Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Το σύστημα του terry είναι μια χαρά πάντως.Το τροφοδοτικό βέβαια δεν ξέρω αν είναι τόσο αξιόπιστο.Αν έδινες 12 παραπάνω μπορείς να πάρεις αυτό σύνολο 408 ευρώ.

• Απαντ. 105
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Εχω εξοργιστει εγω διαβαζοντας το thread, εσεις που σας δουλευει πως και αντεχετε?

Δειτε σειρα ποστ:

-Ποια η γνωμη σας για αυτο το pc, αρκει να μη μου πειτε οτι δεν ειναι καλο

(Mην παρεις ετοιμο για Α, Β, Γ λογους)

-Δε ξερω τι λετε εσεις, εγω εχω δει το pc του ξαδερφου μου και πεταει

(Μην παρεις ετοιμο λεμε)

-Ποια η γνωμη σας για αυτο το ετοιμο συστημα?

(Μην παρεις ετοιμο λεμε)

-Βγαλε μου καλυτερο συστημα και να ειναι απο μαγαζι στην Αθηνα (αν εισαι μαγκας) συμπληρωνω εγω

(Οριστε το καλυτερο συστημα που ζητησες)

-Ειπα 400 ευρω, οχι 430

(trolled for good)

-Εχω ετοιμο 10ετιας και πεταει.

LOL_I_TROLL_U_by_Matter.png

χαχ0αχ0αχ0α0χα0χα0χ0α...!!!Ελεος δηλαδη.!!

Το σύστημα του terry είναι μια χαρά πάντως.Το τροφοδοτικό βέβαια δεν ξέρω αν είναι τόσο αξιόπιστο.Αν έδινες 12 παραπάνω μπορείς να πάρεις αυτό σύνολο 408 ευρώ.

Κομπλε ειναι το τροφοδοτικο!!!

@396€ να τ αφήσω ;

post-146708-0-18464900-1336069589_thumb.png

Με αυτο θα παιζει assasin???nfs??Δεν ξερω καν τι δυναμη εχει η ενσωματωμενη.!!Απο πλευρα μ ρωταω τερρυ..1!!!

Δημοσ.

Ο επεξεργαστής "φοράει" 6550 και μπορεί στο μέλλον να συνδιαστεί hybrid crossfire.

Assasins & nfs γιατί να μην παίζει ; Δεν είναι top , ούτε low end gpu , αλλά μέτρια , με μνήμες ψηλά χρονισμένες (1600-1866mhz) αποδίδουν καλύτερα.

500αρη psu δεν χρειάζεται ... και το 430w της corsair , καλύπτει 1000% το σύστημα , το lepa είναι θυγατρική της enermax , τώρα το αν trollάρει ή όχι δεν με νοιάζει , είναι δημόσιο φόρουμ και το παρακολουθούν πολλοί , αυτά που γράφουμε εδώ τα διαβάζουν κι άλλοι (πιστεύω) ενδιαφερόμενοι , που ίσως ψάχνουν κάτι ανάλογο ... οπότε ας βοηθήσουμε εκείνους ...

Δημοσ.

Επειδη δεν τα εχω πει ολα σωστα...Συμφωνω απολυτα με την γνωμη σας για τα ετοιμα pc γι αυτο ειπα να μην το σχολιασεται..Τα 400Ε τα βαζει ο πατερας μου και προσπαθω να βρω ενα ετοιμο οσο το δυνατον καλυτερο...Αν το καλοκαιρι βρω καμια δουλεια( :D ) θα φτιαξω δικο μου

Σε οποιον δεν αρεσει η συζητιση μην σχολιαζει καθολου..

Δημοσ.

Επειδη δεν τα εχω πει ολα σωστα...Συμφωνω απολυτα με την γνωμη σας για τα ετοιμα pc γι αυτο ειπα να μην το σχολιασεται..Τα 400Ε τα βαζει ο πατερας μου και προσπαθω να βρω ενα ετοιμο οσο το δυνατον καλυτερο...Αν το καλοκαιρι βρω καμια δουλεια( :D ) θα φτιαξω δικο μου

Σε οποιον δεν αρεσει η συζητιση μην σχολιαζει καθολου..

Παντα τα ετοιμα...Θα εχουν μαπα τροφοδοτικο,μαπα μητρικη.μαπα μνημες...Ολα τα μη κυρια αλλα σημαντικα θα ειναι κακιας ποιοτητας και τα πληρωνεις λες και ειναι τελειας..!!!Θα σου βαζουνε ενα i3,π χτυπαει στο ματι και 500αρι σκληρο..Και λες εσυ ΤΟΥΜΠΑΝΟ..!!!ΚΑΤΑΛΑΒΕ ΤΟ αυτο που σου λεμε..!!Με τα 400 ευρω φτιαχνεις πολυ καλυτερο Pc απο ενα ετοιμο...!!!!Δεν αξιζει να τα δωσεις σε ενα ετοιμο αυτα τα λεφτα..!!Ειναι προτιμοτερο να φτιαξεις ενα Pc να δουλευει για ιντερνετ αντε και κανα παιχνιδι (με ενσωμτωμενη του i5 ας πουμε) και το καλοκαιρι οπως λες βαζεις μια καρτα γραφικων..!!Και θα εισαι τουμπανο..Παρα να παρεις ετοιμο π δεν ξερεις τι θα γινει αυριο..!!Καταλαβε το αυτο..!!!Και να σου πω και κατι δεν φταιει κανεις..Εμεις φταιμε π σε βοηθανε..Αμε να σκασεις τα λεφτα του πατερα σου που μαμιεται για να τα βγαλει επειδη εισαι αναξιος να παρεις μια σωστη αποφαση..Τι να πω..!!!!Γνωμη μου???Πες του πατερα σοου να τα επενδυσει αλλου τα λεφτα αυτα..Να παει κανα 3ημερο με την γυναικα του..!!Καλη επιτυχια με οτι και αν κανεις!!

Δημοσ.

Ευχαριστω για το ενδιαφερον σου δεινοσαυρε...Μου εδωσες πολλες συμβουλες και θα τις χρησιμοποιησω στο μελλον αλλα αυτην την στιγμη παω για ετοιμο pc( :( )...

Το θεμα εκλεισε

Παντα τα ετοιμα...Θα εχουν μαπα τροφοδοτικο,μαπα μητρικη.μαπα μνημες...Ολα τα μη κυρια αλλα σημαντικα θα ειναι κακιας ποιοτητας και τα πληρωνεις λες και ειναι τελειας..!!!Θα σου βαζουνε ενα i3,π χτυπαει στο ματι και 500αρι σκληρο..Και λες εσυ ΤΟΥΜΠΑΝΟ..!!!ΚΑΤΑΛΑΒΕ ΤΟ αυτο που σου λεμε..!!Με τα 400 ευρω φτιαχνεις πολυ καλυτερο Pc απο ενα ετοιμο...!!!!Δεν αξιζει να τα δωσεις σε ενα ετοιμο αυτα τα λεφτα..!!Ειναι προτιμοτερο να φτιαξεις ενα Pc να δουλευει για ιντερνετ αντε και κανα παιχνιδι (με ενσωμτωμενη του i5 ας πουμε) και το καλοκαιρι οπως λες βαζεις μια καρτα γραφικων..!!Και θα εισαι τουμπανο..Παρα να παρεις ετοιμο π δεν ξερεις τι θα γινει αυριο..!!Καταλαβε το αυτο..!!!Και να σου πω και κατι δεν φταιει κανεις..Εμεις φταιμε π σε βοηθανε..Αμε να σκασεις τα λεφτα του πατερα σου που μαμιεται για να τα βγαλει επειδη εισαι αναξιος να παρεις μια σωστη αποφαση..Τι να πω..!!!!Γνωμη μου???Πες του πατερα σοου να τα επενδυσει αλλου τα λεφτα αυτα..Να παει κανα 3ημερο με την γυναικα του..!!Καλη επιτυχια με οτι και αν κανεις!!

Πρωτον μιλα λιγο πιο σωστα..Δεν με ξερεις και απο πιο παλια...Ο πατερας μου που λες εχει παρει την αποφαση για ετοιμο pc..Εγω οπως ειπα αν ηταν στο χερι μου θα εφτιαχνα με κομματια..

Δημοσ.

Ευχαριστω για το ενδιαφερον σου δεινοσαυρε...Μου εδωσες πολλες συμβουλες και θα τις χρησιμοποιησω στο μελλον αλλα αυτην την στιγμη παω για ετοιμο pc( :( )...

Δείξε μου λοιπόν έμπρακτα τις ευχαριστίες σου αν δεν σου κάνει κόπο, απάντωντας σε αυτό που σε ρώτησα πιο πάνω.

Δημοσ.

Πρωτον μιλα λιγο πιο σωστα..Δεν με ξερεις και απο πιο παλια...Ο πατερας μου που λες εχει παρει την αποφαση για ετοιμο pc..Εγω οπως ειπα αν ηταν στο χερι μου θα εφτιαχνα με κομματια..

Αντρακι μου...!!Εαν παρεις τα εξαρτηματα απο ΕΝΑ καταστημα..ΘΑ στο στησουν..ΔΩΡΕΑΝ...!!Δηλαδη θα ειναι ενα ΕΤΟΙΜΟ pc..Αλλα θα ειναι με δικα σου πραματα και πολυ καλυτερο απο το ετοιμο..!!Το σουβλακι που θα φτιαξει η μητερα σου λες να ειναι ιδιο με αυτο του σουβλατζιδικο???Με ιδιο λαδι θα ψησει την πιτα???Θα τηγανιστουν οι πατατες??Αυτο δεν καταλαβαινεις..Για αυτο εβγαλα τα οποια συμπερασματα μου...!!Και ετσι κανεις τον να αδυνατει να σε βοηθησει..2 τοπικ και το συμπερασμα???Ετοιματζιδικο θα πας να παρεις..Και οχι πραμα ο καημενος ο δεινο εχει γραψει ενα κατεβατο για αυτο το θεμα..Τεσπα Good Luck!!!

Δημοσ.

One more epic thread...

