thyra_7 Δημοσ. 3 Μαΐου 2012 Μέλος Δημοσ. 3 Μαΐου 2012 to myltiplayer ειναι το καλο του ps3 ή τπυ xbox
thyra_7 Δημοσ. 3 Μαΐου 2012 Μέλος Δημοσ. 3 Μαΐου 2012 ευχαριστω...Κατα 99,9% θα παρω αυτο http://www.digitalx.gr/p.Digitalx-Entry-Gamer-PC.539842.html .... Οσο αναφορα τα παιχνιδια που θα παιζω ειναι: League of legends fifa 2012 assassins creed brotherhood NFS Shift 1/2
κοκολινος Δημοσ. 3 Μαΐου 2012 Δημοσ. 3 Μαΐου 2012 ευχαριστω...Κατα 99,9% θα παρω αυτο http://www.digitalx....-PC.539842.html .... Οσο αναφορα τα παιχνιδια που θα παιζω ειναι: League of legends fifa 2012 assassins creed brotherhood NFS Shift 1/2 Μα καλα τσαμπα μιλαμε???Εισαι σοβαροσ τωρα την αληθεια..!!!ΟΧΙ ΣΤΑ ΕΤΟΙΜΑ....ΟΧΙΙΙΙΙΙ!!!!!Φτιαχνεις καλυτερο σε αυτα τα λεφτα..!!!!!!!!!Ελεος πια.!!
thyra_7 Δημοσ. 3 Μαΐου 2012 Μέλος Δημοσ. 3 Μαΐου 2012 φτιαξε μου με 400Ε καλυτερο...Τα καταστηματα να ειναι στην αθηνα
κοκολινος Δημοσ. 3 Μαΐου 2012 Δημοσ. 3 Μαΐου 2012 http://www.insomnia.gr/topic/443999-%CE%BF%CE%B9%CE%BA%CE%BF%CE%BD%CE%BF%CE%BC%CE%B9%CE%BA%CE%BF-pc/
κοκολινος Δημοσ. 3 Μαΐου 2012 Δημοσ. 3 Μαΐου 2012 Λοιπον τελιωσε τις εξετασεις σου τι καλοκαιρινες βαζε στην ακρη 1-2 ευρω την μερα και μετα τις εξετασεις θα πας στο 500αρικο..!!
Δεινόσαυρος Δημοσ. 3 Μαΐου 2012 Δημοσ. 3 Μαΐου 2012 φτιαξε μου με 400Ε καλυτερο...Τα καταστηματα να ειναι στην αθηνα Τα έχουμε ξαναπει ρε συ Τάκη. Θες να πάρεις έτοιμο? Πάρε. Αλλά όταν θα σέρνεται μην ανοίξεις θέμα με τίτλο "προβλημα στο pc". Δεν θα έχει πρόβλημα, απλά δεν θα μπορεί.
thyra_7 Δημοσ. 3 Μαΐου 2012 Μέλος Δημοσ. 3 Μαΐου 2012 εχω ετοιμο pc εδω και 10 χρονια και δεν σερνεται
κοκολινος Δημοσ. 3 Μαΐου 2012 Δημοσ. 3 Μαΐου 2012 Εεε κρατα το...Απλα επειδη κανεις πως δεν καταλαβαινεις..!!Με 400 ευρω το ετοιμο εχει την χειροτερη μητρικη τις χειροτερες μνημες και μαπα τροφοδοτικο και με τα ιδια λεφτα φτιαχνεις ενα κλασσεις ανωτερο απο το ετοιμο..!!!Αυτα απο μενα...Το παιδι δεν θελει να καταλαβει..Και απο συμπεραινω απλα θελει να τον πεισουμε οτι η αποψη του ειναι σωστη,να καταφυγει στην επιλογη του ετοιμου!!Τι να πω.!!2 τοπικ χωρις ουσιαα.!!
terry308 Δημοσ. 3 Μαΐου 2012 Δημοσ. 3 Μαΐου 2012 Πραγματική όαση .... μ@λ@κι@ας .... Θα συμφωνήσω με τους προηγούμενους .... αν θες πραγματικά να πετάξεις τα λεφτά σου σε έτοιμο σύστημα κάντο ... δικά σου είναι ...
κοκολινος Δημοσ. 3 Μαΐου 2012 Δημοσ. 3 Μαΐου 2012 Εε ναι πραγματικα εγω βαρεθηκα..!!Οτι νομιζεις κανεε!!
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 3 Μαΐου 2012 Δημοσ. 3 Μαΐου 2012 Εχω εξοργιστει εγω διαβαζοντας το thread, εσεις που σας δουλευει πως και αντεχετε? Δειτε σειρα ποστ: -Ποια η γνωμη σας για αυτο το pc, αρκει να μη μου πειτε οτι δεν ειναι καλο (Mην παρεις ετοιμο για Α, Β, Γ λογους) -Δε ξερω τι λετε εσεις, εγω εχω δει το pc του ξαδερφου μου και πεταει (Μην παρεις ετοιμο λεμε) -Ποια η γνωμη σας για αυτο το ετοιμο συστημα? (Μην παρεις ετοιμο λεμε) -Βγαλε μου καλυτερο συστημα και να ειναι απο μαγαζι στην Αθηνα (αν εισαι μαγκας) συμπληρωνω εγω (Οριστε το καλυτερο συστημα που ζητησες) -Ειπα 400 ευρω, οχι 430 (trolled for good) -Εχω ετοιμο 10ετιας και πεταει.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα