stm00192 Δημοσ. 4 Μαΐου 2012 Δημοσ. 4 Μαΐου 2012 Μα βλέπειΣ Π μιλάω κ δεν καταλαβαίνει...!!! Δεν γράφω ελληνικά???? Τ ν πω...!!! Σε AMD πλευρά να μην πάει...??? Εχει.σκληρό.είπε ρε συ...!!! Σε εξωτερικο usb2 θα βαλει λειτουργικο??? Για να είναι μεσα στο budget σε AMD πρεπει να παει σε FM1 που συνολικά σε επιδόσεις gaming θα είναι χαμηλότερα!!
haris013 Δημοσ. 4 Μαΐου 2012 Δημοσ. 4 Μαΐου 2012 Ειμουν και εγω σε αυτο το epic thread! Sent from a parallel universe using Insomnia
thyra_7 Δημοσ. 4 Μαΐου 2012 Μέλος Δημοσ. 4 Μαΐου 2012 οχι δεν αναφερομαι μονο στον δεινοσαυρο....Αλλα κυριως αυτος ασχολειαι με αυτα που γραφω...Οι αλλοι σχολιαζουν απλα...Κοκολινε γιατι δεν σου αρεσε το συστημα που εφτιαξα? Και κατι αλλο αληθεια ισχυει αυτο με τα free WIN7 στις σχολες...Γιατι σπουδαζει η αδερφη μου σε ΤΕΙ
stm00192 Δημοσ. 4 Μαΐου 2012 Δημοσ. 4 Μαΐου 2012 οχι δεν αναφερομαι μονο στον δεινοσαυρο....Αλλα κυριως αυτος ασχολειαι με αυτα που γραφω...Οι αλλοι σχολιαζουν απλα...Κοκολινε γιατι δεν σου αρεσε το συστημα που εφτιαξα? Και κατι αλλο αληθεια ισχυει αυτο με τα free WIN7 στις σχολες...Γιατι σπουδαζει η αδερφη μου σε ΤΕΙ Ναι ισχύει!! Αυτό που σου προτεινα εγώ το είδες??
κοκολινος Δημοσ. 4 Μαΐου 2012 Δημοσ. 4 Μαΐου 2012 οχι δεν αναφερομαι μονο στον δεινοσαυρο....Αλλα κυριως αυτος ασχολειαι με αυτα που γραφω...Οι αλλοι σχολιαζουν απλα...Κοκολινε γιατι δεν σου αρεσε το συστημα που εφτιαξα? Και κατι αλλο αληθεια ισχυει αυτο με τα free WIN7 στις σχολες...Γιατι σπουδαζει η αδερφη μου σε ΤΕΙ Ρε αντραρα μου διαβαζε ΤΙ γραφω μα το θεο....!!!Θες ετοιμο pc και μου ποσταρεις πραγματα απο 2-3 διαφορετικα καταστηματα??Παμε αλλη μια αλλα θα ναι η τελευταια...Εαν επιλεξεις ΟΛΑ τα πραματα του υπολογιστη απο ΕΝΑ καταστημα,το καταστημα αναλαμβανει το στησιμο του υπολογιστη σου...Συμπερασμα???ΘΑ ΠΑΡΕΙΣ ΕΤΟΙΜΟ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗ,μονο που θα εχει αρκετες διαφορες απο το ετοιματζιδικο...Το καταλαβες τωρα???Αν θες το μεταφραζω και στα Αγγλικα αν σου ειναι πιο οικεια σαν γλωσσα.!!!
stm00192 Δημοσ. 4 Μαΐου 2012 Δημοσ. 4 Μαΐου 2012 Lol... τι έκλεισες τελικα?? αυτά που ποσταρες πιο πριν??
thyra_7 Δημοσ. 4 Μαΐου 2012 Μέλος Δημοσ. 4 Μαΐου 2012 Lol... τι έκλεισες τελικα?? αυτά που ποσταρες πιο πριν?? κατα πασα πιθανοτητα...Μπορει ομως μερικα να τα παρω απο το mysystems γιατι φενονται φτηνα..
stm00192 Δημοσ. 4 Μαΐου 2012 Δημοσ. 4 Μαΐου 2012 κατα πασα πιθανοτητα...Μπορει ομως μερικα να τα παρω απο το mysystems γιατι φενονται φτηνα.. Οκ το μηχανιμα ποιος θα στο στησει τελικα??
Δεινόσαυρος Δημοσ. 4 Μαΐου 2012 Δημοσ. 4 Μαΐου 2012 Γράψε λίγο ποιός ακριβώς είναι ο εξωτερικός σκληρός σου να δούμε μήπως γίνεται εσωτερικός και δεν χρειαστεί να πάρεις καθόλου σκληρό. Αν είναι 3.5αρης το πιθανότερο είναι να γίνεται. Κατά τα άλλα + 1 στον stm αλλά θα πρότεινα τον pentium G620 για να γλυτώσεις και απο κει ένα 20αρικο.
stm00192 Δημοσ. 4 Μαΐου 2012 Δημοσ. 4 Μαΐου 2012 Γράψε λίγο ποιός ακριβώς είναι ο εξωτερικός σκληρός σου να δούμε μήπως γίνεται εσωτερικός Και με την εγγυηση ΑΝ εχει τι θα γινει ρε στεγοσαυρε??
Δεινόσαυρος Δημοσ. 4 Μαΐου 2012 Δημοσ. 4 Μαΐου 2012 Αν ξέρουμε ποιός είναι θα μπορούμε να δούμε και πώς ανοίγει. Πχ. ο δικός μου ξαναμπάινει στη θήκη και ούτε γάτα ούτε ζημιά.
thyra_7 Δημοσ. 4 Μαΐου 2012 Μέλος Δημοσ. 4 Μαΐου 2012 ο g620 ειναι καλος για games...Τον σκληρο δεν θελω να τον βαλω μεσα γιατι τον ρησιμοποιω να μεταφερο πολλα αρχεια απο εναν υπολογιστη σε αλλον. Αν ειναι θα το στησω μονος μου.
κοκολινος Δημοσ. 4 Μαΐου 2012 Δημοσ. 4 Μαΐου 2012 ο g620 ειναι καλος για games...Τον σκληρο δεν θελω να τον βαλω μεσα γιατι τον ρησιμοποιω να μεταφερο πολλα αρχεια απο εναν υπολογιστη σε αλλον. Αν ειναι θα το στησω μονος μου. +1 ..!!!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα