thyra_7 Δημοσ. 3 Μαΐου 2012 Δημοσ. 3 Μαΐου 2012 τι γνωμη εχετε για αυτο το pc;;Δεν θελω να μου πειτε οτι δεν αξιζει να παρω ετοιμο Η/υ... http://www.computer4all.gr/index.php?dispatch=products.view&product_id=40210&ref=bestprice.gr
Δεινόσαυρος Δημοσ. 3 Μαΐου 2012 Δημοσ. 3 Μαΐου 2012 τι γνωμη εχετε για αυτο το pc;;Δεν θελω να μου πειτε οτι δεν αξιζει να παρω ετοιμο Η/υ... http://www.computer4all.gr/index.php?dispatch=products.view&product_id=40210&ref=bestprice.gr Δλδ να συνεχίσουμε να το πιστεύουμε αλλά να μη στο πούμε? Όπως θέλεις. Για το συγκεκριμένο λοιπον: 1) Δεν ξέρουμε τι μάρκα είναι το τροφοδοτικό του, no-name άρα μούφα. Που σημαίνει ότι αν θελήσεις να βάλεις κάρτα γραφικών αργότερα θα θέλεις και τροφοδοτικό. 2) Η μητρική δεν υποστηρίζει sata3 και usb3 που σημαίνει ότι αν βάλεις ssd κάποτε θα σε κόψει ο controller και αν συνδέσεις usb3 συσκευή θα δουλεύει σαν usb2. 3) Δεν έχει ξεχωριστή κάρτα γραφικών οποτε ξεχνάς εντελώς τα παιχνίδια. Ελπίζω να είναι αρκετά αυτά. Σου έχουν γίνει προτάσεις εδώ: http://www.insomnia.gr/topic/443999-%CE%BF%CE%B9%CE%BA%CE%BF%CE%BD%CE%BF%CE%BC%CE%B9%CE%BA%CE%BF-pc/ Αυτό το pc δεν έχει καμία σχέση με αυτά που σου προτάθηκαν.
thyra_7 Δημοσ. 3 Μαΐου 2012 Μέλος Δημοσ. 3 Μαΐου 2012 1) σε αυτο εχεις δικιο 2) δεν προκειται να βαλω SSD στον συγκεκριμενο pc 3) και με τις ενσωματωμενες μια χαρα πανε τα παιχνιδια.. και ο ξαδερφος μου ενσωματωμενη εχει και τρεχει οτι του εχω βαλει full
κοκολινος Δημοσ. 3 Μαΐου 2012 Δημοσ. 3 Μαΐου 2012 1) σε αυτο εχεις δικιο 2) δεν προκειται να βαλω SSD στον συγκεκριμενο pc 3) και με τις ενσωματωμενες μια χαρα πανε τα παιχνιδια.. και ο ξαδερφος μου ενσωματωμενη εχει και τρεχει οτι του εχω βαλει full
Δεινόσαυρος Δημοσ. 3 Μαΐου 2012 Δημοσ. 3 Μαΐου 2012 1) σε αυτο εχεις δικιο 2) δεν προκειται να βαλω SSD στον συγκεκριμενο pc 3) και με τις ενσωματωμενες μια χαρα πανε τα παιχνιδια.. και ο ξαδερφος μου ενσωματωμενη εχει και τρεχει οτι του εχω βαλει full 1. Οκ 2. ΟΚ. 3. Ξέχνα το.
κοκολινος Δημοσ. 3 Μαΐου 2012 Δημοσ. 3 Μαΐου 2012 Φιλαρακο εαν ντε και καλα θες ετοιμο,στημενο βρες απο εδω κανενα παιδι που να ειστε κοντα παρε τα κομματι κομματι και πες του να το στησει,μα δεν ειναι κατι...!!Και αφησε του οτι πιστευεις..!!Κερασε τον ενα καφεδακι κατι..!!!
thyra_7 Δημοσ. 3 Μαΐου 2012 Μέλος Δημοσ. 3 Μαΐου 2012 1. Οκ 2. ΟΚ. 3. Ξέχνα το. τι εννοεις ξεχνα το..
Δεινόσαυρος Δημοσ. 3 Μαΐου 2012 Δημοσ. 3 Μαΐου 2012 Ότι δεν υπάρχει περίπτωση να παίζει απαιτητικά παιχνίδια και μάλιστα full με τα ενσωματωμένα γραφικά. Σε οποιαδήποτε ανάλυση. Αν μιλάς για παιχνίδια του facebook αλλάζει το πράγμα.
stm00192 Δημοσ. 3 Μαΐου 2012 Δημοσ. 3 Μαΐου 2012 τι γνωμη εχετε για αυτο το pc;;Δεν θελω να μου πειτε οτι δεν αξιζει να παρω ετοιμο Η/υ... Αμα δεν θέλεις να σου πούμε οτι δεν αξίζει να παρεις ετοιμο τότε καλύτερ ανα μην ανοιγες το θέμα... Το pc που κοιτας πάντως είναι γενικά για τον... π@@@@ο .... Και γενικότερα οποιοδηποτε ετοιμο αυτης της κατηγορίας και να δεις παλι για τον π@@@ο θα είναι!!
Δεινόσαυρος Δημοσ. 3 Μαΐου 2012 Δημοσ. 3 Μαΐου 2012 Όχι βέβαια! Κρατάς τον i3, τη μνήμη και το δίσκο μπας και χρειαστούν πουθενά και κάνεις το κουτί ένα ωραίοτατο μοδάτο βάζο!
Crypton-R- Δημοσ. 3 Μαΐου 2012 Δημοσ. 3 Μαΐου 2012 Ότι δεν υπάρχει περίπτωση να παίζει απαιτητικά παιχνίδια και μάλιστα full με τα ενσωματωμένα γραφικά. Σε οποιαδήποτε ανάλυση. Αν μιλάς για παιχνίδια του facebook αλλάζει το πράγμα. Ίσως μιλάει για παλιά παιχνίδια. Έχω παίξει Red Alert 2, Age of Empires 2, κτλ με ενσωματωμένη κάρτα γραφικών σε laptop. Ακόμα και στα παιχνίδια του facebook, σε flash games δηλαδή σέρνονται οι ενσωματωμένες κάρτες γραφικών.
Δεινόσαυρος Δημοσ. 3 Μαΐου 2012 Δημοσ. 3 Μαΐου 2012 Κοίτα, εγώ λαμβάνω υπόψιν μου ότι όποιος θέλει να πάρει pc για να παίζει παιχνίδια, αν δεν διευκρινίσει ποιά ακριβώς θα παίξει, θέλει να παίζει τα πιο σύγχρονα. Αυτό φαίνεται και από άλλο θέμα του ίδιου χρήστη για το οποίο έχω δώσει λινκ.
Crypton-R- Δημοσ. 3 Μαΐου 2012 Δημοσ. 3 Μαΐου 2012 Οκ, διάβασα και το άλλο θέμα και κατάλαβα οτι μιλάει για καινούργια παιχνίδια. Σε αυτά τα χρήματα θα σου πρότεινα να πας σε κονσόλα. Συνήθως ένα pc με τέτοιο budget είναι πιο πολύ για ταινίες και ίντερνετ.
thyra_7 Δημοσ. 3 Μαΐου 2012 Μέλος Δημοσ. 3 Μαΐου 2012 crypton εχεις δικιο αλλα θα δινω καθε φορα 60Ε για να παρω games... Η 4670 AGP ειναι καλυτερη απο on board του i3;;
κοκολινος Δημοσ. 3 Μαΐου 2012 Δημοσ. 3 Μαΐου 2012 crypton εχεις δικιο αλλα θα δινω καθε φορα 60Ε για να παρω games... Η 4670 AGP ειναι καλυτερη απο on board του i3;; Ξερεις πλεον υπαρχουν και σπασμενα και τα κατεβαζεις..!!!!Βεβαια οχι Multiplayer αλλα εενταξει!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα