Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 105
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Δουλέυει αλλά τα παιχνιδια τα ξεχνάς όπως έχουμε ήδη πει!!

Δημοσ.

οχι θα παρω καρτα γραφικων(6770) αλλα θα πω στον πατερα μου να δωσει λεφτα μονο για τον πυργο χωρις την καρτα.

Δημοσ.

οχι θα παρω καρτα γραφικων(6770) αλλα θα πω στον πατερα μου να δωσει λεφτα μονο για τον πυργο χωρις την καρτα.

Αρχικα να σου πω επειδη εχω τον G530..!!Με την ενσωματωμενη ουτε Counter-Strike δεν παιζεις..!!Για ιντερνετ και τετοια μια χαρα..!!Και κατι αλλο..!!Προσωπικα εγω στο pro με τερμα ολα βλεπω καποια "σπασιματα" ,κολληματα,τωρα μπουκαλι τρωω απο την 6850,φταει οτι δεν ειναι γνησιο το παιχνιδι,θα σε γελασω...Απλα να ξερεις με υποχωρησεις θα παιζεις απροβληαμτιστα τα παντα..!!Ακομα και bf3 θα παιζεις αλλα οχι τρελα πραματα..!!Αλλα θα το παιζεις αξιοπρεπως...Αν θελεις κρατα τπτ απο αυτα που σου ειπα,οσο και αν με αντιπαθεις..!! :D :D

Δημοσ.

Αν θελεις κρατα τπτ απο αυτα που σου ειπα,οσο και αν με αντιπαθεις..!! :D :D

Και δεν είναι ο μόνος!!! :P :P

Δημοσ.

ανεφερα τον G620 που απο οτι εχω ψαξει ειναι αρκετα δυνατος με την 6770 και πιστευω θα παιζουν ολα τελεια...Θα σου πω την γνωμη μου οταν το αγορασω...

ΦΙΛΙΚΑ

stm τι λες εσυ;;

Δημοσ.

Και δεν είναι ο μόνος!!! :P :P

χα0χ0αχ0αχ0α..Καλααααα..!!!!!Εγω σας αγαπω και ας με κράζετε ..!!!

ανεφερα τον G620 που απο οτι εχω ψαξει ειναι αρκετα δυνατος με την 6770 και πιστευω θα παιζουν ολα τελεια...Θα σου πω την γνωμη μου οταν το αγορασω...

ΦΙΛΙΚΑ

Μια χαρα θα εισαι ρε συ απλα σου ειπα με υποχωρησεις σιγουρα...Αρκετες μπορω να πω,ειδικα εαν πας σε monitor HD.!!!

Δημοσ.

Απλα δες την αναλυση ρε συ..1024 ειναι ..Σε HD δεν προκεται να παιξεις το παιχνιδι..!!Και ετσι μια χαρα ειναι..!!Στην αναλυση της τωρινης οθονης σου θα τα παιζεις ολα τελεια..!!!Καλο λιωσιμο!!! :D

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...