Μιας και οπως φενεται ο πατερας σου δεν γνωριζει και πολλα.. στο χερι σου ειναι να κατσεις ηρεμα μαζι του και να κανεις μια λογικη συζητηση εξηγοντας του με σωστα επιχειρηματα τους λογους για τους οποιους η αγορα ετοιμου μηχανηματος ειναι λαθος!

Βεβαια παμπολες φορες οι γονεις ειναι τοσο ξεροκεφαλοι που δεν αλλαζουν γνωμη με τπτ και νομιζουν οτι επειδη εχουν 20... 30 ... 40 χρονια παραπανω στην πλατη τους ειναι παντα σωστοι! Σε αυτη την περιπτωση και εφοσον εκτιμας τον κοπο που εχει καταβαλει για να βγαλει αυτα τα χρηματα ο ανθρωπος του λες οτι τελικα δεν θελεις υπολογιστη διοτι αν σου παρει ετοιμο θα ειναι σαν να πεταει τα χρηματα του απο το παραθυρο..

Μπορω να καταλαβω την αγωνια σου και την ανυπομονησια σου να παρεις καινουργιο υπολογιστη αλλα καλο θα ηταν να βαλεις την λογικη πανω απολα και να μην τον αφησεις να πεταξει τα χρηματα του σε κατι αχρηστο! Αυτα απο εμενα!

Δημοσ.

One more epic thread...

Μιας και οπως φενεται ο πατερας σου δεν γνωριζει και πολλα.. στο χερι σου ειναι να κατσεις ηρεμα μαζι του και να κανεις μια λογικη συζητηση εξηγοντας του με σωστα επιχειρηματα τους λογους για τους οποιους η αγορα ετοιμου μηχανηματος ειναι λαθος!

Βεβαια παμπολες φορες οι γονεις ειναι τοσο ξεροκεφαλοι που δεν αλλαζουν γνωμη με τπτ και νομιζουν οτι επειδη εχουν 20... 30 ... 40 χρονια παραπανω στην πλατη τους ειναι παντα σωστοι! Σε αυτη την περιπτωση και εφοσον εκτιμας τον κοπο που εχει καταβαλει για να βγαλει αυτα τα χρηματα ο ανθρωπος του λες οτι τελικα δεν θελεις υπολογιστη διοτι αν σου παρει ετοιμο θα ειναι σαν να πεταει τα χρηματα του απο το παραθυρο..

Μπορω να καταλαβω την αγωνια σου και την ανυπομονησια σου να παρεις καινουργιο υπολογιστη αλλα καλο θα ηταν να βαλεις την λογικη πανω απολα και να μην τον αφησεις να πεταξει τα χρηματα του σε κατι αχρηστο! Αυτα απο εμενα!

+1 σε ολα..!!Απλα εγω ηθελα να του εξηγησω οτι με το να τα παρει ολα απο ενα καταστημα,το ιδιο και αυτο..!!Παλι καινουργιο συστημα θα παρει...!!Δεν ξερω γιατι δεν γινεται αντιληπτό..!!!Και συνεχιζει το ιδιο τροπάριο ..!!!

Δημοσ.

Δεινοσαυρε θα του προτεινω αυτο..Ειναι το πιο φτηνο που μπορω να φτιαξω

http://www.multirama.gr/products/product?pid=0641732&catid=020300

http://www.multirama.gr/products/product?pid=0620910&catid=020100

http://www.digitalx.gr/p.Corsair-Trofodotiko-Builder-Series-CX430-V2-430-Watt.621080.html

http://www.digitalx.gr/p.Motherboard-Asus-P8H61-M-LX-s1155-DDR3-uATX.503182.html

http://www.digitalx.gr/p.KINGSTON-Memory-KHX1600C9AD3B1-4G-HyperX-Blu-DDR3-1600MHz-4GB.523185.html

http://www.digitalx.gr/p.WD-Caviar-Green-WD5000AZRX-500-GB-Sata-III.598710.html

http://www.digitalx.gr/p.Case-Asus-TA-8G1.621350.html

http://www.digitalx.gr/p.SONY-OPTIARC-DVDRW-AD-7280S-0B-24X-SATA-II-Black-Internal.503237.html

Σκληρο εχω και εναν 500 εξωτερικο οποτε θα τα βολεψω...

Μονο απο τον Δεινοσαυρο θέλεις συμβουλες?? :P :P

Μια χαρά φένετε αυτο αλλα απο την στιγμή που θα αγοράσεις απο διαφορετικά καταστήματα ποιος θα σου το στήσει??

Προτεινε του καλύτερα αυτό...

post-74154-0-41472400-1336115803_thumb.jpg

Καλυτερα επιμερους κομματια ... ενα μαγαζι στην Αθηνα (msystems.gr) και μαλιστα πολύ αξιοπιστο. Θα στο συναρμολογήσουν και δωρεάν.

Δημοσ.

Μα βλέπειΣ Π μιλάω κ δεν καταλαβαίνει...!!! Δεν γράφω ελληνικά???? Τ ν πω...!!! Σε AMD πλευρά να μην πάει...???

Εχει.σκληρό.είπε ρε συ...!!!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...