλεις πανω στο Thomson και να κανει αυτο το κομματι του wifi.αυτο με σκοπο να μην δωσεις λεφτα μια που πολλοι ειναι στριμωγμενοι οικονομικα αυτον τον καιρο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα